Па то јесте тако и нажалост без политике слабо шта може, али... Боли то што је та игокеа заслужна за неке ствари код нас, односно крива, између осталог и за гашење. И онда сарадња... Која је ништа друго него да будемо добра пудлица тој игокеи, то боли сваког Борчевца. И гдје је онда ту Борац, то име "ако ћете се борити, зашто да вам се клуб не зове борац"? Добро, знам, није све тако романтично, али кад се постиже циљ, не може он увијек да оправда свако средство. Јбг, писали смо о томе и прошле године.
Сада има неких резултата, али то је све са горким укусом и под завјесом чињенице да сте филијала Игокеи. Не стоји то у уговору, то не незванична поштапалица, али то се не може оспорити, као што се не могу оспорити резултати ове године који су знатно бољи него прије.
То је тако. Једноставно је тако. Борац основан 2012. је у сарадњи са игокеом која је истоимени клуб из Бањалуке угасила. И не знам заправо зашто би се ико бунио на ове чињенице, нека људи раде са својим клубом шта хоће, имају право да се љубе са ким хоће. Једино је цака што им се клуб зове исто као наш Борац који је био разлог пуне дворане прије 15-25 година, играо Аба лигу, али ето... Није наш Борац једини клуб који смије тако да се зове, макар и у Бањалуци неко смије да назове свој клуб "Борац". Зар не?

Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!