banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 13:39 Danas je 15 Jun 2026, 13:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6061, 6062, 6063, 6064, 6065, 6066, 6067 ... 6073  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Maj 2026, 18:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Maj 2024, 07:39
Ljudi moji, pa niste ni svjesni kakvog smo igrača upravo ukrali, ovo je najbolje moguće pojačanje koje smo mogli da uzmemo iz premijer lige ! Vidjećete, ovaj je nešto kao Kula ali tehnički potkovaniji !

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2026, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Zasad dobro ide, posebno mi se svidja sto smo na vrijeme krenuli.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2026, 20:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Po meni treba nam jedan top stoper to je kljuc, to nas je odvelo u grupe prosli put od tog sve krece, Grbica dovesti jer moze i lijevo i desno, dobar igrac. U Mariboru je slobodan Pijus Sirvys desni bek, probati zaganjati, oni su ostali bez evrope mozda ga privolimo da dodje. Jan Repas isto, top igrac CM, Bara agent. Treba vidjeti ko ce otici, vjerujem da ce biti ponuda za Luku, Savica, Jurkasa, Hrelju i Deketa. Sa Milakom nemamo brige za U21 uopste nikakve vise, imamo 4 u21 igraca. Ako bude odlazaka mora se nadomjestiti odmah. Ovo mi se svidja sto smo krenuli na vrijeme, to prvo kolo nam je najbitnije. Aj Borac.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2026, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Nama treba ozbiljan golman za evropu. Bez ozbiljnog golmana svaka odbrana izgleda nesigurno i amaterski. Ako nebude odlazaka mislim da imamo zaista dobar tim, e sad ako ode Savic u Luka ima cemo problem.

I osvrt na one pulceve za krov na istoku, ljudi moji pa ono je haos zivi. Jel nije moglo bez tih stubova.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 04:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
U suštini,sva mjesta iznad stubova su manje-vise izgubljena jer niko nece htjeti tamo ići.Vjerovatno se moglo to drugačije,ali ovi je bilo brze,cjenovno prihvatljivo...a cini mi se i pouzdano (npr ne izaziva mi strah da ce sutra urusiti )

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 07:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eno Grbica u Zrinjskom izgleda.

https://sportsport.ba/fudbal/hsk-zrinjs ... ija/522930

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
skypostman je napisao:
Po meni treba nam jedan top stoper to je kljuc, to nas je odvelo u grupe prosli put od tog sve krece, Grbica dovesti jer moze i lijevo i desno, dobar igrac. U Mariboru je slobodan Pijus Sirvys desni bek, probati zaganjati, oni su ostali bez evrope mozda ga privolimo da dodje. Jan Repas isto, top igrac CM, Bara agent. Treba vidjeti ko ce otici, vjerujem da ce biti ponuda za Luku, Savica, Jurkasa, Hrelju i Deketa. Sa Milakom nemamo brige za U21 uopste nikakve vise, imamo 4 u21 igraca. Ako bude odlazaka mora se nadomjestiti odmah. Ovo mi se svidja sto smo krenuli na vrijeme, to prvo kolo nam je najbitnije. Aj Borac.

Мајерс не биљежи уопште минуте у свом клубу :evil3:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 09:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Pitanje je u kakvom je stanju trenutno. Kada je kod nas dosao mislim da je bio kapiten tamo negdje u rumuniji (ispravite me slobodno ako grijesim), nikom nije bilo jasno kako su ga uspjeli dovesti. Da zna fudbala i te kako je pokazao samo je opet pitanje u kakvoj je fizickoj i psihickoj spremi.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
wizzy_bl je napisao:
U suštini,sva mjesta iznad stubova su manje-vise izgubljena jer niko nece htjeti tamo ići.Vjerovatno se moglo to drugačije,ali ovi je bilo brze,cjenovno prihvatljivo...a cini mi se i pouzdano (npr ne izaziva mi strah da ce sutra urusiti )

Jesi ti bio iznad stubova pa da tako pričaš, jer ja sam maksuz otišao da vidim koliki vidokrug zaklanja i mogu ti reći da mi nimalo nije smetalo jer si baš tanki stubovi i sive su boje....Biće to pristojno, i dosta akustičnije, ima da se ori kada zapjevamo sa istoka !

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Nisam bio...ali prolazim svaki dan ispod tribine i bacim pogled, te razmišljam koliko će smetati iza tih stubova.Ako ti kažeš da ne smeta...baš mi je drago

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 13:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovi sto idu iz tribine su dosta tanji profili a i samo na tri mjesta izlaze iz tribine tako da nije prevelik zaklon. Jbg ovo je ocigledno budzet varijanta, za premijum solucije bi morali izdvojiti puno vise novca.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Premium soluciju ruina ne bi izdržala.
Ovo je napravljeno da se kakvo zlo ne dogodi. Daleko bilo.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Premium solucija je srusiti cijelu tribinu pa jovo na novo...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 16:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
skypostman je napisao:

Ako sam dobro upratio, Mile je ponudio pare a grad da odredi lokaciju. Jasno je da su to dnevno političke teme, ali ako ikad dođe do ozbiljnijih priča, zna se lokacija Velikana iz Platonove. Ako baš na siledžijski način budu izmještali, mogu ga praviti gdje hoće.

Inače, Željezničar je izgradio potpuno novu istočnu tribinu, sad grade južnu. Zrinjski takođe gradi. Može se i kod nas parcijalno graditi ako ima volje.
Ne vidim ni jedan dobar razlog da se izmjesti, osim loših namjera prema klubu, građanima i navijačima.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2026, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Da ga misle ponovo praviti ne bi ga pokrivali sad

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
korpus je napisao:
skypostman je napisao:

Ako sam dobro upratio, Mile je ponudio pare a grad da odredi lokaciju. Jasno je da su to dnevno političke teme, ali ako ikad dođe do ozbiljnijih priča, zna se lokacija Velikana iz Platonove. Ako baš na siledžijski način budu izmještali, mogu ga praviti gdje hoće.

Inače, Željezničar je izgradio potpuno novu istočnu tribinu, sad grade južnu. Zrinjski takođe gradi. Može se i kod nas parcijalno graditi ako ima volje.
Ne vidim ni jedan dobar razlog da se izmjesti, osim loših namjera prema klubu, građanima i navijačima.

Nemoj tako, nije to potpuno tačno. Sve ono što je u prethodnih 30 godina izgrađeno oko stadiona (stambene zgrade i ostalo) je bilo građeno sa idejom da se stadion ruši. Ljudi zaboravljaju koliko juče je ova ideja bila aktuelna:
NOVI BORČEV STADION
i kako je brzo ta ideja pala u vodu kada je Dodo morao Miškovića ispoštovati za ogromne pare koje je uzeo pa je pola lokacije "sportskog grada" otišlo na Delta City.
Stadion se sada nalazi u prostoru gdje jednostavno ne možeš kvalitetno obezbijediti ni prilaz gledalaca ni parking ni saobraćaj u vrijeme odigravanja utakmice. O stanju stadiona i konstantnom prosipanju novca na nekakve šminke suvišno je i govoriti.
Ovo sada sa stubovima je da te Bog dragi sačuva. Ovo ovako više ne rade nigdje bez obzira koliko siromašni bili ili koliko im je fudbal nebitan. Može samo negdje gdje je korupcija i kriminal u svakoj pori društva.

E sada, nerelano je i pomišljati da će neko pokrenuti tu ideju ponovo, ali ako bi se ipak to desilo, to ne treba osuđivati. Naprotiv. Jer čak kad bi se Gradski poravnao sa zemljom i na njegovom mjestu krenuo graditi novi stadion, to apsolutno ne bi bilo moguće kvalitetno izvesti jer se nalazi bezmalo u centru grada skučen i zatvoren sa svih strana.
Međutim puno realnije je da se pokuša "u nekoj mjeri" popraviti postojeće stanje i napraviti nešto što bi zaista ličilo na OK stadion, ali ako se prisjetimo projekta "gostujuće tribine" i koliko novca je dosad pokradeno za raznorazne "reparacije i nadogradnje", nešto sam baš skeptičan.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
dtb_pro je napisao:
Stadion se sada nalazi u prostoru gdje jednostavno ne možeš kvalitetno obezbijediti ni prilaz gledalaca ni parking ni saobraćaj u vrijeme odigravanja utakmice.

Jer čak kad bi se Gradski poravnao sa zemljom i na njegovom mjestu krenuo graditi novi stadion, to apsolutno ne bi bilo moguće kvalitetno izvesti jer se nalazi bezmalo u centru grada skučen i zatvoren sa svih strana.

Da si obišao par evropskih stadiona ili ih samo pogledao na google mapama, znao bi da je većina stadiona u Evropi pa čak i novih "skučena i zatvorena sa svih strana" i to im ne predstavlja problem.
Izgleda da je to neki naš seljački kont da stadion mora biti na ledini kao ovaj što Vučić gradi u Surčinu.

A da dolaziš na utakmice znao bi da ovdje parking oko stadiona nije problem jer ga ima sasvim dovoljno, i kod RTRS-a i kod Tužilaštva. Tu se sad gradi i javna garaža na 4 etaže tako da tek sad će biti i viška parking mjesta. Banja Luka je ubjedljivo broj 1 u BiH što se tiče parking mjesta oko stadiona.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Saobracajna lokacija uopste nije losa, ne znam o cemu pricas. Prakticno si na istocnom tranzitu. Uostalom vecina ljudi na stadion dolazi pjeske bas zbog lokacije, da je negdje izvan grada to bi vec bio saobracajni problem, ali opet nije posjeta tolika niti sam kapacitet stadiona da imas neke vece probleme. Najveci parking u gradu se nalazi pored stadiona, ne znam sta bi vise? Sto se tice same rekonstrukcije, koliko para toliko muzike. A ovo za zelje o rusenju, pa nek ruse, nije problem, samo prvo nek naprave moderan stadion, uefa 4* kapaciteta bar 10k, a ne obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 10:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
I sad je kapacitet preko 10 000.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2026, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Za ono para što su bacili na tenisko govno, mogli smo dobiti novi istok, jug i renovirati šta treba.
Sve sa talovima raznim.

Vrh

[ 121446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6061, 6062, 6063, 6064, 6065, 6066, 6067 ... 6073  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]