извињавам се на дугачком посту, мада и не знам шта се извињавам, ко неће не мора ни да чита

Да сад и ја нешто напишем. Стицајем неких чудних околности по први пут сам морао провести утакмицу на крају истока, тамо према згради АТВ-а (на сву срећу нећу морати више никад ), па сам уочио неке недостатке које до сад нисам могао да опазим,јер никад нисам био на том дијелу стадиона.
1. ограда што је подигнута прије утакмице са Лозаном је глупост највећа. И за Лешинаре, али и за људе који сједе у првим редовима при дну трибине! Буквално првих 5-6 редова не могу нормално да гледају утакмицу него морају онако да вире кроз ону мрежу од ограде. Тотално безвезе!
2. Ја не знам који је геније био задужен за постављање озвучења на стадион, али оно не ваља ничему. Лош квалитет, али не само то, него су звучници на врху истока, тако да звук се одбија према западној трибини и назад се враћа ехо и чује се дупли звук. Ко из бурета јбт.... Требали су звучнике поставити доле гдје су камере и окренути их ка трибини.
3. Коп Лешинара је био огроман, орила се пјесма, читав стадион у делиријуму, атмосфера лудница права, али овдје на крају истока, пола тих ствари није могло да се осјети. ко на сахрани јбт. Сад се дефинитивно слажем да Лешинари требају добити своју трибину из више разлога, а и ово са звуком је један од њих.
Једноставно како се пјева, звук се простире ка западу, и логично је да људи са стране на истоку не могу да чују. Ајд ови што су били близу копа, они наравно чују, али на крајевима трибине се стварно слабо чује. Кад вођа прича Лешинарима на мегафон, скоро па ништа, а кад се окрене у страну док говори, човјече ко да је испред мене, перфектно га чују сви до краја истока.
И сад сам дефинитивно увидио да је и то један од разлога што понекад не буде читав исток у пјесми са Лешинарима. Није да не желе, него не могу. Толико се пута десило да момци око мене и ја хоћемо да запјевамо неку пјесму, али не може се пратити, предалеко од копа да би се орила само та пјесма, па се онда чује онај ехо са запада и не можеш пратити, стално дупла пјесма.
једино на тренутке кад је прозван читав стадион да виче оооо јебем те сарајво, тад се могло мало дерати, јер сви навијају па се више не чује ехо, мада је и тада било дуплања.
4.мислим да управа треба размислити да нумерише сједишта. на западу обавезно, али и на истоку не би била лоша ствар.
ето то су неке ствари које сам сад опазио, а прије никад нисам обраћао пажњу на то, јер нисам био на том дијелу стадиона. Надам се да ће се ријешити ово око суспензије, да ће Борац заиграти у квалификацијама за ЛШ и да ће се изградити стадион до краја.
Титула још није освојена, али Борац је веома близу тог циља и зато би требало управа да почне мало ријешавати неке проблеме. Нпр. да се обезбједи гарнитура одговарајућих дресова и кратких рукава, имена играча на леђима, нумерисане столице, и требало би почети продавати сезонске карте, и још свашта нешто