banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 10:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2011, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Video:

Borac - Metalurg (26. 10. 2011) SEHA

Navijanje Lesinara. Napad Borca.

http://www.youtube.com/watch?v=ynzL4OTA ... ture=feedu

To je sad od mene sve sa ove utakmice...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
OK znaci postajete kao i forum lesinara ,dok se svi slazemo i lizemo se jedni sa drugima sve je ok,a ako se neko nedaj boze pobuni ili kaze neko svoje misljenje, onda je frka i brisanje postova...
Da bi neko napredovao u bilo cemu mozda od najvaznijih stvari je samokritika,znaci da si svjestan gdje grijesis i pokusavas to da ispravis,sta ima lose ako sam ukazao na nesto za sta mislim da je neispravno,za nesto za sta svi ili bar vecina kaze da nam ne treba na tribini....ali licemjerno je da se zavrsi na tome,vecina kaze ''kao nisam ni da se sovinizam zadrzava na tribinama ja sta bi ja sad ,cutim''... e pa ja ne mogu da cutim,sve me ovo podsjeca na 90 ili 91 i znam kud nas je odvelo,ovi nasi klinci o tome pojma nemaju i zato im mi stariji trebamo ukazati(sad ce se neki ku****it naci da kaze KO si ti da mene vaspitavas i u pravu je,za to treba da sluze roditelji njihovi ali kako kad su iz kuce ponijeli taj seljakluk)
Ja sam zbog Banja Luke i zbog Borca rekao ono sta sam imao i ako ne smijem reci na Banjaluckom forumu da sovinisticko navijanje steti ugledu grada i Borca na temi gdje je RK Borac onda ok...samo slike,komunizam se vratio...zivjeli!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Отворите тему о навијању и распредајте до миле воље, доказујте ко је прави бањалучанин исто тако, а и о фарбању стубића такође можете, само немојте овде. Остало је само пар постова који имају везе са рукометом а оно друго је чисти офтопик.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Отворите тему о навијању и распредајте до миле воље, доказујте ко је прави бањалучанин исто тако, а и о фарбању стубића такође можете, само немојте овде. Остало је само пар постова који имају везе са рукометом а оно друго је чисти офтопик.

Jel ti ne kontas sta ja hocu reci????

Ja sam zbog Banja Luke i zbog Borca rekao ono sta sam imao i ako ne smijem reci na Banjaluckom forumu da sovinisticko navijanje steti ugledu grada i Borca na temi gdje je RK Borac onda ok...samo slike,komunizam se vratio...zivjeli!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ziveli, aj nas sada zaobidji ako nemas sta drugo reci jer si to vec 10 puta ponovio

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

a koliko napaljenih klinaca ,ocekivao sam ozbiljan forum.....nemorate se muciti sa banovanjem sam cu otici :D, ovo nije mjesto na kojem zelim pisati....uzivajte ja cu i dalje na stadionu i u dvorani biti,navijati za voljeni klub onako kako mislim da treba a vi seljaci,seljacici,seljacine i zatucani lijecite komplekse budite VELIKI srbi na svoj nacin ja cu na svoj,mrzite sve sto se ne krsti sa tri prsta i ostanite zatucani kao sto i jeste sada,hvalite jedni druge ovde,zabranjujte bilo kakav sukob misljenja i velicajte se uzajamno.....nije ni cudo sto nas cijeli svijet mrzi......jedina mi je nada da Mile opet posalje svoje majmune da vas opet vaspitavaju malo....nije dugo a trebalo bi...i ovaj post ce se zadrzati onoliko koliko bude trebalo administratoru da ga procita i obrise ali nema veze......nisam ni ocekivao da bi neko dopustio drugacije misljenje :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakav smor od covjeka

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
tek dos'o je napisao:
a koliko napaljenih klinaca ,ocekivao sam ozbiljan forum.....nemorate se muciti sa banovanjem sam cu otici :D, ovo nije mjesto na kojem zelim pisati....uzivajte ja cu i dalje na stadionu i u dvorani biti,navijati za voljeni klub onako kako mislim da treba a vi seljaci,seljacici,seljacine i zatucani lijecite komplekse budite VELIKI srbi na svoj nacin ja cu na svoj,mrzite sve sto se ne krsti sa tri prsta i ostanite zatucani kao sto i jeste sada,hvalite jedni druge ovde,zabranjujte bilo kakav sukob misljenja i velicajte se uzajamno.....nije ni cudo sto nas cijeli svijet mrzi......jedina mi je nada da Mile opet posalje svoje majmune da vas opet vaspitavaju malo....nije dugo a trebalo bi...i ovaj post ce se zadrzati onoliko koliko bude trebalo administratoru da ga procita i obrise ali nema veze......nisam ni ocekivao da bi neko dopustio drugacije misljenje :D :D :D

ovo nije drugacije misljenje ovo je vrijedjanje onih koji drugacije misle sto samo govori o tebi najvise

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tek dos'o je napisao:

Nakon Šileta Dominatora, na forumu je izgleda i Fišer, kontaš :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@tek doso

Prijatelju, tribine nisu pozoriste niti ce ikad biti, kao sto navijacke grupe nisu folklorna drustva niti ce to postati.

Sto bi omladinci rekli, smorio si za medalju. Iznio si svoj stav, procitali su ga i ovi koji se uopste ne slazu, prebacili ste koju i to je to. Eno ti sajt Lesinara pa s njima drobi o tome do mile volje....

Mada, bez ljutnje, trebao bi sebi priznati da tvoj prvobitni post (onaj koji je "pokrenuo lavinu") u velikoj mjeri odise sovinizmom protiv kog se navodno "boris". Kao sto odredjen broj ljudi na tribinama ne moze da se kontrolise pa "opljune" po navijacima/igracima druge nacionalnosti, tako i ti pljujes po ljudima koji su iz raznoraznih razloga, kako ti "evropejski" pises, "sljegli" na banjalucki asfalt.
Ali dobro, ti se izgleda vodis onom da se klin klinom izbija. :D

P.S. Sad tek vidjeh sta si napisao u zadnjoj poruci. Zalosno je to.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
tek dos'o, ни мени се многе ствари не допадају, али ово ти није мјесто гдје ћеш о томе расправљати. само потпирујеш ватру безвезе. има тема Забрана навијачима, па тамо се може дискутовати.

и још нешто. можда се у неким стварима и ја не слажем са већином, али чак сам и ја примјетио да си прегрубо наступио и употријебио неке епитете који ниси требао. нисам хтио то да спомињем да се безвезе овдје не расправљамо, него сам писао само о РК Борац, али могао си мало припазити шта пишеш. није проблем изношење ставова него како из износиш.

и генерално кад се деси и улет неког индијанца, најбоље је људи да искулирате, наставите причати о Борцу, а постове провокатора пријавите и то је то ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Шајин je napisao:
tek dos'o, ни мени се многе ствари не допадају, али ово ти није мјесто гдје ћеш о томе расправљати. само потпирујеш ватру безвезе. има тема Забрана навијачима, па тамо се може дискутовати.

и још нешто. можда се у неким стварима и ја не слажем са већином, али чак сам и ја примјетио да си прегрубо наступио и употријебио неке епитете који ниси требао. нисам хтио то да спомињем да се безвезе овдје не расправљамо, него сам писао само о РК Борац, али могао си мало припазити шта пишеш. није проблем изношење ставова него како из износиш.

и генерално кад се деси и улет неког индијанца, најбоље је људи да искулирате, наставите причати о Борцу, а постове провокатора пријавите и то је то ;)

Saja tesko je ostati neutralan kad se iznose neistine bar meni :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ма знам, и ја сад серуцкам, а кад ми дође жута минута први се знам излајати и више него што треба :) на сву срећу нисам још добио никакву јавну опомену, осим неколико пријатељских пп-ова да припазим на ријечник када се обраћам неким индијанцима, да не бих безбезе и ја фасовао :D

ал ето трудим се да макар понекад искулирам, колико је то уопште могуће :)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Ma opusteno ljudi sta vam je .. Bez potrebe se raspravljate
Marka postao selektor BiH a na prvom spisku od nasih Stojanovic, Karacic, Panic i Vranjes, te mozda ljubisic

Mislim da je Hans odbio da bude treci golman ili neka alternativa a bilo je razgovora...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 00:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
само да објасним овом тек дошо неке ствари јер не волим кад неко вријеђа навијаче Борца!

Да га питам да ли он кад оде на стадион или у дворану да ли он пјева цијелу утакмицу, да ли урла, да ли огули грло да касније не може причати до сљедеће утакмице па тако опет? Сигурно не! Да га питам да ли је икад отишао на неко гостовање као Лешинар а ту мислим на послије ратни период па да онда осјети каква су ту малтретирања и увреде од стране полиције па тек онда каква су скандирања од стране публике?? Да ли си икада помогао у раду неке кореографије на истоку па да видиш шта је рад када 5 дана радиш па огулиш кољена од рада, срмзнеш се на хладноћи, изгладниш сав а само да би показао да ти је клуб на првом мјесту?? Да ли си икада покушао да нацрташ неки графит за Борац и да бар тако покажеш неки дио своје љубави према клубу??? Неко је спомињо клинце што фарбају стубиће и тротоар па ако вам смета то офарбаћемо свки могући тротоар у граду и стубић у црвено плаву боју вама у инат да сваки дан гледате Борчеве боје! Све кроз шта је прошао клуб заједно са њим су од дна до врха прошли навијачи!

Овдје сва прича завршава и за оне који даље хоће да пишу нешто негативно о њима нека се запитају зашто то раде!

И овдје завршава свака даља расправа!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 06:45 
zasto pokvariste temu? :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 08:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Metalurg je odlicna ekipa. Mi hm.. Nama je ove godine cilj titula u PL BiH. Svi drugi rezultatai su manje bitni.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 28 Okt 2011, 08:06, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Po kom principu funkcionise Seha, zadnji sa tabele ispada, ulazi drugi tim iz iste drzave, ili se formira od sampiona, uz drugo i treceplasiranog (zavisno od drzave) iz prethodne sezone?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kada mi igramo sa Bosnom kuci,je l se zna?Nebitno da li je u okviru lige ove domace,ili SEHA.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2011, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa mi ne igramo domacu ligu. Samo SEHA.
Prvu igramo u gostima, sto bi reklo da se u BL igra tek na proljece.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]