banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 820, 821, 822, 823, 824, 825, 826 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2011, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kako ne biti zadovoljan veceras, lesinara vise od alkohol bojsa, nas iz bl vise na tribinama od prijedorcana, nasi na terenu bolji, pokretljiviji, izasli su srcem i ostalo uvijek dodje samo po sebi.POSLIJE SVEGA KAFA U NJIHOVOM KAFICU, svi znaju ko smo i odakle smo ali cute jbg i tu nas je bilo vise, sta reci osim bravo. :blob4: :blob5: SAMPIONI

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ubišmo ih bombom, odučili smo ih od fudbala :lol: :lol: :lol: Naši momci izašli i srcem ih uzeli =D> =D> =D>
A oni njihovi "navijači" :lol: ima li jedna pjesma a da se u njoj ne vrijeđa BANJALUKA I BORAC :roll: i još ono čekanje pored pruge da se baci koji kamen na voz od Lešinara, ma mislim šta reći čika Nikola :oops:

Veoma važna 3 boda, sad treba još dočekati tekmu sa olimpiCom i ovjeriti ta tri boda i mislim da lagano možemo početi sa slavljem :D :D :D 8) 8) 8)

Aj' Borac!!!

P.S. I još ispala "navijača" ajmo cijeli stadion :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Cujem da se Profa okretao prema toj natkrivenoj i fatao za jaja. :lol:

I Ninic bio na utakmici.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka

Simpatizer je napisao:
Cujem da se Profa okretao prema toj natkrivenoj i fatao za jaja. :lol:

I Ninic bio na utakmici.

A za koga je Profa donio cvijece :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemam pojma, i ja sam samo vidio da nosi buket. Dobro mu je ono odijelo. :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 20:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
jeste jeste profa nosio buket jorgovana, neko ga prozva oces biti kum i naravno dobio je odgovor , nikom ne ostaje duzan

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 20:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Izvršni potpredsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić boravio je danas na Pecari gdje je gledao utakmicu između Širokog i Veleža.

Razlog Mamićevog dolaska u Široki Brijeg bio je Goran Zakarić, fudbaler istoimene ekipe.

"Da, bili smo tu zbog Zakarića, koji je odigrao odličnu utakmicu, ali vidjeli smo još nekolicinu zanimljivih mladih igrača, pa je sigurno da nismo bezveze dolazili na ovu utakmicu", kratko je nakon utakmice u izjavi za Javno.ba rekao Zdravko Mamić.

Zajedno sa Zdravkom Mamićem, na Pecari su boravili njegov brat Zoran, te još nekoliko ljudi iz uprave zagrebačkih modrih.

Jebem ti sunce koje pare smo mogli uzeti!

Profa ima dvokrilni sako! Samo se za jaja hvato i govorio evo vam kurac. I ja sam vidio Ninića.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Simpatizer, oprosti na prekrajanju tvog posta ali morao sam. Prosto se ne slazem sa nekoliko opservacija.

Simpatizer je napisao:
STAKIC dominirao u odbrani, Vuleta odmah izbrisite iz sjecanja! Ovaj momak je za njega Jap Stam!
Avduka bez veceg posla, osim 2 100% sanse Rudara kod kojih nije mogao nista. Dzafic jednom pored stative, drugi put precku!
Citiraj:
Za ovu precku, Avduka rece da ju je dirao vrhovima prstiju

Kruna bolji u odnosu na prethodne meceve.
Medo je los, Boze sacuvaj.
Citiraj:
Ne slazem se ali bas nikako. Medo je odigrao vise nego korektno.

Mikic puno trazio loptu, losi ubacaji...on i Maleta dobili najvise batina danas.

Rade kriminalan.
Citiraj:
Ovo ne mogu da razumijem!!! Mi kao da nismo gledali istu utakmicu, ili ja ne znam ama bas nista o fudbalu!!!Rade je, po meni, pokazao da se radi o klasnom igracu.

Stajic usao i pokazao sta znaci posluziti loptu na tacni, odlican ubacaj i BOKA zakucava!

Do kraja smo rutinski odigrali.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 04 Maj 2011, 21:31, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
ја данас радим другу смјену, ми и колеге слушалице на ушима, мени сломљено срце што нисам у Приједору, али хвала радију РС, што нам је омогућио да чујемо оно што су наши храбри Борци данас урадили....против Олимпика Бањалуко мораш бити на Градском, мора се напунити стадион и онда......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3nsrXnvoYys[/youtube]
:love4:

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Evo i moje vidjenje utakmice :
Odigrali smo ofanzivno i tako trebamo igrati i kod kuce i na strani od sad,nadalje i u buduce. :lol: Rudar nije presao centar vise od 5 puta u prvom poluvremenu,sto dovoljno govori o nasoj dominaciji. Bio sam na "Tribini C" pa i nisam vidio najbolje ko je nabacio,ali znam da je Boka to majstorski pospremio. Bilo bi fino jos da je Stakic pogodio glavom ono u 1. pol,ali i ovako je dobro. :D
Najjace je bilo kad su isprozivali Sipovca na ulazu u tunel,a on se smije "kao nadrogiran" - sav srecan i zadovoljan,samo ih je iskulirao,a oni se jadni isfurali.... :lol: :lol: :lol:
Svaka cast svima,od igraca,strucnog staba pa do LESINARA koji su odlicno odradili posao,pogotovo sa onom vatrom.... :)
Mikic i Maletic najbolji u prvih 45 min. ,a ukupno je to bio Stakic kojeg niko nije mogao proci.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

И може ли неко урадити да на овој траци химне Лиге шампиона умјесто Тореса убацимо Раду :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ево и мене :D
Своје виђење утакмице тешко да могу рећи јер нисам ништа ни видио, осим пречке Рудара и радовања послије нашег гола.... :D

Једноставно, на скели је била лудница, да су још једну поставили било би мало.... 8) Брука људи...

Задовољан сам побједом, презадовољан атмосфером.

Гостовање возом - врхунско :)
Кортео кроз Приједор, уз блицање са балкона и снимање тог "догађаја" од стране Приједорчана - НЕПРОЦЈЕЊИВО... :D

Што се тиче домаћих навијача- хм, питање да ли се 50-ак клинаца и може назвати навијачима...

Ето, сад великан дочекује ОлимпиЦ, и то је разлог да се напуни Градски и овјери титула!

ЛЕШ, ЛЕШ, ЛЕШИНАР 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@kod kuce i na strani

1. Oko ovog da li je Avduka intervenisao ili ne nema neslaganja. Svaka mu cast ako je i to zakacio. To znaci da je spasio cist gol. Ja nisam primijetio da je dirao.

2. Stojim pri onom sto sam napisao. Za mene Medo je odigrao lose. Momak ne radi ono za sta je doveden. Moguce je da mi je neki njegov vanserijski potez promakao posto sam gledao nabijen adrenalinom u vecem dijelu meca.

3. A pogotovo mi nije jasno sta si vidio u Veljinoj igri? Najjaci utisak mi je ostavilo ono njegovo primanje prsima nakon kojeg je pao na stomak. Nesto je petljao oko 16, pa mozemo i reci da je billo i koristi od toga nakon vodjstva, trosilo se vrijeme. To sto je dao povratnu Stajicu za centarsut kod gola nije mi popravilo utisak. I da, ako kojim slucajem ostane kod nas i nakon ljeta, definitivno treba da smanji kilazu!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka

kod kuće i na strani je napisao:
Simpatizer, oprosti na prekrajanju tvog posta ali morao sam. Prosto se ne slazem sa nekoliko opservacija.

Simpatizer je napisao:
STAKIC dominirao u odbrani, Vuleta odmah izbrisite iz sjecanja! Ovaj momak je za njega Jap Stam!
Avduka bez veceg posla, osim 2 100% sanse Rudara kod kojih nije mogao nista. Dzafic jednom pored stative, drugi put precku!
Citiraj:
Za ovu precku, Avduka rece da ju je dirao vrhovima prstiju

Kruna bolji u odnosu na prethodne meceve.
Medo je los, Boze sacuvaj.
Citiraj:
Ne slazem se ali bas nikako. Medo je odigrao vise nego korektno.

Mikic puno trazio loptu, losi ubacaji...on i Maleta dobili najvise batina danas.

Rade kriminalan.
Citiraj:
Ovo ne mogu da razumijem!!! Mi kao da nismo gledali istu utakmicu, ili ja ne znam ama bas nista o fudbalu!!!Rade je, po meni, pokazao da se radi o klasnom igracu.

Stajic usao i pokazao sta znaci posluziti loptu na tacni, odlican ubacaj i BOKA zakucava!

Do kraja smo rutinski odigrali.

slazem se za veljovica i medu u potpunosti, rade je svoje vrijeme iskoristio dobro, mislim da stevo nikolic lagano tone na klupu gdje mu je realno i mjesto za to je naravno sam kriv svojim zalaganjem i nervozom, vidjeli ste kad veljovic stane na loptu da mu je niko nemoze uzeti bravo rade nesto razmisljam kakav bi tandem u napadu bili BIKI i RADE jbg mastam

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa bilo je price oko povratka Bikija u zamjenu za povlacenje tuzbe protiv Vose. Boga pitaj da li smo mi uopste pokrenuli to pitanje? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

и паде ми напамет сад пјесма коју би могли зашјевати на стадиону :

Иде Борац, иде Борац преко Коридора,
и он каже и он каже да се проћи мора!
Шта се оно тамо чује ко то пјева у равници,
то су мајко храбри Борци, то су мајко Крајишници!
Иде Владо, иде Владо шампионе води,
води браћу, води браћу ка титули с њима ходи!
то су мајко храбри Борци, то су мајко Крајишници!
Иде Борац, иде Борац, кроз босанске траве,
а душмани, а душмани бјеже преко Саве!
то су мајко храбри Борци, то су мајко ПОБЈЕДНИЦИ!

хаха, испаде ово добро, уз неке корекције могли би ово пјевати на прослави титуле :D ако се некоме свиди ко је у контакту са навијачима, нек ми се јави :D могли би Бају ангажовати да нам направи ЦД Борчевих пјесама са својим мелодијама :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka

Simpatizer je napisao:
Pa bilo je price oko povratka Bikija u zamjenu za povlacenje tuzbe protiv Vose. Boga pitaj da li smo mi uopste pokrenuli to pitanje? :D

pokrenuli jesmo ali je veliko pitanje koliko je to moguce i realno ipak puno strana treba da se slozi da se to realizuje ali vidjecemo vec

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

1. Oko ovog da li je Avduka intervenisao ili ne nema neslaganja. Svaka mu cast ako je i to zakacio. To znaci da je spasio cist gol. Ja nisam primijetio da je dirao.

2. Stojim pri onom sto sam napisao. Za mene Medo je odigrao lose. Momak ne radi ono za sta je doveden. Moguce je da mi je neki njegov vanserijski potez promakao posto sam gledao nabijen adrenalinom u vecem dijelu meca.

3. A pogotovo mi nije jasno sta si vidio u Veljinoj igri? Najjaci utisak mi je ostavilo ono njegovo primanje prsima nakon kojeg je pao na stomak. Nesto je petljao oko 16, pa mozemo i reci da je billo i koristi od toga nakon vodjstva, trosilo se vrijeme. To sto je dao povratnu Stajicu za centarsut kod gola nije mi popravilo utisak. I da, ako kojim slucajem ostane kod nas i nakon ljeta, definitivno treba da smanji kilazu!

Oko Avdukicevog poteza naravno da nema neslaganja. On nam rece da ju je 'potkacio'.
Medo, po meni danas dosta dobar. Pokazao je da posjeduje zavidnu fudbalsku tehniku ali i dalje je fizicki nespreman. Bice on sve bolji.

Rade Veljovic. Covjek koji je potpuno promijenio ritam utakmice. Oslobodio je jos vise prostora Maleticu. Dijelom na sebe preuzeo i ulogu kreatora u igri. Veljovic je nas, kad hoce a danas je htio, najklompetniji igrac. Sam si napisao da je odigrao povratnu za Stajicev centarsut. E sad, stvar koja govori da se i Rade uklapa u Vladin sistem igre i da se disciplinovao. Sve je manje improvizacije u igri. Koliko znam, a znam :D , akcija kod gola je uigravana masu puta. Rade je dosao po loptu nakon izvedenog kornera, odigrao povratnu i zajedno sa Stakicem 'navukao' igrace Rudara na prvu stativu. Ostalo je bilo rutina, ili kako to Staja kaze:
Citiraj:
Izvini Boka sto sam te pogodio u glavu
:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Само да вам кажем око тога што се препирете, коментатор на радиу је Меду оцјенио као најгорег играча ... Е сад не мора да значи и да је био ал ето

Просто ми није јасно шта смо до сад чекали и што нисмо играли тако офанзивно у гостима имали би +15

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
sta ovi Prijedorcani na FB laprdaju da je sudija pomogao Borcu ??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 820, 821, 822, 823, 824, 825, 826 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]