Volim Borac je napisao:
Samo crnjenje...
Ajmo malo realnije gledati stvari.
Je li se nekada slavio rođendan prijateljska utakmica sa CZ, prasijada , ilić keba id.
Koliko je ljudi dolazilo na stadion zbog Borca, i ko je bio glavni organizator samopromocije itd.
Ajmo sada u relno vrijeme, bila Akadamija (politički skup al dobro) , bilo propusta jer to ne rade ljudi koji znaju to da rade i trebaju to da rade jer žive za to, klub treba "samo" da ih "iskoristi" ali ne možeš ih kontrolisati.
Nisam bio jer je tu Borac u drugom planu bio, ali ne možeš praviti takve stvari bez Abida po fudbalerima legendama Borca najveći borčev majstor svih vremena, Tomo Knez (za kojeg 99% današnje omladine ne zna da je jedini borčev igrač koji je ikada osvoji olimpjsku medalju - sa Jugoslavijom), šta reći o Hunetu Fazliću, pa Fišeru ... najveća zamjerka je ta "seljačka" politika prepravljanje istorije ili prećutkivanje istorije i ne prenosi se na generacije mlađe, koji su ubjeđene da je Borac oduvijek bio srpski klub ili misle da mora biti srpski klub, iako Borac je opstao 100 godina jer je bio iznad svih.
Slična je priča i sa tribinom, omladina sa "istoka" (sjevera) svodi istoriju tribine na Končara i Grebu, a tu je bilo jako puno ozbiljnih njuški uključujući njih koji su davali sebe za tribinu i klub, ali krvna zrnca ne odgovaraju. Vremena se promjenila ali veličina je u neodricanju, a ne priklanjanju vremenu.
Evo 2026 godina, nekakva "raspala" BiH, 30 plus godine poslije rata, gdje političari svih strana lože braća, ne staju, pelet i pojačavaju hepokockama ...
I sada se neko čudi šta loži narod ...normalno da će ići etno uvod po meni ok, podigla se atmosfera, nisu igrači ni izašli tada na binu ... Rok Simfonija bomba, Nele napravio dobru atmosferu ... ne znam zašto nisu bili momci koji su snimali borčeve pjesme ...
Da li je moglo bolje, pa sigurno jeste, da li je moglo bez ovoga onoga, da sigurno jeste ...ali ovo je pomak milion godina unaprijed u odnosu na prasijade kebu miroslave i slično šta se moralo u prošlosti doživljavati.
O vatremetu bakljadi da se ne priča, najveća ikada napravljena u Banjaluci.
Grad živi za Borac i to je pobjeda, bez obzira na sve propuste .
A na ljudima u klubu i oko kluba, je da shvate veličinu i istoriju i kluba i tribine i da se toga ne smije odricati , već prenositi borčevcima.
A što se tiče igrača, svjesni su i oni u kakvoj zemlji žive...je li Nemanja Bilbija ikona zapadnog Mostara? Je li isto tako Luka dobio najjače ovacije ...Hiroš bio je u masi sa svima, ima li čovjeka koji ga je popreko pogledao ... sve su to naši borčevci, znaju oni da ih cijenimo bodrimo i da smo uvijek uz njih.
Sa obzirom u kakvoj frankeštajn zemlji živimo, u kakvoj crnoj rupi se valjamo svi mi zajedno, koliko je sjeban ovaj narod sav na sve strane, SVJE TO DOBRO; SVE JE TO TOP, Grad je crveno plav, a kada vremena postanu normalnija (ne vjerujem da će većina nas do doživjeti) onda će i neke stvari se možda promjeniti.
Do tada ajmo mi svi zajedno karati LEVSKOG !!!
Bravo !