SVAKA ČAST SAVIĆU, taj dečko zaslužuje najveće poštovanje, akobogda da ga još dugo gledamo u crveno plavom dresu, status najvećih treba imati.
Vuku pod hitno vraćati u život, dosta je vremena ...povreda ga usporila plus svašta još nešto, ali pored živog Vuke dovoditi strance na toj poziciji je ludost. Ima dosta utakmica do kraja, i pripremni period da se vrati 100% u Vuku kojeg smo navikli.
Šiško je isto lik, kojem ako nisu Graha, Stojan ili Herera u igri a Šiško brani, treba dati kapitensku traku. Svaka čast njemu, puno je istrpio, pozitivan je, ne kvari atmosferu šta čak više podiže je ...teško je naši takvog liga koji će se tako pozitivno ponašati u takvim situacijama a plus tu uvijek imaš golmana kojeg može počinjati.
Đajić ,Deket, Čava, Marčeta ...svi oni sa par igrača kostura za ligu BiH dobri ...ne treba tu dovoditi strance niti igrače sa strane koji će biti nezadovoljni, a ovi naši i ginu , željom nadkonade sve ....
Hrelja, Hirošima, Jakšić , Ćelo ...kontam da ostaju ...uz kapitena Hereru i kuma ...Ogrinec sam već pisao, jako potreban ovoj ekipi i mora imati veću minutažu ...
Tu mi je slijedeći najzanimljiviji čupo Radošević, za BiH lige top ....Skorup nema se sta pricati , ne znam status, da li moze ostati. ..
Narvno, po meni uz Savića i Ćelu igrač sezone JOJIĆ.
Terzič, Rogan, Saničanin , Pasqual, Culina, Sušić , Diuf, Copman...ne znam ko još ima nisu me ubjedili ...
Perić je bara bara...
Veterane ako mogu neka ih
Gledajući moguće protivnike, mislim da najviše sebe moramo gledati.
Neke ekipe imaju ime, ali ih nije bilo godinama, a neke ekipe nemaju ime ali imaju seike , sto opet nista ne znači ...
Ne treba se nikoga bojati, igrali smo mi sa "velikima" i nadigrali ih, samo na sebi raditi ...dobro se odmoriti , na vrijeme (RANO) kvalitetne pripreme početi odraditi ...i pun gas