Joker4 je napisao:
Vuka treba igrati ispred prije Hrelje ako je 100% zdrav i nije mi jasno uvođenje Milaka prije Vuke. Fali nam jedan veznjak, što bi se reklo kapitalac i štoper, kao što sam ranije rekao. Za mene iskreno pozitivno iznenađenje je bio Rogan, momak je odigrao odličnu utakmicu i naprijed i nazad. Savić, Juričić, Herera standardno dobri, Saničanin iznenađujuče dobar, samo treba mu skrenuti pažnju da ne pokušava iznositi loptu na protivničku polovinu, nije to njegov posao, Paskval mi nekako nije štoper za šampionske ekipe, ne znam, nesiguran mi je. Jojić imao dobrih poteza, a isto tako i kardinalnih grešaka, moj utisak da se nedovoljno kreće na terenu. Ogrinec li la, mislim da nam tu treba dosta kvalitetniji igrač, jer je to jedna od ključnih pozicija u timu. Deket okej odigrao, ali nije momak još za startnih 11, Hiroš je još klasa za njega.
Ne igraju Vuka i Hrelja na istoj strani ...Hrelja u Vuka ga uvijek mogu zavući, a Deketa ubaciti kada nestane ovima snage... Vuka je u par minuta dar mar im pravio, ne znam je li 100% zdrav ...
Sandi je odradio tonu posla, nema tu šta ...Pitanje je samo koliko je Graha spreman , kada Sandi stane pukne od umora, može li Graha uskočiti.
Može se tu u Jojića povući pa Hiroša ubaciti naprijed itd.
Jojić je klasa igrač, ali ima godina, kada pogledaš prošlu sezonu, u drugom dijelu sezone mozda nas najboljio igrac, ali to je to, stariji igrac teže dolazi uz formu ...
Sveukupno nije to loše, kući mi generalno igramo sa većim pritiskom, ne znam šta očekivati u Sofiji, ali znam da možemo sa njima igrati ... Vinko je tu jako bitan jer finese donose prevagu, a pokojni Žiža je bio majstor finesa...
Milak jeste brz, otvorio je tu stranu kada je ušao ali nema završnice sa druge strane Vuka daj čovjeku više vremena da dar mar napravi bugarima.