banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2011, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ove momke iz borac-sport treba voditi na svaku utakmicu, pogledaj koliko su dobrih slika napravili sa gostovanja, slika utamice, igraca.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 09:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Znaci,moje vidjenje utakmice :D ...Dvije isjecene gume i razbijena sajba,ukupna steta nekih 150 maraka,ali sve se to brzo zaboravi kad naletis na taksistu koji gasi taksimetar kad sam mu rekao sta se dogodilo i vozi me kod vulkanizera koji je jos prije dva sata zatvorio radnju ali se ne ljuti sto mu zvonimo u nedoba u kucu,oblaci se,sjeda u auto i ide sa nama da rijesi problem!! Nijedan ni drugi nece pare,jedva sam im nesto tusnuo na kafu,a prvi put ih vidim,ljudima kao da je sramota sto se to desilo u njihovom gradu.Ja mislim da se na takve ljude moze jos samo kod nas u Krajini naletjeti koji nisu izgubili dusu u ovom pokvarenom vremenu.Nailaze neki pozornici,hoce da prave zapisnik,kazu ima neko BSO osiguranje koje isplacuje stetu kad je nepoznat pocinilac,ali nisam htio ni da cujem za taj cirkus i zapisnike, jer sam toliko bio dobro raspolozen i ispunjen da sam ih jos htio na pice voditi kad su obojica rekli da su presrecni sto je Borac pobjedio i sto ce biti prvak!!
Sto se tice ove djece koja su to uradila,ispocetka mi bilo krivo sto me nisu sacekali kad su mi vec "provalili" auto,iako nisam u nekadasnjoj formi,ni sad se ne bih bojao sa trojicom takvih ponosati,ali kasnije sam skontao da sam sve to uglavnom i zasluzio! Prvo sam se par sati prije utakmice prislepao uz sudije u jednom kaficu i bacao sliht i vrsio pola sat "pripremu" utakmice da se sudi posteno i da zastite nase igrace,toliko sam bio dosadan da su ljudi na kraju zvali konobaricu da naplati i otisli :D Nisu dali da ja platim,kazu platices pice poslije utakmice ako budes zadovoljan! Vidjeli smo ga i u kaficu poslije utakmice,ali je bio okruzen securityima posto su ga pratili domaci "tifozi" i psovali,tako da sam mu samo uspio pruziti ruku za fer sudjenje,dovoljno....Pa onda skacemo ko nenormalni na "njihovoj tribini" i deremo se kao oslobodioci,osim toga,sto napisa Cadjo ili Veteran,sjedimo ni manje ni vise nego u Caffe Rudar,nesto kao spajamo stolove,cugamo,slavimo,ispracamo nase igrace,tako da stvarno treba biti realan i ne ljutiti se na ove razbijace sajbi i priznati da sam sve to zasluzio :D
Sutra bih ponovo isao nek lupaju,jer sam toliko srecan posto su ovo definitivno tri sampionska boda,a nekome ko voli Borac kao ja je potpuno jasno sta to znaci! Klub postoji 85 godina i prvi put postaje sampion,svi ovi momci ce biti zlatnim slovima upisani u istoriju naseg kluba i njihova imena ce djeca izgovarati na pamet i za 30 godina,kao sto i mi u sred noci kad nas neko probudi mozemo izbiflati sastav koji je osvojio nas PRVI kup,Karalic,Malbasic,Mataja,Bilbija,Lipovac,Spica,Durgutovic,Matejic,Besirevic,Popovic Lupic!!! U buducnosti mozemo osvojiti jos bezbroj titula sampiona,ali samo ce jedna biti PRVA!!
Svi mi sad zajedno sa njima pisemo istoriju,a kako ce to izgledati,vidjecete protiv Leotara u zadnjem kolu,vec sad se najezim na samu pomisao! Zato,samo lupajte,ako ste zapamtili auto,polupajte ga jos jednom gratis ako ga vidite negdje kad dodjete ponekad u Banjaluku,nije mi zao nimalo :D :D

Toliko o vidjenju utakmice iz mog ugla :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
Znaci,moje vidjenje utakmice :D ...Dvije isjecene gume i razbijena sajba,ukupna steta nekih 150 maraka,ali sve se to brzo zaboravi kad naletis na taksistu koji gasi taksimetar kad sam mu rekao sta se dogodilo i vozi me kod vulkanizera koji je jos prije dva sata zatvorio radnju ali se ne ljuti sto mu zvonimo u nedoba u kucu,oblaci se,sjeda u auto i ide sa nama da rijesi problem!! Nijedan ni drugi nece pare,jedva sam im nesto tusnuo na kafu,a prvi put ih vidim,ljudima kao da je sramota sto se to desilo u njihovom gradu.Ja mislim da se na takve ljude moze jos samo kod nas u Krajini naletjeti koji nisu izgubili dusu u ovom pokvarenom vremenu.Nailaze neki pozornici,hoce da prave zapisnik,kazu ima neko BSO osiguranje koje isplacuje stetu kad je nepoznat pocinilac,ali nisam htio ni da cujem za taj cirkus i zapisnike, jer sam toliko bio dobro raspolozen i ispunjen da sam ih jos htio na pice voditi kad su obojica rekli da su presrecni sto je Borac pobjedio i sto ce biti prvak!!
Sto se tice ove djece koja su to uradila,ispocetka mi bilo krivo sto me nisu sacekali kad su mi vec "provalili" auto,iako nisam u nekadasnjoj formi,ni sad se ne bih bojao sa trojicom takvih ponosati,ali kasnije sam skontao da sam sve to uglavnom i zasluzio! Prvo sam se par sati prije utakmice prislepao uz sudije u jednom kaficu i bacao sliht i vrsio pola sat "pripremu" utakmice da se sudi posteno i da zastite nase igrace,toliko sam bio dosadan da su ljudi na kraju zvali konobaricu da naplati i otisli :D Nisu dali da ja platim,kazu platices pice poslije utakmice ako budes zadovoljan! Vidjeli smo ga i u kaficu poslije utakmice,ali je bio okruzen securityima posto su ga pratili domaci "tifozi" i psovali,tako da sam mu samo uspio pruziti ruku za fer sudjenje,dovoljno....Pa onda skacemo ko nenormalni na "njihovoj tribini" i deremo se kao oslobodioci,osim toga,sto napisa Cadjo ili Veteran,sjedimo ni manje ni vise nego u Caffe Rudar,nesto kao spajamo stolove,cugamo,slavimo,ispracamo nase igrace,tako da stvarno treba biti realan i ne ljutiti se na ove razbijace sajbi i priznati da sam sve to zasluzio :D
Sutra bih ponovo isao nek lupaju,jer sam toliko srecan posto su ovo definitivno tri sampionska boda,a nekome ko voli Borac kao ja je potpuno jasno sta to znaci! Klub postoji 85 godina i prvi put postaje sampion,svi ovi momci ce biti zlatnim slovima upisani u istoriju naseg kluba i njihova imena ce djeca izgovarati na pamet i za 30 godina,kao sto i mi u sred noci kad nas neko probudi mozemo izbiflati sastav koji je osvojio nas PRVI kup,Karalic,Malbasic,Mataja,Bilbija,Lipovac,Spica,Durgutovic,Matejic,Besirevic,Popovic Lupic!!! U buducnosti mozemo osvojiti jos bezbroj titula sampiona,ali samo ce jedna biti PRVA!!
Svi mi sad zajedno sa njima pisemo istoriju,a kako ce to izgledati,vidjecete protiv Leotara u zadnjem kolu,vec sad se najezim na samu pomisao! Zato,samo lupajte,ako ste zapamtili auto,polupajte ga jos jednom gratis ako ga vidite negdje kad dodjete ponekad u Banjaluku,nije mi zao nimalo :D :D

Toliko o vidjenju utakmice iz mog ugla :D

СТВАРНО СВАКА ЧАСТ ЗА ПОСТ,НАРОЧИТО ЗА ДРУГИ ЊЕГОВ ДИО !

Ах,најлакше је разбити шајбу,што нису стали индијанци приједорски,срамота :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Skidam kapu Schlageru,za raspolozenje...Ja ne bi ostao tako srecan sigurno.Mada,znam ja koji je razlog,Grahovac u prvih 11. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
па јел ви до сада нисте провалили да му је шлагер менаџер. јебеш шајбу, купиће нову мечку када га прода на запад :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A ispostavilo se i da steta nije ni priblizno tolika,iako je kamencina koju sam nasao na haubi bila bas poveca,ima neki frajer kod crvenih zgrada koji ostecenje napravi golim okom neprimjetno za 30 maraka a sajba se dalje ne rascvjetava,tako da znate za ubuduce,jer slijedi Gradacac :D :D

PS Iako nije bilo Borcevih obiljezja u autu,maherima je za detekciju da sam iz Banjaluke izgleda bilo dovoljno sto na okviru tablica ima neka reklama za autodijelove iz Banjaluke i tel koji pocinje sa 051...... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Slika
:lol:
ovo sve govori koliko ljudi Rade moze nositi! :lol:
dobra...dobra...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Poslednji put menjao batica dana 05 Maj 2011, 11:04, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
d.a. je napisao:
па јел ви до сада нисте провалили да му је шлагер менаџер. јебеш шајбу, купиће нову мечку када га прода на запад :lol:

Ako Grahovac bude igrao svaku kao juce, ili nesto bolje, nova mecka je veoma blizu. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ево и ја коначно ухватих времена да напишем нешто.. Шта да вам кажем.. Видјели сте све... Посрали смо им се у уста у по Приједора, јебали им матер у центру града, а они се штекали по зградама и сликали нас.. Углавном незабораван провод послије Грбавице и Маракане најјаче гостовање ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Gavran: Kažnjeni smo za promašaje
Piše: D. Banović
Četvrtak, 05.05.11. 12:35.

Fudbaleri banjalučkog Borca slavili su na gostovanju u Prijedoru, te su tako došli na korak do titule.

Trener Rudar Prijedora Boris Gavran smatra da je Borac zasluženo stigao do pobjede, ali ne može se oteti utisku da je rezultat mogao da bude i drugačiji.

„Imali smo neke prilike, ali žao mi je što je Džafić u 69. minuti pogodio prečku. Da je bilo malo više sreće mogli smo do gola, a onda bi bilo veliko pitanje kako bi se stvari odvijale do kraja. Mi smo kažnjeni za promašaje. Istina i Borac je imao dobrih akcija i jednu su krunisali golom pa zasluženo nose bodove“, rekao je Gavran.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Шлагеру, свака част на посту.

Друга ствар, ја сма написао јуче или прекључе да неидете својим аутима, да су то све индијанци, да ће неко остати без шајбе .

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Што се тиче јучерашње утакмице углавном је све речено, још бих напоменуо да је терен био прилично лош, нераван. Нико није споменуо Медину прилику, када је испао сам пред голмана и са неких 15 метара пуцао у облаке.

Био сам на Ц трибини и стварно нисам примјетио никакав антагонизам према Борцу, ни једну ружну ријеч упућену клубу или нашим играчима. Тако да нема потребе да се због 100 будала читав град етикетира и људи у њему називају сељацима. Ако ћемо по тим критеријумима наша публика, почевши и од мене самог, је много "сељачкија" у односу на ову приједорску, која је већим дијелом била позоришна, јер се код нас поред псовања звижди и урличе, али нећемо рећи да смо сељаци јер је све то дио фудбалског фолклора. Читам разне коментаре (не на овом форуму) и неких ме стварно срамота, цитираћу Андрића: "Говорећи о другима, говоримо о самом себи".

Дошло је до промјене распореда, са Травником играмо у сриједу 18.05., а са Жељом у недељу 22.05.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
максел je napisao:

Дошло је до промјене распореда, са Травником играмо у сриједу 18.05., а са Жељом у недељу 22.05.

Ух одлично(за мене), с обзиром да 21. идем на пут онда ћу стићи и прославити титулу против Травника. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Borac treba da uzme na ljeto Pericu Ognjenovića, nešto su provejavale neke informacije da će ga pustiti Jagodina. Malo sam ga gledao protiv Partizana, ima još vatre u njemu, Kizita je jednom samo tako izvrtio. Kreativnost, pregled igre... Ne vjerujem da bi skupo došao, ipak ima 34, a majstor je još uvijek.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Rivaldinho je napisao:
Borac treba da uzme na ljeto Pericu Ognjenovića, nešto su provejavale neke informacije da će ga pustiti Jagodina. Malo sam ga gledao protiv Partizana, ima još vatre u njemu, Kizita je jednom samo tako izvrtio. Kreativnost, pregled igre... Ne vjerujem da bi skupo došao, ipak ima 34, a majstor je još uvijek.

ma nije on zakvalifikacije za ligu sampiona gdje ce borac da igra, vise je on sa tim kvalitetima za neku ekipu koja igra kvalifikacije za ligu evrope, npr crvenu zvezdu.

tako da toplo preporucujem da pericu uzme zvezda :)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Napokon je počela numeracija sjedišta na Gradskom =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
kakvi smo s igračkim kadrom za prekosutra?kartoni,povrede?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
О хвала Богу, значи од сљедеће сезоне иду годишње улазнице.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Čađo je napisao:
Napokon je počela numeracija sjedišta na Gradskom =D> =D> =D>

Да ли ће нумерисати само на западу или ће и на истоку?
Има ли каквог говора о почетку градње југа и сјевера?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]