banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 14 Jul 2026, 12:59 Danas je 14 Jul 2026, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6077, 6078, 6079, 6080, 6081, 6082, 6083  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jul 2026, 09:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Manje od 20% je ostalo karata za cijeli stadion.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Ako nekome trebaju karte za zapad imam 2, sektor c prodajem

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Borac – Velež (1. kolo)
Sloga Meridian – Borac (2. kolo)
Borac – Čelik (3. kolo)
Radnik – Borac (4. kolo)
Borac – Željezničar (5. kolo)
Sarajevo – Borac (6. kolo)
Borac – Zrinjski (7. kolo)
Široki Brijeg – Borac (8. kolo)
Borac – BSK (9. kolo)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gdje je Raso da pohvali jos jednom magove iz marketinga koji su stavili story gdje je nekom pozlilo i lezi na betonu u redu?! Jel realno da je neko pomislio da je okaciti to dobra ideja?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Нова Варош je napisao:
Borac – Velež (1. kolo)
Sloga Meridian – Borac (2. kolo)
Borac – Čelik (3. kolo)
Radnik – Borac (4. kolo)
Borac – Željezničar (5. kolo)
Sarajevo – Borac (6. kolo)
Borac – Zrinjski (7. kolo)
Široki Brijeg – Borac (8. kolo)
Borac – BSK (9. kolo)

Odlican raspored, prvih 5 kola,15 bodova.
Dobro je sto u pocetku nema ovih "jacih" zbog evrope

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Veleza odigrati, nikako odgadjati. Jos im nije skinut onaj ban, pola ekipe otislo i u rasulu su teskom + jos i oni igraju evropu. Nek odigraju nasi rezervisti opusteno.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Mi Sarajevo i Mostarci za vrh, neku sredinu Siroki ,Dobojlije i Vrapcici ako im uefa skine suspenziju, Bsk Celik ,Radnik jalijasi za opstanak. Tako mi za sad izgleda stanje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Свјеже љепило у тоалетима, ал стигло се завршити на вријеме :D
Како год, сутра је утакмица за историју јер је наш култни исток први пут под кровом. Да се могло боље то је истина, али кров какав год да је, ће промјенити перспективу, комфор, акустичност цијелог стадиона, посјету на јесен/зиму. Простор испод трибине добија нови живот, ријешен је и проблем оног блата иза трибине којим нас награде при изласку.

Што се тиче утакмице, ми смо на градском играли и скупо продали кожу и против много јачих екипа, нико нас није посебно надиграо, наће ни ови Бугари. Имају брза крила, скоро цијела навала им је тамнопута, брза, вјерујем да је скаутинг одрадио посао и да ће Шеф извести дефанзиву која то може испратити.

Ај Борац!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 22:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
Volim Borac je napisao:
Samo crnjenje...

Ajmo malo realnije gledati stvari.

Je li se nekada slavio rođendan prijateljska utakmica sa CZ, prasijada , ilić keba id.
Koliko je ljudi dolazilo na stadion zbog Borca, i ko je bio glavni organizator samopromocije itd.

Ajmo sada u relno vrijeme, bila Akadamija (politički skup al dobro) , bilo propusta jer to ne rade ljudi koji znaju to da rade i trebaju to da rade jer žive za to, klub treba "samo" da ih "iskoristi" ali ne možeš ih kontrolisati.
Nisam bio jer je tu Borac u drugom planu bio, ali ne možeš praviti takve stvari bez Abida po fudbalerima legendama Borca najveći borčev majstor svih vremena, Tomo Knez (za kojeg 99% današnje omladine ne zna da je jedini borčev igrač koji je ikada osvoji olimpjsku medalju - sa Jugoslavijom), šta reći o Hunetu Fazliću, pa Fišeru ... najveća zamjerka je ta "seljačka" politika prepravljanje istorije ili prećutkivanje istorije i ne prenosi se na generacije mlađe, koji su ubjeđene da je Borac oduvijek bio srpski klub ili misle da mora biti srpski klub, iako Borac je opstao 100 godina jer je bio iznad svih.
Slična je priča i sa tribinom, omladina sa "istoka" (sjevera) svodi istoriju tribine na Končara i Grebu, a tu je bilo jako puno ozbiljnih njuški uključujući njih koji su davali sebe za tribinu i klub, ali krvna zrnca ne odgovaraju. Vremena se promjenila ali veličina je u neodricanju, a ne priklanjanju vremenu.

Evo 2026 godina, nekakva "raspala" BiH, 30 plus godine poslije rata, gdje političari svih strana lože braća, ne staju, pelet i pojačavaju hepokockama ...
I sada se neko čudi šta loži narod ...normalno da će ići etno uvod po meni ok, podigla se atmosfera, nisu igrači ni izašli tada na binu ... Rok Simfonija bomba, Nele napravio dobru atmosferu ... ne znam zašto nisu bili momci koji su snimali borčeve pjesme ...
Da li je moglo bolje, pa sigurno jeste, da li je moglo bez ovoga onoga, da sigurno jeste ...ali ovo je pomak milion godina unaprijed u odnosu na prasijade kebu miroslave i slično šta se moralo u prošlosti doživljavati.
O vatremetu bakljadi da se ne priča, najveća ikada napravljena u Banjaluci.
Grad živi za Borac i to je pobjeda, bez obzira na sve propuste .

A na ljudima u klubu i oko kluba, je da shvate veličinu i istoriju i kluba i tribine i da se toga ne smije odricati , već prenositi borčevcima.

A što se tiče igrača, svjesni su i oni u kakvoj zemlji žive...je li Nemanja Bilbija ikona zapadnog Mostara? Je li isto tako Luka dobio najjače ovacije ...Hiroš bio je u masi sa svima, ima li čovjeka koji ga je popreko pogledao ... sve su to naši borčevci, znaju oni da ih cijenimo bodrimo i da smo uvijek uz njih.

Sa obzirom u kakvoj frankeštajn zemlji živimo, u kakvoj crnoj rupi se valjamo svi mi zajedno, koliko je sjeban ovaj narod sav na sve strane, SVJE TO DOBRO; SVE JE TO TOP, Grad je crveno plav, a kada vremena postanu normalnija (ne vjerujem da će većina nas do doživjeti) onda će i neke stvari se možda promjeniti.

Do tada ajmo mi svi zajedno karati LEVSKOG !!!

Ne bih da kvarim idilu i euforiju pred Bugare, kao ni ovaj samarićansko-pomiriteljski pristup ovog našeg forumaša ali mene samo zanima odgovor na pitanje. Zašto Špica ili neka druga legenda kluba (a takvih je malo) nije pozvan da bude u VIP sektoru na slavlje kluba a pozvan je tip sa Kvin estrade koji posluje sa drzavom?! Niko drugi ne može da radi koncerte osim njega u gradu.

Poruka je jasna, svako ko ne podržava ovu bagru na vlasti ili drzne se još da se kandiduje ispred opozicije kao nekad Špica, on nije dobro došao kao gost kluba ni na jedan bitan događaj. Da je ovo klub svih navijača takve razlike ne bi postojale. Vecina bivših igrača Borca su beskicmenjaci poput Žarića, Ljubojevića i sličnih stranačkih uhljeba, pa takvi mnogo bolje prođu u životu od onih rijetkih koji nisu spremni da se prodaju, klanjaju gospodaru iz Laktaša i njegovim sestrićima. Vjerovatno su ga podržavali i kad je tukao banjalučku djecu i navijače Borca u Boriku.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Joj ovaj trol navalio na "VIP sektor", a ono obični barski stolovi ispod zvučnika. Nije bio niko od legendi kluba jer legende kluba imaju po 65, 70, 75 i više godina i ne stoji im se tamo.
Bili su na svečanoj akademiji u Banskom dvoru kako im i priliči.

Špica je nevezano za sve ovo jedan od najvećih grobara kluba odgovoran za izgubljen spor i presudu u slučaju Škole fudbala Džaja koja je Borcu bila mač nad glavom skoro dvije decenije.

A opet je dobar sa svima u klubu, izgrli se sa Bogoljubom na akademiji kao sa bratom, stalno gleda utakmice iz VIP lože sa zapada itd.
Ne uklapa ti se Špica u tu opozicionu jednačinu žrtvenog jagnjeta i ostale šizo teorije.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 08:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Са истока,
дигла се прашина...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Neka bude Borac! Idemo bracoooo!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Нова Варош je napisao:
Са истока,
дигла се прашина...

Мислим да ће вечерас грмити као никад... Ајде Борчеееее

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 10:09 
Početnik
Početnik

Моријентес je napisao:
Joj ovaj trol navalio na "VIP sektor", a ono obični barski stolovi ispod zvučnika. Nije bio niko od legendi kluba jer legende kluba imaju po 65, 70, 75 i više godina i ne stoji im se tamo.

Špica je nevezano za sve ovo jedan od najvećih grobara kluba odgovoran za izgubljen spor i presudu u slučaju Škole fudbala Džaja koja je Borcu bila mač nad glavom skoro dvije decenije.

A opet je dobar sa svima u klubu, izgrli se sa Bogoljubom na akademiji kao sa bratom, stalno gleda utakmice iz VIP lože sa zapada itd.
Ne uklapa ti se Špica u tu opozicionu jednačinu žrtvenog jagnjeta i ostale šizo teorije.

Ti mali mišu i bijedni plaćeni crve na državnoj sisi i jaslama, ne možeš da oboris činjenicu da svi koji ne podržavaju tvog gospodara nisu dobrodošli. Ne mogu da donose bitne odluke u klubu, ne dobijaju važne funkcije

Jedno je Banski dvor a drugo proslava rođendana. Pozdravi Ljubojevića i svog gospodara i pitaj ga kad kreće lobiranje po savezu za oktobar. Sazivanje članova skupštine, sudija, delegata i svih iz sistema FSRS da se glasa za ujku. Ovakvo poniženje ni Turci nisu priređivali u vrijeme okupacije.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Mihajlo_Galesic je napisao:
Ne bih da kvarim idilu i euforiju pred Bugare, kao ni ovaj samarićansko-pomiriteljski pristup ovog našeg forumaša ali mene samo zanima odgovor na pitanje. Zašto Špica ili neka druga legenda kluba (a takvih je malo) nije pozvan da bude u VIP sektoru na slavlje kluba a pozvan je tip sa Kvin estrade koji posluje sa drzavom?! Niko drugi ne može da radi koncerte osim njega u gradu.

Poruka je jasna, svako ko ne podržava ovu bagru na vlasti ili drzne se još da se kandiduje ispred opozicije kao nekad Špica, on nije dobro došao kao gost kluba ni na jedan bitan događaj. Da je ovo klub svih navijača takve razlike ne bi postojale. Vecina bivših igrača Borca su beskicmenjaci poput Žarića, Ljubojevića i sličnih stranačkih uhljeba, pa takvi mnogo bolje prođu u životu od onih rijetkih koji nisu spremni da se prodaju, klanjaju gospodaru iz Laktaša i njegovim sestrićima. Vjerovatno su ga podržavali i kad je tukao banjalučku djecu i navijače Borca u Boriku.

Da ne piše Vukan lično ... to je taj kont ...prdim gdje stignem , sve znam i tako mi je dobro, jer i ja živim dobro od prđenja u prazno.
Ko ti brani da napraviš alternativu , da alternativa ugura finansije u Borac itd. daj povedi tu opoziciju...okupi ljude oko sebe pa da krenete u promjene , pusti ovo prđenje u prazno ...znamo mi svi dobro sve, ti si kao neki prosvjetitelj , BORAC IZNAD SVIH!

AJ BANJALUČKI; POBJEDI ZA NAS!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Моријентес je napisao:

Ti mali mišu i bijedni plaćeni crve na državnoj sisi i jaslama, ne možeš da oboris činjenicu da svi koji ne podržavaju tvog gospodara nisu dobrodošli. Ne mogu da donose bitne odluke u klubu, ne dobijaju važne funkcije

Jedno je Banski dvor a drugo proslava rođendana. Pozdravi Ljubojevića i svog gospodara i pitaj ga kad kreće lobiranje po savezu za oktobar. Sazivanje članova skupštine, sudija, delegata i svih iz sistema FSRS da se glasa za ujku. Ovakvo poniženje ni Turci nisu priređivali u vrijeme okupacije.

Opet ti sa prozivanjem ljudi, a i dalje cekam da objavis kako me to Vico placa? Ili ces i dalje ignorisati post i nastaviti lupati gluposti kao sto stalno radis?

Ajmo veceras uzeti bugare. 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 12:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Cuj damir spica...........hahahahahahaha

fukara i probisvjet,od njegovog "rada" u klubu, Borac je bio u govnima do grla!
Da je kakvih pravila,on bi za svaku utakmicu trebao kupiti kartu a ne da uziva nekakav vip tretman.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 13:41 
Početnik
Početnik

Volim Borac je napisao:

Da ne piše Vukan lično ... to je taj kont ...prdim gdje stignem , sve znam i tako mi je dobro, jer i ja živim dobro od prđenja u prazno.
Ko ti brani da napraviš alternativu , da alternativa ugura finansije u Borac itd. daj povedi tu opoziciju...okupi ljude oko sebe pa da krenete u promjene , pusti ovo prđenje u prazno ...znamo mi svi dobro sve, ti si kao neki prosvjetitelj , BORAC IZNAD SVIH!

AJ BANJALUČKI; POBJEDI ZA NAS!

Ne finansiraju oni sa svojim parama, nego sa našim. A lova od Evrope je isparila, tako da i to finansiranje je pod upitnikom. A na temu politike ćemo kada admini dopuste tamo komentarisanje. Lako ceš biti rastavljen na faktore, imate toliko autogolova da mi ni neće trebati nešto rečenica da trošim na tebe, dovoljno će biti da pomenem par činjenica.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Kako parcijalno i selektivno odgovara na replike. :lol:
Trebaš se samobanovati sa foruma na mjesec dana zbog veličanja Damira Špice.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Odvadi malo Galešiću.
Karta, piva, tribina...mani se Špice i Vice danas.

Vrh

[ 121655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6077, 6078, 6079, 6080, 6081, 6082, 6083  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]