banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Apr 2011, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
da nisam vidio ovdje slike i klipove ne bi znao da je bila tako dobra atmosfera ...ja sam sjedio na istoku prema ATV-u , kao u pozoristu :) slabo se sta culo. nekad smo mogli cuti igrace na terenu. Cini mi se da je bolje bilo kad je Zeljo gostovao jesenas, nekako je sav istok grmio. Al dobro, najbitnija je pobjeda. BORAC SAMPION !

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
BOSS66 je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Oдлична идеја то треба ријешити одмах и не чекати јул, већ да се одмах пронађе модул и да се води нека евиденција ко долази и на ове "мање утакмице" или ко има преко рецимо 5 из ове полусезоне да ће имати предности при куповини за Европу ма биће изгибија то се већ зна. Тад иду сви само ако би се ово одрадило повећали би посјету и утакмицама са лакшим ривалима

Losha ideja,sta mi koji nemamo mogucnost dolaska redovno na utakmnice? :(,znaci na ogradu iza gola i gledaj ili kupiti kartu po svercu (mada sam se na to vec navikao) Nevoli se Borac samo u Banja Luci nego i mnogo shire tako da ta ideja sa kartama otpada odmah.Kad mogu dodzem,a da dolazim svaku utakmnicu malo teshko.

Зато ја кажем, увести чланске карте и то је то.

Једном сам давно писао о томе и о још неким маркетинг акцијама и упоређивао са клубовима из околине. Чланске су закон. Нпр. стандардне цијене 20 марака, а за дјецу и пензионере 10 КМ или нешто тако. Ко живи у дијаспори, фино уплати преко интернета и чланска му дође на кућну адресу. И сви на основу чланских карата имају право, нпр. да купују сезонске, да имају попуст у фан шопу, да имају предност при куповини карата за европске утакмице и слично...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
stvarno steta sto u klipu nije bar prvi gol Nikolica i eksplozije na tribinama...mozda urade jos jedan klip kao sto su 08/09 isto protiv sarajeve uradjena cak 3 klipa.

sto se tice karata ja se nekako ne bojim za kartu vec za mjesto... sad protiv sarajeva sam bio na stadionu 10 do 7 i jedva sam nasao neko mjesto da ne virim kroz ogradu, kako ce tek biti ako se bude igrala Evropa? moracu doci 2 sata ranije da nadjem neko fino mjesto iz kojeg cu da se radujem 8) ....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 17:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-be ... rica/55033

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
BOSS66 je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Oдлична идеја то треба ријешити одмах и не чекати јул, већ да се одмах пронађе модул и да се води нека евиденција ко долази и на ове "мање утакмице" или ко има преко рецимо 5 из ове полусезоне да ће имати предности при куповини за Европу ма биће изгибија то се већ зна. Тад иду сви само ако би се ово одрадило повећали би посјету и утакмицама са лакшим ривалима

Losha ideja,sta mi koji nemamo mogucnost dolaska redovno na utakmnice? :(,znaci na ogradu iza gola i gledaj ili kupiti kartu po svercu (mada sam se na to vec navikao) Nevoli se Borac samo u Banja Luci nego i mnogo shire tako da ta ideja sa kartama otpada odmah.Kad mogu dodzem,a da dolazim svaku utakmnicu malo teshko.

Наравно, све има своје мане и неправедно је према људима који живе у дијаспори или ван БЛ, а који готово једнако као и ми (само преко интернета и других средстава) прате Борац. Мада, када би се и реализовала та идеја, не би се продало више од 3-4000 карата, тако да би готово пола дошло у слободну продају.

Не би било проблема да све карте дођу у слободну продају, па лијепо стани у ред и купи карту. Проблем би настао кад би извукли неко звучније европско име, па би прорадиле везе и везице, карте се разграбиле и подијелиле прије него што дођу у слободну продају и кад дође дан за продају карата кажу у слободној продаји само 500 карата (најбољи је примјер долазак Ђоковића прошле године). И тада смо га испушили и ми овдје и ви у дијаспори, а на стадиону позоришна атмосфера.

Слажем се да би чланске биле идеално рјешење, па ајмо на неки начин предложити управи да до краја сезоне организује продају чланских карата, иако није уобичајено да се продају на крају сезоне али може бити изузетак. Њима оне представљају додатне приходе, а нама сигурност за куповину карата. Значи обострани интерес, а не захтијева пуно труда и издатака.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Оно против Лозане за куповину карата је циркус у правом смислу те ријечи.
Гдје још има да се наручују карте па да долазиш да дижеш,због тог је курта и мурта до карте дошао,моја је идеја да само на дан утакмице се карте продају,јер нам стадион има мали капацитет,а и већа је шанса да ћемо ми који смо редовни(кући) налетити на карту прије ових што понекад дођу!
Наравно,поставио бих више продајних мјеста !

П.С.Текма са Зрињским је у недјељу у 17 часова,има на бхт пренос :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Владо Јагодић српски Мурињо
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=17791

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Нова Варош je napisao:
Оно против Лозане за куповину карата је циркус у правом смислу те ријечи.
Гдје још има да се наручују карте па да долазиш да дижеш,због тог је курта и мурта до карте дошао,моја је идеја да само на дан утакмице се карте продају,јер нам стадион има мали капацитет,а и већа је шанса да ћемо ми који смо редовни(кући) налетити на карту прије ових што понекад дођу!
Наравно,поставио бих више продајних мјеста !

П.С.Текма са Зрињским је у недјељу у 17 часова,има на бхт пренос :wink:

to bi bila mrtva glava! a i tad bi veze i vezice vec obezbjedile karte tako da to na dan utakmice, ne pije vode. jedino ovo sa clanskim kartama po meni je dobro rjesenje. kad se igralo sa Lozanom svi mi smo medju prvima obezbjedili karte. ali da li su svi obezbjedili mjesto to je vec upitno...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Слажем се са вама у потпуности бар што се чланских тиче!

за Лозану био у новинама број за наручивање хаха па читава босна могла наручити карту, ја се презнојио док сам дошао до ње..

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kad vec spominjete utakmicu protiv Lozane, ostalo mi u sjecanju koliko su karata prodali u odnosu na kapacitet stadiona ... ljudi su sjedili po stepenicama na istoku, malo mi je to seljacki.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:21 
Majstor
Majstor

aleksej je napisao:
kad vec spominjete utakmicu protiv Lozane, ostalo mi u sjecanju koliko su karata prodali u odnosu na kapacitet stadiona ... ljudi su sjedili po stepenicama na istoku, malo mi je to seljacki.

Па сједило се и сад против сарајева

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Protiv Sarajeva je bilo vise ljudi nego protiv Lozane

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

a sta znam, to mi lici ko seoska liga kad sjede ljudi na stepenicama :D

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:34 
Majstor
Majstor

Надам се да не чувам једини ове две карте :)
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Protiv Sarajeva je bilo vise ljudi nego protiv Lozane

Јесте, нижи редови на истоку против Лозане су били празни, а не треба спомињати колико је атмосфера била боља сад у суботу.

То са сједењем на степеницама има мало везе са нумерисањем сједишта, јер се на овај начин деси да остане по једна, двије столице слободне у реду које је тешко уочити или ако неко дође у већем друштву онда неће да се раздваја па остану на степеницама.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Ево још једна слика. Ко је вољан да помогне, нек позове!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Protiv Lozane se nije prodavao onaj dio za gostujuce navijace,tako da i ja mislim da je sad bilo vise ljudi.
A od utakmica kojima sam ja prisustvovao,najvise je bilo u polufinalu Kupa SFRJ protiv Prishtine i Metalista iz Harkova,tad ako nije bilo 30 000 nije nikad! Protiv Proletera nisam bio (JNA),ali sam cuo da je bilo isto tako ako ne i vise (mada ne znam gdje vise :D )

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 19:03 
Veteran
Veteran

Колико би био бољи амбијент био да су навијачи нпр. на трибини која би требала бити према оном паркингу код суда....
А мало ватренији симпатизери на наткривеном истоку....

Ау, каква би то фешта била...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 19:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Schlager je napisao:
Protiv Lozane se nije prodavao onaj dio za gostujuce navijace,tako da i ja mislim da je sad bilo vise ljudi.
A od utakmica kojima sam ja prisustvovao,najvise je bilo u polufinalu Kupa SFRJ protiv Prishtine i Metalista iz Harkova,tad ako nije bilo 30 000 nije nikad! Protiv Proletera nisam bio (JNA),ali sam cuo da je bilo isto tako ako ne i vise (mada ne znam gdje vise :D )

protiv rudara u finalu kupa 1995 si vjerovatno bio u VRS :)
za mog pamcenja tad je bilo najvise.sve 4 tribine pune kao šibica.tad sam prvi i za sad zadnji put(nadam se da cu opet :D ) to doživio.po nekim podatcima i tad bilo oko 30000.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2011, 19:14 
Veteran
Veteran

Око 25 000...
Мада, све су то слободне процјене...
Тад је била мртва глава...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]