banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 14 Jul 2026, 12:59 Danas je 14 Jul 2026, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6078, 6079, 6080, 6081, 6082, 6083  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jul 2026, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2022, 22:41
Kakav rezultat ocekujete veceras? Mozemo li uzeti Bugare kod kuce?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Karata ima još samo za sjever

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 15:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
AndiamoBL je napisao:
Odvadi malo Galešiću.
Karta, piva, tribina...mani se Špice i Vice danas.

Nadamo se da će biti piva na svim sektorima zapada a ne samo na D.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2013, 22:14
Gde ce biti prenos utakmice FK Borac Banja Luka: FK Levski?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 18:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
PTPC

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 18:53 
Početnik
Početnik

Mazire Soula igrač gostiju, najbolja desetka na Balkanu a vjerovatno i najbolji igrač na Balkanu je dobio kilu i neće igrati večeras. Tako da naše šanse značajno rastu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ne znam ko smjesti na istoku ove navijače Levskog. Nece na dobro izaći kad se napune tribine

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2013, 22:14
Jel ima neko link za utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

https://www.tvbalkanuzivo.com/rtrs/

Evo link

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 22:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Kad su se slegli utisci, dobra korektna utakmica, loše smo ušli u drugo poluvrijeme i to nas je koštalo primljenog gola. Kao da je falilo malo višr žara i želje za pobjedom. Po meni šanse 50/50, imaju Bugari jake pojedince ali nisu baš toliko jaka ekipa koliko sr najavljivalo, parirali smo im dobro.

Poruka za one koje dođu na evropske utakmice na istok i tjeraju ljude da sjede kako bi oni mogli gledati na miru utakmicu, debili nemojte ni dolaziti gledati našeg Borca idite gledati balet!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 22:14 
Početnik
Početnik

1. Kad se vidjelo da je u postavi Deket, potpuno jasno je bilo da je prioritet prodaja i da se nađu budale koje će da ga kupe. Prodaja ispred prolaza. Dečko ima neki kvalitet ali osim ulaska sa klupe u posljednjih dvadesetak minuta, sve ovo je prerano za njega. Na to upozoravam od zime, na prevelik hajp.

2. Bugari su kvalitetniji zbog stranaca. Crnci su ti koji prave razliku, njihovi domaći igraci nisu bolji od naših odnosno na istom su nivou ali jajarenje u prelaznom roku će vjerovatno da košta prolaska dalje. Dovođenje stranca iz Rudara ne računam pod strance, jer su to Peričini raspadi. Kao što je uništio Rudar, tako će da uništi i Slogu zajedno sa svojim drugarom Gruzijcem, koji jaše i u mlađim kategorijama Zrinjskog, pošto je prethodno najuren iz Krupe.

3. Sa uvođenjem Vukovića se kasnilo a na ostalim pozicijama i nije imao koga da uvede jer je ovo izuzetno kratak roster zahvaljući planski odradenom prelaznom roku gdje su se dovodili Balkanci jer oni razumiju kad kasni plata. Ali jbg. To je onda mač sa dvije oštrice na uštrb kvaliteta. Nuđeni su bolji igrači od ovih koji su došli ali nisu dovedeni jer su stranci. Iako je riječ o istim ciframa.

4. Ozbiljni propusti u organizaciji. Kao da se nije igrala Evropa prije dvije godine. Na stranu bakljada Lešinara i divljanje Bugara, govorim o zakrčenim prolazima na istoku. Za to se uvijek plaća kazna i ova zarada na ulaznicama postaje beznačajna. Redari nisu obučeni, zakrčeni prolazi to je osnova koja treba da se poštuje.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Mislim da smo morali bolje i brze sa izmjenama. I to je to.
Standardno Vinkovo.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 22:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Počeli smo sa Ćetkovićem. Morao je onda i Vuković ući prije, da donese nesto novo prema naprijed.
Sve u svemu, lijepo vece, dosta ljudi. Druga dimenzija ispod krova. Zvoni.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
Ne znam ko smjesti na istoku ove navijače Levskog. Nece na dobro izaći kad se napune tribine

https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... aci/972595

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrelja je loše odigrao, uzimali su mu loptu kako su htjeli. Za njega je građenje misaona imenica. Herera je bio isto loš. Mislim da je Vuković morao bar 10 minuta ranije ući.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2026, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Vinko je krivac za drugo poluvrijeme. U bunker ulazis u 50oj minuti, cuvas rezultat na svom terenu. Nismo im prisli golu u drugom poluvremenu.

Svaka cast za organizaciju, pustiti 100tinjak bugara na zapad je umjetnost.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2026, 06:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Trenerski jazi izmedju dva trenera ce se tek vidjeti u Sofiji. Dobra atmosfera na istoku. Generalno kako smo igrali sve u kompletu, odlican rezultat na kraju. Nadati se tamo da oni nece imati puno srece i vrebati iz kontre.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2026, 07:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Uefa daje 150 karata za centralnu tribinu gostima.
Zato su bugari bili na zapadu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2026, 07:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Vuka treba igrati ispred prije Hrelje ako je 100% zdrav i nije mi jasno uvođenje Milaka prije Vuke. Fali nam jedan veznjak, što bi se reklo kapitalac i štoper, kao što sam ranije rekao. Za mene iskreno pozitivno iznenađenje je bio Rogan, momak je odigrao odličnu utakmicu i naprijed i nazad. Savić, Juričić, Herera standardno dobri, Saničanin iznenađujuče dobar, samo treba mu skrenuti pažnju da ne pokušava iznositi loptu na protivničku polovinu, nije to njegov posao, Paskval mi nekako nije štoper za šampionske ekipe, ne znam, nesiguran mi je. Jojić imao dobrih poteza, a isto tako i kardinalnih grešaka, moj utisak da se nedovoljno kreće na terenu. Ogrinec li la, mislim da nam tu treba dosta kvalitetniji igrač, jer je to jedna od ključnih pozicija u timu. Deket okej odigrao, ali nije momak još za startnih 11, Hiroš je još klasa za njega.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2026, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Joker4 je napisao:
Vuka treba igrati ispred prije Hrelje ako je 100% zdrav i nije mi jasno uvođenje Milaka prije Vuke. Fali nam jedan veznjak, što bi se reklo kapitalac i štoper, kao što sam ranije rekao. Za mene iskreno pozitivno iznenađenje je bio Rogan, momak je odigrao odličnu utakmicu i naprijed i nazad. Savić, Juričić, Herera standardno dobri, Saničanin iznenađujuče dobar, samo treba mu skrenuti pažnju da ne pokušava iznositi loptu na protivničku polovinu, nije to njegov posao, Paskval mi nekako nije štoper za šampionske ekipe, ne znam, nesiguran mi je. Jojić imao dobrih poteza, a isto tako i kardinalnih grešaka, moj utisak da se nedovoljno kreće na terenu. Ogrinec li la, mislim da nam tu treba dosta kvalitetniji igrač, jer je to jedna od ključnih pozicija u timu. Deket okej odigrao, ali nije momak još za startnih 11, Hiroš je još klasa za njega.

Ne igraju Vuka i Hrelja na istoj strani ...Hrelja u Vuka ga uvijek mogu zavući, a Deketa ubaciti kada nestane ovima snage... Vuka je u par minuta dar mar im pravio, ne znam je li 100% zdrav ...

Sandi je odradio tonu posla, nema tu šta ...Pitanje je samo koliko je Graha spreman , kada Sandi stane pukne od umora, može li Graha uskočiti.
Može se tu u Jojića povući pa Hiroša ubaciti naprijed itd.

Jojić je klasa igrač, ali ima godina, kada pogledaš prošlu sezonu, u drugom dijelu sezone mozda nas najboljio igrac, ali to je to, stariji igrac teže dolazi uz formu ...

Sveukupno nije to loše, kući mi generalno igramo sa većim pritiskom, ne znam šta očekivati u Sofiji, ali znam da možemo sa njima igrati ... Vinko je tu jako bitan jer finese donose prevagu, a pokojni Žiža je bio majstor finesa...
Milak jeste brz, otvorio je tu stranu kada je ušao ali nema završnice sa druge strane Vuka daj čovjeku više vremena da dar mar napravi bugarima.

Vrh

[ 121655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6078, 6079, 6080, 6081, 6082, 6083  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]