banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
samo mozda razlicite nacine da dodju do toga :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Schlager je napisao:
Nije nijedan Lesinar bio na utakmici Borac-Slavija 2-3.

Maj 2008.

Тешке ријечи овде пишеш,а кажем ти провјерено да гријешиш уз поштовање.Став је био нисмо ишли цијеле сезоне па нећемо ни на финале да не дјелује неозбиљно.Тек сезону послије смо ставили пред себе да се иде и на куп РС.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Schlager je napisao:
Borac-Slavija 2-3.

Maj 2008.

Тад је у оним "ложама" на западу, док су још унутра биле сећије из бусева :D , био онај иритантни Драгиша Ћорсовић...
Како је скакао мајмун кад су давали голове, општио сам му с фамилијом много пута :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Е сад кад смо се сви лијепо сложили, шта нам је чинити, нећемо сједити и ништа не подузети?!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:14 
Početnik
Početnik

skypostman je napisao:
Е сад кад смо се сви лијепо сложили, шта нам је чинити, нећемо сједити и ништа не подузети?!

Причекајмо још мало да се ситуација искристалише,па ће се већ повући неки конкретан потез.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
deep in the night je napisao:
Schlager je napisao:

Maj 2008.

Тешке ријечи овде пишеш,а кажем ти провјерено да гријешиш уз поштовање.Став је био нисмо ишли цијеле сезоне па нећемо ни на финале да не дјелује неозбиљно.Тек сезону послије смо ставили пред себе да се иде и на куп РС.

Ma ja samo prenosim sta su meni rekli kad sam pitao zasto je Istok potpuno prazan.
Te godine smo u Kupu RS igrali sa Modricom koja je bila prvak Premijer Lige(a mi drugoligasi) i izbacili je u dvije utakmice (znam da je igrao Stevo Nikolic i Stajic za njih),sjecam se da je na revansu ,za razliku od tog finala Istok bio odlicno popunjen,ali da me ubijes ne mogu se sjetiti da li se pjevalo...Zasto se bojkotovao Kup RS?

BTW,800 stranica 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:21 
Početnik
Početnik

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

Maj 2008.

Ma ja samo prenosim sta su meni rekli kad sam pitao zasto je Istok potpuno prazan.
Te godine smo u Kupu RS igrali sa Modricom koja je bila prvak Premijer Lige(a mi drugoligasi) i izbacili je u dvije utakmice (znam da je igrao Stevo Nikolic i Stajic za njih),sjecam se da je na revansu ,za razliku od tog finala Istok bio odlicno popunjen,ali da me ubijes ne mogu se sjetiti da li se pjevalo...Zasto se bojkotovao Kup RS?

Ми смо мала група,пратимо премиер лигу и куп и то тражи пуно слободног времена да се испоштује и финансија наравно.Још на то све куп РС ко би нам изгањао толико слободних дана,говорим ти о ситуацији из 2008.Кад смо стасали,пристигла млада крв,ставили смо али необавезно да се проба испоштовати куп РС на сезону 09/10 и изгурали смо стим да нас је поломило :) .Ко прати сва гостовања пуно је то километара,али опет са друге стране љубав и гази километре 8) 8) 8)

Ове год се ишло необавезно на куп РС,није било организованог одкласка.Чак нисмо све ни одрадили,за сад ћемо овако па ћемо видјети шта и како убудуће.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
ФК Борац се већ жртвовао за интересе РС и одрекао се могућности играња у Европи, па самим тим и новаца, које би добио евентуалним играњем у истој.
Ево чланка из Свијета Спорта, издања из 1998.године (којег сам и раније на овој теми поставио):

Slika

Европу нисмо играли, паре нисмо добили, а заједничка лига се опет игра. За патриотизам добили само тапшање по рамену.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na demonstracijama cu ja nositi transparent sledeceg sadrzaja

"ZAHTJEVAMO,ILI 1 PREDSJEDNIK U FUDBALU ILI 3 I U KOSARCI,PA I PO CIJENU NEIGRANJA EVROPSKIH MECEVA I NLB LIGE" :D :D

Citam ovu Popovu izjavu koju je postao kolega Maxel i stvarno mi je vise dosta ganjanja nacionalnih interesa preko Borca,neka malo i Igokea podmetne ledja zajedno sa nama za vise ciljeve!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja cu nositi napuse se Rodoljub i Mile nama svima kurca.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nemoj ovo Mile,mozda plavci ne prate fudbal pa pogresno skontaju,onda ce biti "po glavi stanovnika" :D ...Dovoljno je Rodoljub,shvatice se kontekst :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma neka,moze i laktaški vožd isto da ga poršće malo.Dvosmisleno je to. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Сјећам се овог кроз маглу али се не сјећам за које такмичење смо изборили наступ и како кад није било заједничке лиге. И шта су тражили од нас

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 26 Apr 2011, 23:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:36 
Početnik
Početnik

Може ли ми неко појаснити зашто је толико наш савез у криву,пошто видим да сви на њега пљују?хвала унапријед

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
au ljudi! al se pise na ovom forumu...stvarno se ne bih mjesao ni raspravljao o suspenziji jer svi znamo sve, a da razmisljam o tome samo mi stvara glavobolju. uz to, ovo mi sve licni na ono tresla se gora rodio se mis. to sam rekao na pocetku i istrajacu do kraja da ne komentrisem bilo sta o suspenziji.

ja sam htio napisati par rijeci o sledecoj utakmici sa Slobodom i htio sam napisati da nekako predosjecam 3 boda. a Vidakovic je taj od kojeg ocekujem da ce donjeti prevagu jer je brz i prodoran. a i bio bi red da jednom bude dan ovim nasim pa da sjedne neka lopta. sto se tice sudjenja ni to necu da komentarisem, sta bude bice nase je da odigramo onako kako znamo.

sa vasim nezadovoljstvom vezanim za trenutnu igru koja nije leprsava sa mnogo golova, apsolutno se ne slazem sa vama. ljudi stvara se istorijski korak naseg Borca. svi dobro znamo da je lakse stizati prvog nego ocuvati prvo mjesto. pa mene na samu pomisao, da se moze izgubiti prvo mjesto hvata panika. jer ako sad ovo ne uradimo, ako sad Vlado i momci ne uzmu tu titulu, necu reci nikad ali ko zna kad ce imati bolju priliku. zato apslutno dajem bezrezrvnu podrsku Vladi i do kraja sezone necu i nisam rekao ni jednu losu rijec o igri. jer jos jednom govorim zadnje, kolo cemo biti najsrecniji navijaci! AJ BORAC!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Може ли ми неко појаснити зашто је толико наш савез у криву,пошто видим да сви на њега пљују?хвала унапријед

Ја се дистанцирам од тих непромишљених парола и тога управо због ових зелених који лете као мува на г..но, чим неко крене пљувати по Додику и РС да и они кажу коју... тек је први састанак и чуће се...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

E jebiga Batice,ti sad ode u off topic,yebo Slobodu :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:42 
Početnik
Početnik

Borac u srcu je napisao:

Ја се дистанцирам од тих непромишљених парола и тога управо због ових зелених који лете као мува на г..но, чим неко крене пљувати по Додику и РС да и они кажу коју... тек је први састанак и чуће се...

ок!ако се неком да нека ми шибне пп.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
E jebiga Batice,ti sad ode u off topic,yebo Slobodu :D

izvini Schlager ali eto ti si moderator mozes mi izbrisati post da ne remetim temu :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jebo PP,kod mene je "sto na umu,to na drumu" :D

Meni konkretno je dovoljno sto i Direktor mog kluba,i Sportski Direktor (koji je cak pojasnio i da u Statutu sada imamo sve mehanizme zastite),i trener i igraci kazu da je FSRS u krivu i moje dileme tu istog casa prestaju,jer ja sam Borcevac a na FSRS-ovac,a za ostale forumase ne znam.
Pogotovo ako je posljedica izbacivanje Borca iz Evrope ne duzi vremenski period bez plana B i objasnjenja sta sutra,i sta se mijenja u nasu korist po pitanju nase drzavnosti odlaskom u izolaciju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]