banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 799, 800, 801, 802, 803, 804, 805 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Apr 2011, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Maric? Ko je to?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 10:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Joj ako Borac ne bude igrao Evropu zbog ovih guzonja sto hvataju maglu trebamo se najebati mame Mili i Igokei i svima njima !

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Lider je opet tu ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
не прозивам никога лично,али пустите те шупље приче о протестима,је...у мајке,пребијању некога и сл.....као ја кад видим овог или оног ја ћу му,или требало би то и то....
јако лоша карактеристика већине људи са ових простора је да мноооого причају,а јако мало ураде.....
према томе,биће шта буде,свако има своје мишљење и износи га,а причати о "храбрости" сакривен иза тастатуре нема смисла.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
U koliko je sati utakmica danas?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Nema više okolišanja

Ivica Osim ide na pregovore kod Milorada Dodika

Predsjedavajući Komiteta za normalizaciju Ivica Osim danas će u Banjoj Luci održati sastanak sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, potvrdio je za naš portal generalni sekretar N/FS BiH Jasmin Baković.

Ivica Osim danas putuje u Banja Luku

Predsjedavajući Komiteta Osim razgovarat će sa Dodikom u trenutnoj situaciji u našem fudbalu i mogućnosti promjene stavova predstavnika Fudbalskog saveza Republike Srpske, koji su na jučerašnjem sastanku u Sarajevu potvrdili da nemaju namjeru mjenjati svoje stavove o novom Statutu Saveza, zbog čijeg je neusvajanja FIFA i UEFA suspendovala krovnu fudbalsku organizaciju u našoj zemlji.

Osim će pokušati ubijediti Dodika da novi Statut neće ugroziti interese Republike Srpske te o pogubnim posljedicama eventualnog neusvajanje novog Statuta na Skupštini 26. maja.

S obzirom da njegov utjecaj u Republici Srpskoj, Dodik bi mogao biti ključni igrač u pregovorima sa predstavnicima FSRS-a.

Nadamo se da će Osim uspjeti ubijediti Dodika u ispravnost rješenja u novom Statutu i da će time direktno utjecati na stavove fudbalskih radnika iz Republike Srpske.

Jebemti kud ide ovo sve i kazu mi neki "ma vrati se super je",mozes misliti da hocu u banana drzavu. :confused2:

Poslednji put menjao BOSS66 dana 27 Apr 2011, 11:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
stize BORAC je napisao:
U koliko je sati utakmica danas?

17:00

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Izgleda da pronalazimo pravog "el presidentea" i šefa

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Velika glupost je sto je Dodik uopste pristao na ovaj sastanak sa Osimom,bar po meni.
Sad su moguce samo dvije opcije,obadvije lose. Prva je da Dodik ostane tvrd u razgovorima sa Osimom i ponovi svoje opservacije kako ni pcelarska zadruga na nivou BiH ne moze imati jednog Predsjednika,i u tom slucaju nijedan delegat FSRS nece se odvaziti da ide protiv njegovih rijeci.To bi znacilo propast za Borac.
Druga varijanta je da se Osim i Dodik kao stari partizanovci slizu,zagrle i nadju spasonosno rjesenje za fudbal,tad bi normalno nasi delegati usvojili sve sto treba,ali se ne bi moglo ostati ziv od sarajlija i njihovih tvrdnji kako tata Dodik odlucuje sve i kako uopste ne mislimo svojom glavom.Nazalost,to bi u tom slucaju bilo i tacno. Ja trecu varijantu ne vidim.

Zato sam apsolutno protiv ovog danasnjeg sastanka.Trebao je Mile malo vise postovati instituciju Predsjednika Republike Srpske i reci "sta imam ja sa tim,dogovorite se vi fudbalski radnici izmedju sebe"!

Ovo je veoma los potez.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Velika glupost je sto je Dodik uopste pristao na ovaj sastanak sa Osimom,bar po meni.
Sad su moguce samo dvije opcije,obadvije lose. Prva je da Dodik ostane tvrd u razgovorima sa Osimom i ponovi svoje opservacije kako ni pcelarska zadruga na nivou BiH ne moze imati jednog Predsjednika,i u tom slucaju nijedan delegat FSRS nece se odvaziti da ide protiv njegovih rijeci.To bi znacilo propast za Borac.
Druga varijanta je da se Osim i Dodik kao stari partizanovci slizu,zagrle i nadju spasonosno rjesenje za fudbal,tad bi normalno nasi delegati usvojili sve sto treba,ali se ne bi moglo ostati ziv od sarajlija i njihovih tvrdnji kako tata Dodik odlucuje sve i kako uopste ne mislimo svojom glavom.Nazalost,to bi u tom slucaju bilo i tacno. Ja trecu varijantu ne vidim.

Zato sam apsolutno protiv ovog danasnjeg sastanka.Trebao je Mile malo vise postovati instituciju Predsjednika Republike Srpske i reci "sta imam ja sa tim,dogovorite se vi fudbalski radnici izmedju sebe"!

Ovo je veoma los potez.

Malo će se slikati i pričati i to je to... Jel platio struju ili nije, ako nije ne može on kod Mile na sastanak...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja sam za BILO KAKAV razgovor koji ce omoguciti da igramo LS. Dakle, tu racunam i navedeni Dodo-Ivica i uopste me ne zanima sta ce tamo neki jalijas reci o tome!
Ionako je jasno da Dodo odlucuje maltene o svemu u ovoj "drzavi"...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 13:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
evo vako posto se zakuvalo a naravno da treba biti u toku dogadaja ja predlazem nase kolege sa foruma koje su pokrenule mnoge pozitivne stvari kao i teme ove na forumu koji je bio sablasno prazan da danas okace jedan transparent samo da pokazemo da pratimo pomno i da svi forumasi skupe se na znamo koje mjesto na zapadu gdje nase kolege borave i podrzino ljubojevica ,jagodica da istraju u borbi za bolje sutra borca.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam ZA svaku vrstu akcije i priključiću se,naravno treba osmisliti pravu inicijativu koja će pogoditi tamo gdje treba. Ne treba srljati,ima još 10 dana do prve domaće utakmice,a stvari se mijenjaju iz sata u sat.Možda već danas Mile i Osim nešto pokrenu.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ajmo mi sada polako stati na loptu,malo sam promislio,i shvatio da je ovo tek pocetak,jos nemamo pojma kako ce se stvari razvijati,tek je bio prvi sastanak,evo sad treba biti sastanak izmedju Osima i Dodika,pa cemo vidjeti...
A ja vjerujem da se koraci,i planovi smisljaju,samo se jos ceka konacni rasplet,da se vidi kako ce se ,i na koji nacin djelovati i izaci u javnost...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
PS.Zna li neko da li je ulaz besplatan danas?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 14:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=18565

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 14:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
kolege forumaši,a sta mislite da zauzmemo klupe u parkiću i navijamo za Osima? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мах..
додик мало привлачи пажњу на себе.. знамо ми да је он шоумен.
мора се некако скренути пажња са питања "како преживјети до првог" и сличних социјалних проблема.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja Osimu nikako nevjerujem, svako ko ima dodira sa seljom za mene je persona non grata. Ivica je vec u godinama i sigurno je podlozan amarovom uticaju. A najveci sibicari u ligu su ... pogadjate ko? Mislim da je tim sve receno.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 14:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Fudbaleri Borca: Tuzlaci, mnogo vam hvala!

Slika
Fotografija načinjena 1969. godine, transparent drže fudbaleri Borca

U susret derbiju starih rivala

Fudbaleri tuzlanske Slobode i banjalučkog Borca, predstojeće subote odigraće još jedan derbi starih rivala u okviru Premijer lige BiH. Rivalitet tuzlanskog i banjalučkog kluba datira od pedesetih godina prošlog stoljeća kada su se ova dva tima borili za ulazak u tadašnje savezne rangove. Nekada je uspješnija bila Sloboda, a nekada Borac...

U bivšoj SFRJ putevi Slobode i Borca često se se znali ukrstiti, a u sjećanju starijih ljubitelja loptanja ostaće podataka kako je Sloboda od Borca preotela legendarne asove Omera Jusića i Mesuda Nalića. Upravo generacija u kojoj su igrali Jusić i Nalić, a koji su sačinjavali Mešković, Avdičević, Fazlić, Altarac, Gerum, Pašić, Jevremović, Trifunović, Hukić..., pod trenerskom palicom Đorđa Bjelogrlića Belog, 1969. godine izborila je povjesni plasman u Prvu ligu SFRJ.

Uporedo sa rivalitetom na sportskom terenu Slobodu i Borac krasili su dobri, ako ne i odlični odnosi. Tako smo iz arhiva "iskopali" fotografiju na kojoj fudbaleri Borca drže transparent: "Tuzlaci, mnogo vam hvala". Fotografija je načinjena prije jedne prvenstvene utakmice, a u godini kada je Banja Luku pogodio razoran zemljotres...

Svakako da treba reći kako je Borac bio prva ekipa iz entiteta RS koja je poslije agresije na BiH stigla na stadion Tušanj. Bilo je to u ljeto 2000. godine kada su banjalučani nastupili na Memorijalu Mustafa Hukić Huka.

Dakle, u subotu je derbi starih rivala u pravom smislu te riječi. Borac se bori za titulu, a Sloboda za prestiž. Lani je na Tušnju bilo 1:0, a jesenas u Banja Luci 2:0 za Borac.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 799, 800, 801, 802, 803, 804, 805 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]