banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 14 Jul 2026, 12:53 Danas je 14 Jul 2026, 12:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6076, 6077, 6078, 6079, 6080, 6081, 6082, 6083  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Jul 2026, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Za bakljadu i vatromet veliki naklon.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 08:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Bakljada i vatromet top, ostalo tanko, kao da sam u Nevesinju.Kako nikom nije palo na pamet da se cijeli grad okiti zastavama, na banderama, gradskim ustanovama itd...Da svak ko se zadesi u gradu osjeti slavljenicku atmosferu tokom cijelog dana...Ali ne, bitno je da je na repertoaru nađu patriotske pjesme, o Kosovu, đeneralu...u 23 fajront, pa hodajte do 23.50....Ma nama je super....

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 09:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Sve pohvale za spektakl u 23:45.

Treba nam pun stadion u utorak, moramo srušiti bugare.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 09:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
Bitno je shvatiti da je ovo bila promocija SNSD-a a ne nekakvo slavlje kluba. Jer svaki Borčev jubilej i uspjeh služi da se pripiše njima. Pogledajte ko je sve bio u VIP sektoru, tu nema nikoga ko ne radi sa državom. Od onog indijanca što organizuje koncerte na plej bek u Boriku do izvjesnog Maričića koji voza Dodikove penzionere SNSD Ćacije po Zlatiboru sve o našem trošku naravno. Lijepo je uzimati titule i igrati Evropu, uostalom to smo i godinama sanjali ali ne treba bježati od činjenice da su od Borca napravili privatni klub za samopromociju. Potpredsjednik kluba se kandiduje za narodnog poslanika, Borac će mu služiti kao sredstvo za marketing u kampanji. E to je današnji Borac a vi se isčuđavate što je slavlje bilo nepovezano i i neorganizovano.

Nele je osvjedočeni navijač Želje. Nemam ništa protiv čovjeka ali i to je poenta priče koliko su mislili o organizaciji proslave. Cilj je bio da se oni ispromovisu, Borac je tu najmanje bitan.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 12:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Da li igdje ima uspješan klub koji nije blizak državi i državnom aparatu? Nije Borac tu izuzetak.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
blus je napisao:
Ali ne, bitno je da je na repertoaru nađu patriotske pjesme, o Kosovu, đeneralu...

Pa kad od rođendana napraviše etno koncert i time nalože masu da skandira đeneralu i Kosovo je srce Srbije, a pola rostera nam je nesrpsko. Vjerujem da se Juričiću, Hirošu i drugima baš slušalo o Kosovu i ostalom...

Najveći krivac je tu naravno Andrej koji je lafo brat sa svakim igračem i kao u priči je i gradski je šatro lik, a ovamo dovodi pola momaka u neprijatnu situaciju. On je sigurno mogao uticati na to ko će biti gost na koncertu i samim tim šta će biti repertoar, ali je ograničen i plitkouman.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 12:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
_зока je napisao:
Da li igdje ima uspješan klub koji nije blizak državi i državnom aparatu? Nije Borac tu izuzetak.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

U uređenim državama i sistemima takvi klubovi postoje. Ovo je preraslo u vulgarnost, ne bih da zvucim previše negativno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Slika

Slika
Piro show kakav Banjaluka nije vidjela.
U utorak pun stadion i padaju Bugari!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Моријентес je napisao:
blus je napisao:
Ali ne, bitno je da je na repertoaru nađu patriotske pjesme, o Kosovu, đeneralu...

Pa kad od rođendana napraviše etno koncert i time nalože masu da skandira đeneralu i Kosovo je srce Srbije, a pola rostera nam je nesrpsko. Vjerujem da se Juričiću, Hirošu i drugima baš slušalo o Kosovu i ostalom...

Najveći krivac je tu naravno Andrej koji je lafo brat sa svakim igračem i kao u priči je i gradski je šatro lik, a ovamo dovodi pola momaka u neprijatnu situaciju. On je sigurno mogao uticati na to ko će biti gost na koncertu i samim tim šta će biti repertoar, ali je ograničen i plitkouman.
Ja koliko znam uopste nije zaposlen u klubu, tako da ne znam kako moze uticati na bilo sta osim onako na novinarski/pr dio posla koji i obavlja. Adresa za sve to su Zeljkovic junior i Misimovic. A oni tu nisu iz ljubavi prema klubu kao sto Andrej jeste.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
AndiamoBL je napisao:
Slika

Slika
Piro show kakav Banjaluka nije vidjela.
U utorak pun stadion i padaju Bugari!

Velivanstveno. Nadam se nekom snimku dronom ,valjda se neko sjetio.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Da li igramo u Banjaluci prvu ili gostujemo, nakon Levskog, i u slučaju prolaska i ispadanja?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2013, 22:14
Srecan 100-ti rodjendan FK Borac Banja Luka, puno uspeha protiv FK Levski i u novoj sezoni 2026/2027.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2026, 21:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Da li igramo u Banjaluci prvu ili gostujemo, nakon Levskog, i u slučaju prolaska i ispadanja?
Mislim da je opet prva kuci.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2026, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
skypostman je napisao:
Ja koliko znam uopste nije zaposlen u klubu, tako da ne znam kako moze uticati na bilo sta osim onako na novinarski/pr dio posla koji i obavlja. Adresa za sve to su Zeljkovic junior i Misimovic. A oni tu nisu iz ljubavi prema klubu kao sto Andrej jeste.

Kakav Misimović, taj se ni u kući ništa ne pita.
Zna se ko se pita za sve krupne stvari, a za logistiku je tu Čato, a u marketingu i organizaciji ovih događaja Andrej svakako ima uticaj.
Da ga nije to bi bilo još gore, ali je sa druge strane saučesnik u mnogim lakrdijama koje je klub pravio, a sam je minirao nekoliko pokušaja da se marketing kluba poboljša, vjerovatno štiteći svoju poziciju.
I na platnom je spisku kluba, nadam se da ne misliš da volontira.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2026, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Ima li jos karata za istok?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 07:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Samo crnjenje...

Ajmo malo realnije gledati stvari.

Je li se nekada slavio rođendan prijateljska utakmica sa CZ, prasijada , ilić keba id.
Koliko je ljudi dolazilo na stadion zbog Borca, i ko je bio glavni organizator samopromocije itd.

Ajmo sada u relno vrijeme, bila Akadamija (politički skup al dobro) , bilo propusta jer to ne rade ljudi koji znaju to da rade i trebaju to da rade jer žive za to, klub treba "samo" da ih "iskoristi" ali ne možeš ih kontrolisati.
Nisam bio jer je tu Borac u drugom planu bio, ali ne možeš praviti takve stvari bez Abida po fudbalerima legendama Borca najveći borčev majstor svih vremena, Tomo Knez (za kojeg 99% današnje omladine ne zna da je jedini borčev igrač koji je ikada osvoji olimpjsku medalju - sa Jugoslavijom), šta reći o Hunetu Fazliću, pa Fišeru ... najveća zamjerka je ta "seljačka" politika prepravljanje istorije ili prećutkivanje istorije i ne prenosi se na generacije mlađe, koji su ubjeđene da je Borac oduvijek bio srpski klub ili misle da mora biti srpski klub, iako Borac je opstao 100 godina jer je bio iznad svih.
Slična je priča i sa tribinom, omladina sa "istoka" (sjevera) svodi istoriju tribine na Končara i Grebu, a tu je bilo jako puno ozbiljnih njuški uključujući njih koji su davali sebe za tribinu i klub, ali krvna zrnca ne odgovaraju. Vremena se promjenila ali veličina je u neodricanju, a ne priklanjanju vremenu.

Evo 2026 godina, nekakva "raspala" BiH, 30 plus godine poslije rata, gdje političari svih strana lože braća, ne staju, pelet i pojačavaju hepokockama ...
I sada se neko čudi šta loži narod ...normalno da će ići etno uvod po meni ok, podigla se atmosfera, nisu igrači ni izašli tada na binu ... Rok Simfonija bomba, Nele napravio dobru atmosferu ... ne znam zašto nisu bili momci koji su snimali borčeve pjesme ...
Da li je moglo bolje, pa sigurno jeste, da li je moglo bez ovoga onoga, da sigurno jeste ...ali ovo je pomak milion godina unaprijed u odnosu na prasijade kebu miroslave i slično šta se moralo u prošlosti doživljavati.
O vatremetu bakljadi da se ne priča, najveća ikada napravljena u Banjaluci.
Grad živi za Borac i to je pobjeda, bez obzira na sve propuste .

A na ljudima u klubu i oko kluba, je da shvate veličinu i istoriju i kluba i tribine i da se toga ne smije odricati , već prenositi borčevcima.

A što se tiče igrača, svjesni su i oni u kakvoj zemlji žive...je li Nemanja Bilbija ikona zapadnog Mostara? Je li isto tako Luka dobio najjače ovacije ...Hiroš bio je u masi sa svima, ima li čovjeka koji ga je popreko pogledao ... sve su to naši borčevci, znaju oni da ih cijenimo bodrimo i da smo uvijek uz njih.

Sa obzirom u kakvoj frankeštajn zemlji živimo, u kakvoj crnoj rupi se valjamo svi mi zajedno, koliko je sjeban ovaj narod sav na sve strane, SVJE TO DOBRO; SVE JE TO TOP, Grad je crveno plav, a kada vremena postanu normalnija (ne vjerujem da će većina nas do doživjeti) onda će i neke stvari se možda promjeniti.

Do tada ajmo mi svi zajedno karati LEVSKOG !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 07:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Volim Borac je napisao:
Samo crnjenje...

Ajmo malo realnije gledati stvari.

Je li se nekada slavio rođendan prijateljska utakmica sa CZ, prasijada , ilić keba id.
Koliko je ljudi dolazilo na stadion zbog Borca, i ko je bio glavni organizator samopromocije itd.

Ajmo sada u relno vrijeme, bila Akadamija (politički skup al dobro) , bilo propusta jer to ne rade ljudi koji znaju to da rade i trebaju to da rade jer žive za to, klub treba "samo" da ih "iskoristi" ali ne možeš ih kontrolisati.
Nisam bio jer je tu Borac u drugom planu bio, ali ne možeš praviti takve stvari bez Abida po fudbalerima legendama Borca najveći borčev majstor svih vremena, Tomo Knez (za kojeg 99% današnje omladine ne zna da je jedini borčev igrač koji je ikada osvoji olimpjsku medalju - sa Jugoslavijom), šta reći o Hunetu Fazliću, pa Fišeru ... najveća zamjerka je ta "seljačka" politika prepravljanje istorije ili prećutkivanje istorije i ne prenosi se na generacije mlađe, koji su ubjeđene da je Borac oduvijek bio srpski klub ili misle da mora biti srpski klub, iako Borac je opstao 100 godina jer je bio iznad svih.
Slična je priča i sa tribinom, omladina sa "istoka" (sjevera) svodi istoriju tribine na Končara i Grebu, a tu je bilo jako puno ozbiljnih njuški uključujući njih koji su davali sebe za tribinu i klub, ali krvna zrnca ne odgovaraju. Vremena se promjenila ali veličina je u neodricanju, a ne priklanjanju vremenu.

Evo 2026 godina, nekakva "raspala" BiH, 30 plus godine poslije rata, gdje političari svih strana lože braća, ne staju, pelet i pojačavaju hepokockama ...
I sada se neko čudi šta loži narod ...normalno da će ići etno uvod po meni ok, podigla se atmosfera, nisu igrači ni izašli tada na binu ... Rok Simfonija bomba, Nele napravio dobru atmosferu ... ne znam zašto nisu bili momci koji su snimali borčeve pjesme ...
Da li je moglo bolje, pa sigurno jeste, da li je moglo bez ovoga onoga, da sigurno jeste ...ali ovo je pomak milion godina unaprijed u odnosu na prasijade kebu miroslave i slično šta se moralo u prošlosti doživljavati.
O vatremetu bakljadi da se ne priča, najveća ikada napravljena u Banjaluci.
Grad živi za Borac i to je pobjeda, bez obzira na sve propuste .

A na ljudima u klubu i oko kluba, je da shvate veličinu i istoriju i kluba i tribine i da se toga ne smije odricati , već prenositi borčevcima.

A što se tiče igrača, svjesni su i oni u kakvoj zemlji žive...je li Nemanja Bilbija ikona zapadnog Mostara? Je li isto tako Luka dobio najjače ovacije ...Hiroš bio je u masi sa svima, ima li čovjeka koji ga je popreko pogledao ... sve su to naši borčevci, znaju oni da ih cijenimo bodrimo i da smo uvijek uz njih.

Sa obzirom u kakvoj frankeštajn zemlji živimo, u kakvoj crnoj rupi se valjamo svi mi zajedno, koliko je sjeban ovaj narod sav na sve strane, SVJE TO DOBRO; SVE JE TO TOP, Grad je crveno plav, a kada vremena postanu normalnija (ne vjerujem da će većina nas do doživjeti) onda će i neke stvari se možda promjeniti.

Do tada ajmo mi svi zajedno karati LEVSKOG !!!

Bravo !

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 09:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Operite stolice na istoku pobogu, kad ako ne sad!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Upravo to, prije ih je kisa mogla uprljati, ali i oprati. Sad kad ima krov trebalo bi oprati komplet isto pa se nadamo da ce duze vremena biti ciste. To bi trebalo da se sredi prije utakmice, osim ako nije previse traziti?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Pre neki dan su objavili kako je 50% ulaznica za istok rasrodato, ima li iko info dokle je to stiglo ?
Ako ne popunimo istok sada stvarno smo za izučavanja !

Vrh

[ 121655 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6076, 6077, 6078, 6079, 6080, 6081, 6082, 6083  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]