banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 02:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 805, 806, 807, 808, 809, 810, 811 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2011, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Слободно можете отворити тему и за куп ако хоћете. Само да се овде не трпа све и свашта и овако је непрегледно јер дневно се напише доста постова невазаних за ФК Борац, па дискусија оде у неку другу страну и онда тема губи на квалитету.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Иако сам велики БХ патриота, нећу отварати нову тему :)
Мало се шалим...

И да, имам неки добар предосјећај пред утакмицу у Тузли.
Неко ће рећи да сам луд, али ја прогнозирам 0-2 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
skypostman je napisao:
Слободно можете отворити тему и за куп ако хоћете. Само да се овде не трпа све и свашта и овако је непрегледно јер дневно се напише доста постова невазаних за ФК Борац, па дискусија оде у неку другу страну и онда тема губи на квалитету.

sky брате у прави си ал дословно бриши све што не припада ту, има и тема: о рукомету и ЈСЛ и суспензија и ханџар лига...

Сви смо претјерали а и ти си неки дан бркљао ту пар постова о суспензији а тамо на оној теми данима нико ништа није писао :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ма знам брате, али нисам ја прикован 24 сата за рачунар, кад улетим побришем, испремјештам, немам ни ја времена за бацање. То о савезу и донекле је везано за Борац, али утакмица Жељезничар - Челик у купу и није баш.

Распалите сад о Борцу... :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 23:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Izvinjavamo se. :angel4:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 09:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Офсајд замке by Радмило Шиповац
http://www.nezavisne.com/komentari/kolu ... 87831.html

Краљ!!! :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 09:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Мислим да ће сутра нека кишица а наше принцезе нису за мокрог терена :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovaj Sipovcev text bi imao smisla da i tih 7 delegata iz Banjaluke nisu takodje glasali protiv statuta.
Ovako,ostaje jedna velika rupa u konstrukciji ove price.Efektno zvuci kako Brodac i Zeravica terorisu Banjaluku (to je uglavnom i istina),ali ja bih ipak volio da mi objasni i stavove ovih 7 delegata iz Banjaluke.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 09:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ovaj Sipovcev text bi imao smisla da i tih 7 delegata iz Banjaluke nisu takodje glasali protiv statuta.
Ovako,ostaje jedna velika rupa u konstrukciji ove price.Efektno zvuci kako Brodac i Zeravica terorisu Banjaluku,ali ja bih ipak volio da mi objasni i stavove ovih 7 delegata iz Banjaluke.

Mladi i zavedeni, ali progledaće sada i oni...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ма растјерати гамад што прије.
све сеоске варалице и најгори шибицари.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 10:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
MALETIĆ: TUŠANJ OTVARA VRATA KA TITULI

U posljednju četvrtinu šampionata BiH fudbaleri Borca ulaze sa sedam bodova prednosti u odnosu na Željezničar, ali i sa nešto težim rasporedom.

Borac će već u subotu na noge Slobodi, zatim u srijedu slijedi novo gostovanje Rudaru u Prijedoru, a za sedam dana u Banjaluku stiže Olimpic.
U redovima lidera za sad razmišljaju samo u Tušnju. I ovaj put je neizvjesno da li će svi igrači biti na raspolaganju treneru Jagodiću.

Odvojeno od ekipe proteklih dana su zbog povreda trenirali Ćorić i Benović. Olakšanje je to što će u timu biti Petrić i Maletić koji su se oporavili od povreda.

"U svaku utakmicu smo ulazili s ciljem sa pobjedimo i ništa se ne mijenja ni pred ovaj meč protiv Slobode. U Tuzlu idemo da pokušamo uzeti tri boda, koja bi nam širom otvorila vrata prve titule prvaka BiH", kaže odlični reprezentativac Darko Maletić.

U posljednje vrijeme u startnoj postavi ustalio se Nemanja Vidaković čije ime se sve češće nalzi na listi strijelaca.

"Volio bih da nastavim golgeterski niz i u Tuzli, ali mnogo je važnije da Borac pobjedi. Za nas je svaka utakmica do kraja sezone jako bitna i mi u svaki meč ulazimo maksimalno motivisani i sa željom da sačuvamo prednost na tabeli".

"Bit će teško, ali isto tako teško je bilo u gostima kod Sarajeva, Čelika, Širokog Brijega, Zrinjskog pa smo donijeli bodove", kaže Vidaković.

Meč između Slobode i Borca igra se u subotu od 17 časova na stadionu Tušanj, a Borac će na ovaj susret otputovati iz karantina.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 10:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Yebo vas Borac,princeza se upravo udaje i cijeli svijet je na nogama!Vi razglabate o Borcu umjesto da u Londonu vristite po trgovima ili da bar po svojoj kuci vristite od uzbudjenja! :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Schlager je napisao:
Yebo vas Borac,princeza se upravo udaje i cijeli svijet je na nogama!Vi razglabate o Borcu umjesto da u Londonu vristite po trgovima ili da bar po svojoj kuci vristite od uzbudjenja! :( :( :(

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 10:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Dobar komentar Sipovca, ali kako rece drug Slager, ima rupa. To ko je odakle, nepije vode, Zeravica, Brodac, Modrica, Pale, aselo Melina gornji kotar, ili centar Banja Luke sve sa postom i sahovskom tablom za penzionere, nema nikave veze, vec sta i kako rade. Istina je da o Statutu odlucuje politika, a ne Mile i PetkoA i da su sve vrijeme na fonu sa vozdom iz Laktasa. I ovaj pokusaj Kopanje da se odrzi sastanak sa Osimom, bio je poluuspjesan, jer je Dodo trazio da na njemu prisustvuje delegacija FSRS, za koju druge stgrane nisu htjele cuti. Iako sada prevladava optimizam, ja nazalost nisam sigurqan u pozityivan isahod svega, a mnogo toga zavisice i oko ovog jebenog referenduma.
Na sastanku kada je darko Ljubojevic obrazlagao misljenje da se mora prihvatiti statut Vozd ga je prekinuo i pred svima, Osimom, Bajevicem, Bakovicem, Milom, Petkom upitao: Mali je li ti zastupas interese Borca ili Republike Srpske! Darko je progutao kneglu i kao pametan covjek to precutio, i prica je otisla u drugom smjeru. Nadam se samo da ce do 26. maja politicka podloga biti stabilnija, nego sada, ali kako ide, ne gine nam izolacija, ne samo sportska, vec i svaka druga.
Slager dobro primjeti gdje je ti sedam velicanstveni delegata iz Banja Luke. Mico Milovanovic i Drasko Ilic, visoko poyicionirani u najvisim tijelima FK Borac samo prije dva mjeseca na Skupstini na Mrakovici iyricito su bili protiv bilo kakvog Statuta io jednog predsjednika. Cak je Drug Mico trayio da se iy Statuta iybace sve hrvatske rijeci, i da se taj dokument prevede na cirilicu, hahahahahaha. Da vas podsjetim i tada je Borac bio prvi, i smijesila mu se Evropa isto kao i sada, mozda i realnija, jer tada nije bilo zvanicnih sankcija kao sada. Evo danas su promjenili plocu, ali kasno Marko na Kosovo stize. Kada se njih pitalo, oni su bili protiv, sada ih vise niko nizasto ne benda. Bice kako vozd poruci, odnosno kako to bude najbolje po interesu RS. Prvi bih odbio sve da znam da nas taj put vodi ka samostalnosti, pa makar trpili jos 20 godina, ali ako ce biti kao do sada, nevidim nikakav smisao....
Ono sto je porazvajuce jeste da DODIK nema vremena da se sam upusta u fudbalsku raspravu ,i to za njega rade njegovi sateliti, vozac Cubro, Kosarac, pokusaj fudbalera u 50- i nekoj godini Rajkan Vasic i jos par debilcica, koji mu uz vruc burek referisu gdje i kako treba nastupiti. Mislim da smo tu mi navijaci Borca i fudbala uopste kao sporta inferiorni, jer ne mozemo mu doturiti buvu kakvo je pravo stanje stvari. Pokusaji Kopanje samo djelomicno piju vode, jer iako to izgleda drugacije, njih dvojica su i veliki rivali. Silni kapital na obje strane tjera ih da se podrzavaju, ali i da guraju klipovce u tocak jedan drugom kad god stignu.
I da, ne javljam se cesto, ali evo jedne molbe ili prijedloga. Mi smo jos uvijek yvanicni osvajaci Kupa BIH, ali ja i dalje nikada u isti kos necu staviti taj pehar sa grbvavice, u onaj recimo sa finala sa Rudar Prijedorom. Iako je znacaj onog multietnickog daleko veci, meni je u srcu onaj RS. Nema to veye sa Dodikom, nije ga ni bilo kada smo igrali ta finala, i ybog toga ako Bog da da prodjemo Kozaru, u finalu treba ispuniti Gradski stadion do posljednjeg mjesta. Bez obzira da li igrali sa Kjevom iz Nove Vesi, ili kupusarima iZ Bijeljine. Zbog Borca, Republike Srpske, zapjevajmo Boze pravde i na najljepsi nacin posaljimo svijetu demokratsku poruku ko smo, sta smo, sta hocemo i cemu tezimo,......
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Borac volim, jer me to moj tata naucio 70 - i neke, jos sam ga vise zavolio kada sam ja postao tata i svoje klince ucim da vole Borac. U mojoj porodici je svetkovina , da đed, stric, sin i unuci idu kroz Platonovu, da se dive crveno - plavoj boji .....

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Od najavljenog referenduma nece biti nista ako je Dodi stalo do funkcije. Juce sam cuo da su Ameri opasno zagrizli da ga skinu nastavi li da se k*rci. Ovo je informacija iz same Vlade, na vama je da mi vjerujete ili ne. I taj koji mi je to rekao kaze da uopste ozbiljno ni ne planiraju budzet za provodjenje referenduma. Ako Dodo bude isao do kraja zadnja stvar na koju cemo misliti je fudbal.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma ide mi na qratz i on i referendum,to je samo skretanje paznje sa bijede,sirotinje i nezaposlenosti,da narod ima o cemu razglabati.
Ali potpuno se slazem sa ovim sto si napisao,da ce nam Borac i fudbal biti potpuno nevazni ako se nastavi konfrontacija.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ајде да о суспензији пишемо на теми за то.
мука ми је да о теми посвећеном Борцу морам да пишем о додику и његовим полтронима.
да пишем како о судбини нашег клуба одлучује возач чубро и чистачице и вкв радници.
и нису додик и драгољуб дали своје паре, из свог џепа за Борац и реконструкцију Градског, него наше паре!
паре бањалучана!!!

сутра морамо бити најбољи, морамо да одиграмо јуначки. мислим да можемо да побједимо Слободу, али морамо да имамо муда. да загриземо и нападнемо. разумијем ја да се од Владе очекује титула, да му виси мач над главом. вјероватно он има своју рачуницу, као што ми сви имамо своју.
али ваљда неочекује да ће други (Челик и Сарајево) да преломе првенствену трку.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Само фудбал!

Мало ми је недостајало да упаднем тамо међу новинаре, био онај са Бела са АТВ ал не циган и још неки, да попричам мало о тим снимањима утакмица кад играмо у гостима, колико је изводљиво и да се погура мало... ал заприча се с неким и ... :(

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Вас које занима карата за рукомет више нема.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Нова Варош je napisao:
Вас које занима карата за рукомет више нема.

Ma tebra svako ko ode ispred dvorane imao ulaznicu ili ne uce unutra :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 805, 806, 807, 808, 809, 810, 811 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]