banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 12:21 Danas je 15 Jun 2026, 12:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6066, 6067, 6068, 6069, 6070, 6071, 6072, 6073  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Jun 2026, 07:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ne kontam priču, Covi izmislio menadžerisanje, izvlačenje para itd. dajte ljudi uozbiljite se ...

Čiji je igrač Zakarić ili Skorup koga briga, ako je on opravdao svoj angažman igrom na terenu. Problem je ako imas klasu igrača, a gurnut u drugi plan jer se ne da ucjenjivati, pri tom ne mislim na igrace mlađih kategorija "supertalente" itd.

Šta nije jasno za Čavu, šta bi vi, da imaš rezervnog Hiroša ili Savića na klupi, koji ima malu minutažu ..pa svlačionica bi pukla u roku sedma dana...Čava je naš igrač, odradi posao kada treba i nisam nikada vidio kada je ulazio da je nešto on unazadio igru itd. ne možeš imati dva Savića i igri i na klupi i da oba budu zadovoljna...dovoditi igrače koji će biti nezadovoljni a realno su i 100 puta manje pokazali od Čave je idiotizam, da ih sada ne nabrajam na prvu ih 10ak ima ...

Šta fali stubovima, duh starog vembilija na gradskom, moraćeš 20 cm glavu ljevo desno pemjeriti ...

Klub urpskos velikim zaradama iz Evrope i uspjesima, nema stabilno finanisaranje, ide se od sezone do sezone ...u prevodu zavisimo od politike ...nije to ništa loše, samo realnost balkanska, i igosi 20 i kusur godina tako žive lijepo ...

čeka se izvlačenje pa će sve biti jasnije ...Andora nije zaboravljena, a dzaba menadzerisanja kada rezultat pati , culo se to protiv andoraca sa tribina ...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 07:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Izvini zaboravio sam da ti odgovorim, upravu si 100%. Ako mislis da je Jurkas zbog svog induvidalnog klaviteta otisao na SP onda se ja ili ti apsolutno nerazumijemo u fudbal. Po meni momak je ranga golmana prve lige RS. Momak ima ispred sebe beton od zadnje linije. Kad se desi da zadnja linija ispane go je visio u zraku a njegove reakcije su u nekoliko navrata bile vise nego smjesne i amaterski.
Sto se tice Vinka, covijeka je dozivio osbiljnu povredu sa deskim traumama. Za ovakav vid povrede gdje covjek ostane na zalost bez nekog dijela dijela potrebno je dosta vremena da se paihicki oporavi i dodje sebi a mi za 7 dana krecemo sa prozivkom, zato sam rekao da me nebi iznenadilo da se covjek povuce. Ja mu od srca zelim sto brzi i sretniji oporavak.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Данас је у 11 прес коференција, у 17х први тренинг за нову сезону.

Срећно Винку, штабу и момцима на терену. Да нас опет обрадују групном фазом евро такмичења. А што да не и одбраном титуле 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sto se tice Cave on je svoje odradio protiv Egnatije kad je pogodio onaj penal, da vise nista ne napravi to je vise nego dovoljno, sasvim solidan da udje sa klupe kad zatreba, nije skup, nas domaci igrac.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ajte na kolace,jebes raspravu
Slika
Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ponesi kad budes dolazio. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
A danas ti bas treba.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
Моријентес je napisao:
Mihajlo_Galesic je napisao:
pričao si da je Kvrgić doveo samo dva igrača, namjerno sam te sačekao.

Doveo dva igrača u 6 i po godina, tako sam napisao. Dakle decembar 2019 - maj 2026. Koji je treći igrač doveden u tom periodu ako je bilo više od dvojice?

Elvir Koljic je isto njegov igrač. Poenta priče je da je on odabran i za izlazne transfere kao čovjek od povjerenja koji će dijeliti proviziju sa Vicom. Njegovi igrači su u velikoj većini Hrvati i neki od njih i nisu htjeli da dođu a mogao je da ih dovede kad god poželi. Činjenica da su njemu dati Jurkas i Deket to govori sve. U mnogim klubovima igrač mora da pita za kog agenta smije da potpiše, tako je i kod nas. Vico ima potpunu kontrolu, Borac je njegov privatni klub.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 10:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Dec 2020, 15:59
Моријентес je napisao:
Моријентес je napisao:
i ono što se može naći na internetu.

Kao što rekoh.

Pa ti ne možeš ni to. :lol: :lol:
:lol:

Poenta priče je da se iznosi istina a ne kako su dokazi pronađeni. Kako je u urgentnom? Jesu li dobre sestre tamo? :lol:

Manje-više se zna sva istina, ako neko misli da je tu vecina zbog Borca, zeznuli su se, svako gleda svoju korist. Koja je fora sa urgentnim? :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 10:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Dec 2020, 15:59
Моријентес je napisao:
Моријентес je napisao:
i ono što se može naći na internetu.

Kao što rekoh.

Pa ti ne možeš ni to. :lol: :lol:
:lol:

Poenta priče je da se iznosi istina a ne kako su dokazi pronađeni. Kako je u urgentnom? Jesu li dobre sestre tamo? :lol:

Manje-više se zna sva istina, ako neko misli da je tu većina zbog kluba, zeznuli su se, svako gleda svoju korist. Koja je fora sa urgentnim? :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Моријентес je napisao:
pričao si da je Kvrgić doveo samo dva igrača, namjerno sam te sačekao.

Doveo dva igrača u 6 i po godina, tako sam napisao. Dakle decembar 2019 - maj 2026. Koji je treći igrač doveden u tom periodu ako je bilo više od dvojice?

Elvir Koljic je isto njegov igrač. Poenta priče je da je on odabran i za izlazne transfere kao čovjek od povjerenja koji će dijeliti proviziju sa Vicom. Njegovi igrači su u velikoj većini Hrvati i neki od njih i nisu htjeli da dođu a mogao je da ih dovede kad god poželi. Činjenica da su njemu dati Jurkas i Deket to govori sve. U mnogim klubovima igrač mora da pita za kog agenta smije da potpiše, tako je i kod nas. Vico ima potpunu kontrolu, Borac je njegov privatni klub.

Elvir Koljić je bio u klubu prije više od 10 godina kad nije bilo Vice i bio je Bucin igrač.

Dakle u ovih 6 i po godina taj je doveo 2 igrača i ti kažeš godinama peru pare preko njega?

Citiraj:
Njegovi igrači su u velikoj većini Hrvati i neki od njih i nisu htjeli da dođu a mogao je da ih dovede kad god poželi.

Ovo je opet fantaziranje i pisanje nekih uopštenih stvari koje vrijede za svakog menadžera, mogao je i Bara da nam dovede Lovru Majera, al' u kurcu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 10:46 
Početnik
Početnik

Nije bitno dovođenje jer u Borcu i te komisije na ruke nisu velike, pa ni plate za ugrađivanje, poenta priče je u odvođenju. Njemu su dati Jurkas i Deket. Što znači da je plan da prodaja ide samo preko njega ili njegovih partnera u inostranstvu. A pošto je čovjek od povjerenja i Vico dijeli sa njim proviziju. Ne znam da li treba crtati da je neki drugi agent poželio da potpiše Deketa, to ne bi bilo dopušteno, osim ako nisi već odavno u talu sa njima. Kao što nije bilo dopušteno ni da Vuković sam bira agenciju, kao ni ostali najtalentovaniji igrači iz omladinske škole. To je uostalom razlog zašto je Turanjanin otišao iz Borca. Pa je Vico pisao razna saopštenja i nebuloze, na kraju nije dobio ni trening kompenzaciju jer ga je menadžer odveo u treći rang takmičenja, da očisti kompenzaciju. A ovaj nije znao propise, nadao se makar crkavici od kompenzacije. Jer je neobrazovan i nepismen, nedorastao funkciji u savezu. Dosta toga ima ali nije za forum. Uglavnom, veća banda nije vodila klub. Nije mu dovoljan biznis sa pelenama, stanovima, savez, nego hoće i da menadžeriše.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I dalje nisi objasnio kako uprava preko Kvrgića već godinama pere pare, kako tvrdiš.

Svu priču prebacuješ na to šta će biti u budućem vremenu što je u domenu nagađanja.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Nije bitno dovođenje jer u Borcu i te komisije na ruke nisu velike, pa ni plate za ugrađivanje, poenta priče je u odvođenju. Njemu su dati Jurkas i Deket. Što znači da je plan da prodaja ide samo preko njega ili njegovih partnera u inostranstvu. A pošto je čovjek od povjerenja i Vico dijeli sa njim proviziju. Ne znam da li treba crtati da je neki drugi agent poželio da potpiše Deketa, to ne bi bilo dopušteno, osim ako nisi već odavno u talu sa njima. Kao što nije bilo dopušteno ni da Vuković sam bira agenciju, kao ni ostali najtalentovaniji igrači iz omladinske škole. To je uostalom razlog zašto je Turanjanin otišao iz Borca. Pa je Vico pisao razna saopštenja i nebuloze, na kraju nije dobio ni trening kompenzaciju jer ga je menadžer odveo u treći rang takmičenja, da očisti kompenzaciju. A ovaj nije znao propise, nadao se makar crkavici od kompenzacije. Jer je neobrazovan i nepismen, nedorastao funkciji u savezu. Dosta toga ima ali nije za forum. Uglavnom, veća banda nije vodila klub. Nije mu dovoljan biznis sa pelenama, stanovima, savez, nego hoće i da menadžeriše.

dobri i šta sada, ti si otkrio nešto novo ...

Borac ti omogući da praviš ime u fudbalu, Covi preko politike omogućio Borcu pare, znači logično da će Covi reći da mora preko njega ići ...

Ne sviđa ti se da ides praviti karijeru preko covija, odes u spartak, želju i ganjaš preko druge strane ...to je tako ...

Tako je u svakoj pori društva u svemu, priča je bezvezna ...

Kada i ako si ikada promjeni model funkcionisnja sportksih udruženja, možemo onda pričati o temama koje ti namećeš... do tada, hoćeš preko Borca karijeru, jasno je koga slušaš...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:17 
Početnik
Početnik

Моријентес je napisao:
I dalje nisi objasnio kako uprava preko Kvrgića već godinama pere pare, kako tvrdiš.

Svu priču prebacuješ na to šta će biti u budućem vremenu što je u domenu nagađanja.

Saradnja je višegodišnja. Potpis Roguljica samo dokazuje to. Iznio sam hrpu dokaza, za razliku od tebe koji ne znaš više gdje udaraš. Činjenica da od nekoliko desetina hiljada menadžera širom svijeta, da je on dobio dozvolu da potpiše Deketa i Jurkasa, tu je sve potpuno jasno. Nadam se da botuješ barem za neku pristojnu cifru, šteta je trošiti toliko vremena na odbranu neodbranjivog za neku crkavicu. Da želim da trošim vrijeme kao ti, sigurno bi našao još nekog igrača povezanog sa Kvrgićem koji ga je u međuvremenu napustio ali je bio njegov igrač dok je bio i Borcu. Ponavljam, to što je dobio Deketa i Jurkasa, tu je potpuno jasno sve. Običnom navijaču ostaje da kupi kartu i finansira bahacenje ološa, dok se lopovluka i mahinacije dešavaju iza kulisa, uživanje u kurvama i kokainu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:23 
Početnik
Početnik

Volim Borac je napisao:

dobri i šta sada, ti si otkrio nešto novo ...

Borac ti omogući da praviš ime u fudbalu, Covi preko politike omogućio Borcu pare, znači logično da će Covi reći da mora preko njega ići ...

Ne sviđa ti se da ides praviti karijeru preko covija, odes u spartak, želju i ganjaš preko druge strane ...to je tako ...

Tako je u svakoj pori društva u svemu, priča je bezvezna ...

Kada i ako si ikada promjeni model funkcionisnja sportksih udruženja, možemo onda pričati o temama koje ti namećeš... do tada, hoćeš preko Borca karijeru, jasno je koga slušaš...

Novac koji je ušao, nije njegov lični, nego novac poreskih obveznika. Borac nije privatni klub, kad bude privatizovan na papiru gazda može da se ponaša tako. Uostalom, gdje su pare od Evrope? Zašto su kasnile plate?

To što ti pričaš su čista lupetanja jer sužavanje selekcije na samo nekoliko menadžera "od povjerenja" sužava i selekciju igrača. Klubovi koji su otvoreni za sve, mnogo bolje prolaze, to je dokazano. Nije dobra dominantna uloga neke agencije u klubu gdje neki menadžer ima po 3-4 igrača. Jer ti u suštini onda zavisiš od njegove procjene.

Da ti prevedem, klub može da propusti dobrog igrača samo zato što ne sarađuje sa svima. To je neozbiljno. Ni jedan ozbiljan klub ne funkcioniše na taj način, nego mora biti otvoren za sve kod dovođenja.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:

Saradnja je višegodišnja. Potpis Roguljica samo dokazuje to.

Roguljić je tu od juče i sam kažeš da nije bitno dovođenje... Sam sebe demantuješ.

Opet nisi objasnio kakva višegodiŝnja saradnja i kako su pare oprane uz pomoć Kvrgića.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:45 
Početnik
Početnik

Моријентес je napisao:
Моријентес je napisao:

Saradnja je višegodišnja. Potpis Roguljica samo dokazuje to.

Roguljić je tu od juče i sam kažeš da nije bitno dovođenje... Sam sebe demantuješ.

Opet nisi objasnio kakva višegodiŝnja saradnja i kako su pare oprane uz pomoć Kvrgića.

Pare su oprane preko plata. Igrači vraćaju određeni iznos Vici. Dovođenje nije unosno u Borcu kao odvođenje. Prava lova tek slijedi, red je da te časte kad prodaju Deketa.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Vico je u Borcu glavni baja vec nekih 13 godina. Ovo ti mogu potvrditi sa 10000% sigurnoscu, samo detalje ne zelim da isnosim javno. Ako zelis javi se na stadionu ja cu da ti ispricam sve i kako je Jandric ponovo dosao u klub i koga je i zasto postavio na tu funkciju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 12:07 
Početnik
Početnik

Kako se Jandrić vratio u klub, pisao sam o tome prije 5-6 dana. Sve je tu jasno ko želi da čuje. I da odgovorim ovome gore što je rekao da mu nije bitno kako su Zakarić i Skorup došli, bitno je da su pojačanja. E pa za tvoju informaciju u prelaznom roku kada je došao Skorup nuđen je bolji igrač od njega. Ali pošto je klub ograničen na uski krug menadžera taj igrač nije došao. To što je Skorup odigrao nešto ne znači da nije moglo bolje od njega.

Vrh

[ 121446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6066, 6067, 6068, 6069, 6070, 6071, 6072, 6073  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]