banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 11:13 Danas je 15 Jun 2026, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121445 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6069, 6070, 6071, 6072, 6073  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Jun 2026, 22:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
Po onome što sam vidio, djeca iz Zrinjskog nisu nešto posebno. Zrinjski juri rezultat i dvije godine uzastopno su prvi ali ove sezone ne bi bili da Deket i ekipa nisu otišli na drugu stranu. Ne znam to za Dinamo.

Ne sviđa mi se opcija da Vranješ bude na čelu omladinske škole jer i on radi kao menadžer godinama, bez obzira što je sada završio karijeru. Već 4-5 godina on menadžeriše i pararelno je bio igrač.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mi od bekova imamo Ereru i Rogana. Jakšić je štoper, priučen bek, Riđana ne računam. Trebala bi nam dopuna na toj poziciji. Bar jedan bek.

Defanzivni vezni treba, ako Skorup ne bude tu. Ostalo smo dobro popunjeni. Dakle, 2 dobra igrača. I riješiti se još 5-6 komada.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Surdanovic slobodan, eto veznog.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 10:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Нова Варош je napisao:
Mi od bekova imamo Ereru i Rogana. Jakšić je štoper, priučen bek, Riđana ne računam. Trebala bi nam dopuna na toj poziciji. Bar jedan bek.

Defanzivni vezni treba, ako Skorup ne bude tu. Ostalo smo dobro popunjeni. Dakle, 2 dobra igrača. I riješiti se još 5-6 komada.

Jest ako planiramo ispasti od Andoraca u sezoni kupanja,ako mislimo igrati Evropu nama treba 5 konkurentnih igraca,koji imaju kvalitet za prvih 11.Sezona je duga ,one godine smo imali srece sa povrijedama,necu pricati o broju kartona u ligi te godine.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Necemo ni vidjeti top igraca, dok ne budu rezultati evrope. Od toga nam zavisi, kao i svake sezone. Uvijek su prvo menadzerski uhljebi dolazili. Sreca nasa jeste sto smo zadrzali kostur ekipe, sve bitne igrace.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ceka se zrijeb, ako bude povoljan protivnik onda je to signal za bolja pojacanja. A tek nakon sto prodjemo prvu prepreku ide ono pravo.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 13:59 
Početnik
Početnik

Te igrače više niko i ne gleda, Pupovac je napustio klub završetkom prethodne sezone. Ono što se probere od Mićine i Đukine ergele, to nam je što nam je.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 14:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Нова Варош je napisao:

Karolina je sasvim korektno pokrivao poziciju lijevog beka, problem je što onda Siniša mora na štopera iako je potpuno van fudbala, mada se i on stabilizovao par zadnjih kola...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Pisu turci Kula izgelda pred raskidom ugovora, dobro bi nam opet dosao za evropu treba nam neko brz, a sigurno ce biti interesovanja za Hrelju

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Kvžić i Čavić napustili Borac, Šikanjić raskinuo sa Zrinjskim, Fedor će vjerovatno iz Sloge...

BSK može da sklopi tim za PL od ovih lokalaca, već imaju Subića, par igrača viška uzmu iz Borca, par svojih, ima i onaj štoper Jovan Vladimir u Želji ST...
Sa minimalnim budžetom bi mogli napraviti tim kvaliteta Sloge od ove sezone.

Borcu bi puno značilo da u sezoni u kojoj potencijalno igra na 3 fronta ima dvije utakmice više u svom gradu umjesto u npr. dalekom Trebinju. Sa nekim drugim klubom se privremeno mogu dogovoriti dvojne registracije.

Šanse za sve ovo su naravno minimalne, ali je tehnički izvodivo. 8)
Možda je ovo što je komisija za licenciranje pomjerena poslije eurožrijeba neki znak. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa mozemo avionom do Trebinja.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 19:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Моријентес je napisao:
Kvžić i Čavić napustili Borac, Šikanjić raskinuo sa Zrinjskim, Fedor će vjerovatno iz Sloge...

BSK može da sklopi tim za PL od ovih lokalaca, već imaju Subića, par igrača viška uzmu iz Borca, par svojih, ima i onaj štoper Jovan Vladimir u Želji ST...
Sa minimalnim budžetom bi mogli napraviti tim kvaliteta Sloge od ove sezone.

Borcu bi puno značilo da u sezoni u kojoj potencijalno igra na 3 fronta ima dvije utakmice više u svom gradu umjesto u npr. dalekom Trebinju. Sa nekim drugim klubom se privremeno mogu dogovoriti dvojne registracije.

Šanse za sve ovo su naravno minimalne, ali je tehnički izvodivo. 8)
Možda je ovo što je komisija za licenciranje pomjerena poslije eurožrijeba neki znak. :D

Ništa nije ne izvodivo ,velike su šanse da BSK igra premijer ligu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 11:10 
Početnik
Početnik

Jedno off records pitanje. Zašto se ljudi koji su pisali kritike na račun Jove Lukića ne samobanuju privremeno barem na mjesec dana? Jer bilo je evidentno o kakvim "znalcima" se radi i kad sam bio samo čitalac ali mislim da je i njima samima sada jasno. Idite kosite travu, radite nešto korisno. Mjesec dana samobana će vam prijati i možda ćete ubuduće manje pisati gluposti po forumu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Navadno dogovoreno sa Skorupom jos godina pozajmica.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
žao mi muškatli je napisao:
Navadno dogovoreno sa Skorupom jos godina pozajmica.

I to je dobra vijeat.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 21:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Napreduju li radovi na istoku? Evropa je pred vratima.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 21:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Danas sam prolazio i radi se. Zidaju nesto ispod tribine izmedju onih stubova.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mihajlo_Galesic je napisao:
Jedno off records pitanje. Zašto se ljudi koji su pisali kritike na račun Jove Lukića ne samobanuju privremeno barem na mjesec dana? Jer bilo je evidentno o kakvim "znalcima" se radi i kad sam bio samo čitalac ali mislim da je i njima samima sada jasno. Idite kosite travu, radite nešto korisno. Mjesec dana samobana će vam prijati i možda ćete ubuduće manje pisati gluposti po forumu.

Aj sad ne pricaj gluposti i ti. U momentu kad se pisalo o Jovi to sto se pisalo, Jovo je goli qrac bio. Za citavu sezonu u ligi bh dao je nula ( 0 ) golova kao prvi spic dobar dio sezone. Sta je trebalo ko tad da misli, da je buduci Drogba ?! Pri tome je imao greski da se nogama krstis.

Sreca u svemu tome, nadosao je, proigrao je, da li mu je prijala promjena sredine, da li je nesto drugo uticalo ne znam, ali covjek je s razlogom najbolji strijelac i igrac rumunske lige. I dao je go na svjetskom prvenstvu. I zaista mi je drago sto mu se to sve tako poslozilo u karijeri.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 23:27 
Početnik
Početnik

supersonic je napisao:
Mihajlo_Galesic je napisao:

Aj sad ne pricaj gluposti i ti. U momentu kad se pisalo o Jovi to sto se pisalo, Jovo je goli qrac bio. Za citavu sezonu u ligi bh dao je nula ( 0 ) golova kao prvi spic dobar dio sezone. Sta je trebalo ko tad da misli, da je buduci Drogba ?! Pri tome je imao greski da se nogama krstis.

Sreca u svemu tome, nadosao je, proigrao je, da li mu je prijala promjena sredine, da li je nesto drugo uticalo ne znam, ali covjek je s razlogom najbolji strijelac i igrac rumunske lige. I dao je go na svjetskom prvenstvu. I zaista mi je drago sto mu se to sve tako poslozilo u karijeri.

Jovo je imao tesku povredu i zato je odigrao takvu sezonu. Dosta ološa obitava na stadionu i na forumu koji nisu imali strpljenja za njega. Jedini razlog zašto on nije u nekoj top 10 ligi je upravo ta povreda. Jel neko misli da je mučeni Luka Kulenović bolji igrač od Jove? Pa naravno da nije. Mi koji se krećemo u menadžerskim krugovima veoma dobro znamo kakvi su klubovi pratili Jovu prije te povrede

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ако смо неког чекали да проради у Борцу то је био Јово, и не треба сад јести внаго како је имао лош третман код нас. Ја Јову готивим јер је умјерен момак, и драго ми је што је дао гол синоћ, мада сам навијао за њега и домаћина 8)

Ал кад се сјетим оне сезоне гдје је први гол у сезони убо у 24том колу првенства, а Мркајић ветеран забио 10, а при том ти иза били Благајић, Кулашин, Нинковић...још му дали капитенску траку.
Опет кажем, драго ми је због Јове и само напријед.

Vrh

[ 121445 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6069, 6070, 6071, 6072, 6073  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]