banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 16 Jun 2026, 17:12 Danas je 16 Jun 2026, 17:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6070, 6071, 6072, 6073, 6074
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Jun 2026, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Najtezi protivnik, ali realno oni su vjerovatno i slabiji od Ferencvarosa koji nas je na guzove prosao. Tako da, moze se.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 15:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Ljudi, ja ne znam zašto se pravi bauk od tih Bugara, jesu na papiru najteži protivnik, ali po meni su ovde šanse 50/50. Ko bude više želio proći i bude više grizao i imao malo sreće taj će proći. Oni su daleko kvalitetom igre od nekih možda dosta manjih imena. Ja vjerujem naše momke i u prolaz. Na nama je da napunimo stadion i damo maksimalnu podršku!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 15:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
Biće to jako teško proći, pogotovo sa ovako odrađenim prelaznim rokom. Ozbiljan zadnji vezni nije doveden a na toj poziciji škripi najviše.Mazire Soula je najbolja desetka na Balkanu, njega se mora zaustaviti ako mislimo nešto.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ništa, tako je to ...

Nije nam drago, ali njima je još manje drago ...jesu postali prvaci Bugarske nakon dugo vremena, ali mi smo zadržali finu ekipu ...
Ove utakmice u predkvalifikacijama igrači igraju sa priprema ili su im bukvalno to "pripremne" utakmice ...ključ je da se vrhunski odrade pripreme, da igrači do prve utakmice budu u ritmu npr. 5 kola ...inače će biti patnja al bas...

Levski nije indijanski klub, ozbiljne navijace imaju, mora se napuniti stadio KRCAT, treba hajp što prije početi ...
ovo protiv paokara ponoviti
https://www.youtube.com/watch?v=aFSXypBn1VE

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Sta, ako borac izgubi, da li ide u Ligu evrope, pa i ako tu izgubi u konferncija sansa, da li neko zna?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ide u drugo pretkolo konferencija

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 16:23 
Početnik
Početnik

Volim Borac je napisao:
Ništa, tako je to ...

Nije nam drago, ali njima je još manje drago ...jesu postali prvaci Bugarske nakon dugo vremena, ali mi smo zadržali finu ekipu ...
Ove utakmice u predkvalifikacijama igrači igraju sa priprema ili su im bukvalno to "pripremne" utakmice ...ključ je da se vrhunski odrade pripreme, da igrači do prve utakmice budu u ritmu npr. 5 kola ...inače će biti patnja al bas...

Levski nije indijanski klub, ozbiljne navijace imaju, mora se napuniti stadio KRCAT, treba hajp što prije početi ...
ovo protiv paokara ponoviti
https://www.youtube.com/watch?v=aFSXypBn1VE

Kakvu to finu ekipu? Pojasni.

To što se Sarajevo raspalo i to što Zrinjski nije mogao da igra na dva fronta i nema logistiku kao mi, ne govori o našem kvalitetu, nego o slaboj ligi. Bukvalno smo na svakoj poziciji bušni a najviše na zadnjem veznom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Mihajlo_Galesic je napisao:

To što se Sarajevo raspalo i to što Zrinjski nije mogao da igra na dva fronta i nema logistiku kao mi, ne govori o našem kvalitetu, nego o slaboj ligi. Bukvalno smo na svakoj poziciji bušni a najviše na zadnjem veznom.

...sad si ti jedini Borac protiv sistema i Covija svi ostali glupi ...

Otkada ti Borca pratiš pa da tvrdiš da mi nemamo finu ekipu?
Koja je to poslijeratna borčeva ekipa bila bolja, konstatnija?

Ćelo naprijed, sredina sa Jojićem, Savićem, Hreljom, Vukom ima napadački potencijal, Sandi Skorup pa i Graha sigurno mogu krpati zadnjeg ... i sada ti nama objašnjavaš ... pa dobro sigurno bi nam dobro došao de brujne i naprijed Lukaku i mozda jos po nekog iz te klase ...al jbg nece Vico da se otvori ...

aj ne budi dosadan , PUN STADION, PUN GAS i NAPASTI BUGARE!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 16:48 
Početnik
Početnik

Volim Borac je napisao:
Mihajlo_Galesic je napisao:

...sad si ti jedini Borac protiv sistema i Covija svi ostali glupi ...

Otkada ti Borca pratiš pa da tvrdiš da mi nemamo finu ekipu?
Koja je to poslijeratna borčeva ekipa bila bolja, konstatnija?

Ćelo naprijed, sredina sa Jojićem, Savićem, Hreljom, Vukom ima napadački potencijal, Sandi Skorup pa i Graha sigurno mogu krpati zadnjeg ... i sada ti nama objašnjavaš ... pa dobro sigurno bi nam dobro došao de brujne i naprijed Lukaku i mozda jos po nekog iz te klase ...al jbg nece Vico da se otvori ...

aj ne budi dosadan , PUN STADION, PUN GAS i NAPASTI BUGARE!

Daleko je to od ekipe koja je igrala Evropu. Gdje je bio bedem sa Mejersom i Manojlović na golu. Despot u napadu, Kulasin po boku. Vuković u punoj snazi a ne kao sada isabotiran od strane uprave, koji je zna da li je treća ili peta izmjena.

Nemamo svi pamćenje kišne gliste.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2026, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa ako nemas, sto ne odgovoris kako me to Vico placa? Nemoguce da si vec zaboravio? De reci ljudima da svi znaju, meni ne smeta.

Vrh

[ 121470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6070, 6071, 6072, 6073, 6074

Sva vremena su u UTC [ DST ]