banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 03:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Ја мислим да ће атмосфера бити напетија на Шербеџији, него што је била вечерас на рукомету... маса дошла да види Балића (за све рибе које су трчале да се сликају с њим... јебо вас он!), а њега боли нека ствар за Бањалуку и Бањалучане! Најодвратнија ствар је била када Загреб има напад, Мандић мало грубље иде на Балића, обара га и диже га као ''извини, ја сам леватина што сам те оборио, извини молим те'' а њихов напад још траје! Да напоменем да је Загреб тада водио 2 разлике!

А Зградољуба нећу да коментаришем, дошао човјек да се мало слика.

Poslednji put menjao Shadow dana 04 Okt 2011, 23:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Dosta je simpatizera veceras imao zagreb.Ja gledam jel ovo moja Banja luka :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oPlDQq3qWeo[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
читам сад овај текст што сте окачили са индекс.хр. људи пишу како је у Борику била незапамћена атмосфера и како је било 5000 људи. мало претјераше :) мени је атмосфера била добра, али ни близу као против Босне. само није ми јасно, је л' се то овдје може направити атмосфера само када треба јебати Сарајево и слично? или сам ја нешто погрешно схватио у својој глави?

руку на срце, Загреб је стварно био бољи противник и нема се шта приговорити. Момци су се борили и ту нема замјерке, једино што је било неких нерезонских и глупих грешака до бола. нпр. када смо водили они срљају ко луди и губе лопту. гдје ћеш? гдје се журе? и на крају првог полувремена на такав фазон смо изгубили лопту 30 секунди прије краја, умјесто да смо одуговлачили и дали гол... и тако још неке ситуације, када су покушали бити Балић и додавати лопте иза леђа или неколико критичних додавања преко пола терена, а уопште није контра у питању..
и даље не знамо искористити играча више! то нам је била бољка и прошле године.
Али ипак ово је била утакмица против једне од најјачих екипа у Европи. Борац има стварно добру екипу и предвиђам им горњу половину табеле. ако буде мало среће, можда буду и при самом врху

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja sam i prije početka lige ukalkulisao dva poraza od ZG a mi ćemo da se borimo sa Varadrom i recimo Bosnom za 4. mjesto prva tri mislim da su već podjeljenja, Nexe, ZG, Metalurg... A ćutite samo što se tiče atmosfere bolje i ovo nego da se našlo par debila pa da su ih ganjali po terenu i pravili novi cirkus, dosta nam je toga.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Protiv Bosne koliko se sjecam, je bila rezultatska neizvjesnost do pred sam kraj, a ovde od oko 40. minute je krenuo nas pad, i pad u 'navijanju', ne opravdavam, ali mislim da je tako.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jel ovaj debeli u crvenoj majici na 0:28 Barašin :D

Index.hr jeste pretjerao sa naslovom ali ko ih prati malo duže zna da je to jedan od najliberlanijih njihovih portala bolje reći najotvorenijih prema Srbima i vole tako neke stvari "podebljati". Znamo da su pružili podršku reprezentaciji Srbije pred Njemačku na SP ako se ne varam

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 07:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja ne znam sto se ljudi iznenadjuju atmosferi. Po meni je bila ok. Moze proci.
Pa na ostalim utakmicama bude 300-400 ljudi, patnja ziva u dvorani. Cujes skripu patika...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 08:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Atmosfera je takva bila iz više razloga, ova liga je u samim povojima, još nema pravog takmičarskog duha, igra se za prestiž, o trošku samih klubova itd itd itd... Nadalje, teško je praviti atmosferu protiv ekipe koja je od tebe dvije svjetlosne godine ispred, znači ne razu,ije, uopšte čemu tolika priča...
Naravno da su ljudi impresionirani rukometom koji su mogli da sinoć uživo vide na terenu, a zadnjih dvadeset godina su ga mogli gledati samo na tv ekranima, o čemu pričate, šta je za vas razočarenje, što su ljudi toliko bolji, ili mi i dalje treba da živimo u oblacima, da razvajujemo po Kotor Varošu ili nekim sličnim mega giga rukometnim centrima... Da ne bude zabune, ja sam na istom ovom parketu gledao i malo veće igrače nego li je Balić, pa sam se zbog toga i poželio pravog jakog i nadasve kvalitetnog rukometa...

Samo malo ću o igri, razlika u kvalitetu je preočigledna, mi igramo igru, a oni igraju individualno, mi svoje akcije gradimo na 12 ili 13 metara, tu lopta kruži i traži se akcija, a oni nama igraju na 7 metara konstantno i onda ide ili šut ili prolaz na liniju 6 metara, znači velika je razlika u kvalitetu, ali i u iskustvu, jer naši momci igraju malo ovakvih utakmica, a za njih je ovo skoro pa samo trening, jer da imamo samo više iskusta, razliku u kvalitetu bi nadomjestila publika, ali ta ista publika je sinoć bila veći teret našim igračima nego njihovim...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ма мени је мало фалило да одем на почекту одем,кад су играчи Загреба на представљању апалузом дочекани додуше пола трибине :angry4: :angry4: :angry4:

А нама ће јебати матер усташе тамо најстрашније,али ипак треба показати да нисмо затуцани,европејци,да је Бања лука слободан гради о стале будалаштине које појединци примају из којекаквих новина.
Онда аплаузи Балићу и оно сликање,штета што није неко наишо да га потјера,туго моја,а зградољуб је прича за себе ! :angry4: :angry4:

Кастрофа синоћ по питању атмосфере.А играчима капа до пода,свака част за боребеност !

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ti si jadan.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma ljudi fino je bilo sinoc,okej atmosfera.Jedna utakmica koja je opustena,ljudi su bolji,i to je to.Jebem te Ivano,i ubij ustase,stvarno nije bilo potrebno,pa je l moramo uvijek biti seljoberi.Aplauz nasim momcima jer su dali sve od sebe,aplauz protivniku jer je bio bolji,aplauz i za Balica jer je rukometni madjionicar,kraj price,zadovoljan kuci otisao.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Zasto onda onolika kolicina mrznje prema igracima bosne?Zasto i sa njima ne moze fer i prijateljski?Sta ces mile diktira tempo.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Нова Варош je napisao:
Ма мени је мало фалило да одем на почекту одем,кад су играчи Загреба на представљању апалузом дочекани додуше пола трибине :angry4: :angry4: :angry4:

А нама ће јебати матер усташе тамо најстрашније,али ипак треба показати да нисмо затуцани,европејци,да је Бања лука слободан гради о стале будалаштине које појединци примају из којекаквих новина.
Онда аплаузи Балићу и оно сликање,штета што није неко наишо да га потјера,туго моја,а зградољуб је прича за себе ! :angry4: :angry4:

Кастрофа синоћ по питању атмосфере.А играчима капа до пода,свака част за боребеност !

Znaci, bolje je jebati im majku nego pozdraviti ih aplauzom?

I da li bi ti smetalo kad bi klinci jurili da se slikaju sa Dzordanom/Ronaldinhom/Miljkovicem/Sapicem?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ma smijesno...... Zar nije normalno da se najboljem igracu svijeta poklonis i pozdravis ga aplauzom pa ma ko on bio. Meni je bila cast gledati ga uzivo, imacu sta djeci pricati, nije sramota pozdraviti najboljeg.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Ташко je napisao:
P.S. Naravno strucnjaci odlaze 10 minuta prije kraja ovakvog spektakla.

Nisam odmah skontao o kome ili čemu pričaš. Ali sam kasnije shvatio.
Pa i meni nikako nije jasno što ljudi dolaze na utakmice i onda bježe 5-10 min prije kraja. Umjesto da ostanu i da zaplješću svojima. Ili Izvižde ih, s obzirom na zasluge.
Na nogometnim utakmicama Zrinjskog ovdje ima ih dosta ovdje koji tako rade. Pa jel se boje gužve pslije, što li??? nikako ne kontam to, i to mi je čak pomalo nedostatak sportske kulture među našim ljudima.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
To izlazenje,ranije sa tribina,mene uopste ne cudi,jer sam navikao na to na fudbalu...Zapada se pola pokupi,i krenu izlaziti,da gospoda izbjegne guzvu,a tesko je ustati i dati igracima aplauz,takoreci "standing ovation" i fino kada krenu prema svlacionici,krenuti napolje...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ал ајд да код нас буде 20 000 људи који требају изаћи на један излаз па бих можда разумио, али двије до три хиљаде то се испразни за часак. ма јебга, такви су људи...

у свему овоме мене радује што ће се у Бањој Луци у наредним мјесецима гледати се одличан рукомет. још ако се обистини обећање оног без чијег амина се ништа не може урадити, наредне сезоне би могло бити још боље.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 16:09 
Нова Варош je napisao:

ovo mozda jer imas vrh 15 godina pa te ubi pubertet, ili si jednostavno sirovina, pa ti je komunikacija sa civilizacijom strana..

ne kontam, liga je za sada kanta, pokusaj lige, ni prave organizacije, ni sponzora, niti uopste neke koristi od osvojene lige, a vi pjenite o navijanju.. aloooooo.. jbt, nije to liga sampiona, niti je neki ulog u pitanju, bar dok liga ne stane na noge i rijese se bitna pitanja..
sem toga, da li pravo navijanje bilo ono one djecurlije sa tribina ubij ustasu!!!!... jadno, i previse jadno... navijanje je bilo ok, s obzirom da je bilo dosta zena i djece, nisu svi mogli urlati kao ludi, osim ako je 99% bilo muskaraca.. ne znam sta ste ocekivali..
ako se iko imalo razumije kakva je liga trenutno , zna da je ova tekma sinoc po znacaju bila vise revijalna nego takmicarska..

ono sto sam napisala za uvoz poda i dalje je problem, javicu sta se desava, i ima li nekog rjesenja u skorije vrijeme..

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 16:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mene je publika bas razocarala...
S jedne strane mi je bilo drago sto se nije pjevalo o ustasama, ali sa druge zar je tesko pljeskati i navijati Borcu.. Vidi se da smo izgubili te osnove sportskog navijanja ...
Kao klinac sjecam se da je Borikna rukometu. boksu gorio...OVi stariji znaju o cmeu se radi, protivnik se nagradjivao ali se navijalo i kad gubimo i to svi znaci od 7 do 77 godina. Ovdje su ljudi dosli da bi sutra pricali kako su bili na utakmici protiv Yagreba. Nije dovoljno doci, treba i navijati... Sjetite se atmosfere protiv Sandefjorda....Citava sala je navijala a to nam treba...POsebno u momentima kad ekipa pada i umjeesto da ih publika vrati ona suti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]