BOSS66 je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Oдлична идеја то треба ријешити одмах и не чекати јул, већ да се одмах пронађе модул и да се води нека евиденција ко долази и на ове "мање утакмице" или ко има преко рецимо 5 из ове полусезоне да ће имати предности при куповини за Европу ма биће изгибија то се већ зна. Тад иду сви само ако би се ово одрадило повећали би посјету и утакмицама са лакшим ривалима
Losha ideja,sta mi koji nemamo mogucnost dolaska redovno na utakmnice?

,znaci na ogradu iza gola i gledaj ili kupiti kartu po svercu (mada sam se na to vec navikao) Nevoli se Borac samo u Banja Luci nego i mnogo shire tako da ta ideja sa kartama otpada odmah.Kad mogu dodzem,a da dolazim svaku utakmnicu malo teshko.
Наравно, све има своје мане и неправедно је према људима који живе у дијаспори или ван БЛ, а који готово једнако као и ми (само преко интернета и других средстава) прате Борац. Мада, када би се и реализовала та идеја, не би се продало више од 3-4000 карата, тако да би готово пола дошло у слободну продају.
Не би било проблема да све карте дођу у слободну продају, па лијепо стани у ред и купи карту. Проблем би настао кад би извукли неко звучније европско име, па би прорадиле везе и везице, карте се разграбиле и подијелиле прије него што дођу у слободну продају и кад дође дан за продају карата кажу у слободној продаји само 500 карата (најбољи је примјер долазак Ђоковића прошле године). И тада смо га испушили и ми овдје и ви у дијаспори, а на стадиону позоришна атмосфера.
Слажем се да би чланске биле идеално рјешење, па ајмо на неки начин предложити управи да до краја сезоне организује продају чланских карата, иако није уобичајено да се продају на крају сезоне али може бити изузетак. Њима оне представљају додатне приходе, а нама сигурност за куповину карата. Значи обострани интерес, а не захтијева пуно труда и издатака.