banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 11:13 Danas je 15 Jun 2026, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121445 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6056, 6057, 6058, 6059, 6060, 6061, 6062 ... 6073  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Maj 2026, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
skypostman je napisao:
Sandi, Zoka, Stole, Cava i Dini istice pozajmica, trebao bi se vratiti u Rumuniju. Falice nam sredine dosta, posebno ti zadnji vezni.

Zoka, Stole vjerovatno je to to. Za cavu neznam sta da kazem ,drag mi je nase je dijete, ali dok su nam to bili argumenti ko treba biti u klubu,i ko igrati, redovno smo ispadali. Dino je druga prica, brzo je podigao formu, i sigurno je dao doprinos tituli. Kad bi ostao makar i na pozajmicu valjalo bi i njemu i nama.
Zeko i Kapiten su u godinama, alternative moraju biti spremne jer jedna povreda ih moze trajno izbaciti.
Ne znam ima tu igraca koji nisu dobili neku sansu da pokazu sta mogu, recimo onaj mali Radosevic meni djeluje zanimljiv, njega je ubila konkurencija na sredini a siguran sam da bi u vecini klubova bio glavni igrac.
Vraca se i Terzic, od koga su svi ocekivali najvise.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2026, 08:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Matu Stanica bi bilo pametno zaganjati, ali nesto kontam da ce on vani, nece ostati u BiH. Sigurno ce biti i odlazaka nekog od ovih sa ugovorom, treba i na to racunati. Ali generalno u nikad boljoj situaciji nismo bili po pitanju kostura ekipe, to se mora odati priznanje sportskom sektoru.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mnogo je dobra stvar što imamo u maju već startnih 11 za sredinu jula i evropu.
Bukvalno 2-3 igrača na ovaj roster, koji bi digli kvalitet ekipe, i imamo super tim. Ali morali bi ta potencijalna pojačanja biti mlađi igrači. Valjda sad znaju i umiju pogoditi i dovesti kvalitet.

Da li ko prati naše juniore, imali tu kvaliteta da neko bar na klupi sjedi? Imamo Deketa, Jurkasa, Đajića, daj još neke klince naše. Bolje oni nego Diufi, Vrbići, Čuline.

Nadam se malom Grbiću iz Rudara. Nakon ove sezone zaslužuje priliku na većoj sceni. Nije on neko čudo, ne treba očekivati sad tu neka izdanja, da se ljudi ne razočaraju, ali može oba krila i oba beka zakrpiti, a takvi igrači vrijede.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Sto se tice juniora, prema rijecima ljudi iz nase skole fudbala, nikad gora generacija nije bila.
Evo vido pa prosudi sam da li ima iko da moze na klupi da sjedi.

https://youtu.be/fEbVlVMg7lQ?is=t1m0l0z5Md2IER7a

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 11:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Ugvori jesu produzeni, kao sto gore neko napisa nikakva garancija nije da ce ti igraci ostati. Produzi i Manojlovic pa na sac covjek napusti u po sezone, ima tu jos par primjera da u nasem slucaju taj ugovor nista neznaci jer u njemu prema svemu sudeci stoji da igraci imaju pravo da napuste klub u slucaju bolje ponude. Sto se tice tribine, kao sto je ovde i pisao sve tempirano za predizbornu kampanju. Cak mislim ove pare sto veliki Vozd spominje za organizaciju proslave (500 000) su nase pare sto smo zaradili u evorp a ne nikakva donacija ministarstva itd.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 14:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Manojlovicu je isticao ugovor za tri mjeseca u momentu kad je otisao, tako da to nije tacno. Mogli smo uzeti tih 200k ili za tri mjeseca da ode dzaba. Mislim da je stanje po pitanju ugovora puno bolje nego prije 4-5 godina. Ima tu i zarade, ne ide vise za dzaba, naravno da uvijek moze i bolje. Druga stvar je ako si duzan igracima plate, taj ugovor je nistavan e to je kod nas problem, sto se to ne isplacuje redovno, i to je sad kud i kamo bolja situacija nego u proslosti, sjecamo se tuzbi raznih...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nama funkcionalna istočna tribina treba za 7 ili 14.jul, u zavisnosti gdje budemo igrali prvu utakmicu.
A možda i prije toga zbog uefa kontrole koja dolazi u obilazak stadiona. Dakle, krov i sanitarni čvorovi
Izbori su u oktobru, predizborna kampanja u septembru.
Nema se tu šta tempirati za tada. Jedino ono oko istoka, ako bude ušminkano kao na nekoj od onih slika.
Svakako će se politicka svita okupiti kad god bude krov realizovan da nas počaste kliše govorima.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Prosao danas pored stadiona u vise navrata, vrijeme idealno, nema zive duse, sve stoji. Nece me zacuditi ako istok bude zatvoren za evropu.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 20:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Ima i u BSK -u dva tri igrača koji su dobro odigrali a donose prevagu mogli bi biti interesantni za borac.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
zelim zelim je napisao:
Ima i u BSK -u dva tri igrača koji su dobro odigrali a donose prevagu mogli bi biti interesantni za borac.

На кога тачно мислиш? Има доста играча у БСК -у који су под уговором са Борцем.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2026, 20:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Bundalo,Marjanović prave razliku i donose bodove BSK-u a nemaju ugovor sa Borcem.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2026, 09:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Slika

Evo na slici iznad trenutno stanje. Imamo dobre predispozicije da bude zanimljivo i uspješno ljeto. Da bi bili konkurentni sa ostalim kvalifikantima mora se unaprijediti pozicija ŠSŠ. Novi fudbaleri će svakako cirkulisati kao i svako ljeto, ali bar ulijeva nadu da imamo kostur i da nećemo na početku sezone imati incidente situacije kao u prošlim sezonama. Takve situacije su bile sa Karaklajićem, Diufom i sličnim sa kojima počinjeno bitne utakmice u Evropi.

Pored toga, moramo imati i sreće. Ako bi u prvom kolu za protivnike imali Levski, Sabah, Gyor ili Vitebsk, možemo smatrati da smo autsajderi u tim mečevima. Prvo kolo je u suštini najbitnije za dalji tok kvalifikacija.

Zanimljiva situacija se dešava pred kraj sezone u većini liga koje nam određuju status u drugom kolu. Vidite da smo trenutno nosioci u drugom kolu i velike su šanse da će tako i ostati. Naravno i tu nas sreća treba pogledati. Od 12 potencijalnih protivnika, bar polovina nam ne bi odgovarala.

Mnogo iznenađenja ima u svim ligama, pa tako u trećem kolu su nosioci Omonija i Celje. A u play off-u nenosioci su u rangu Lige Konferencija i ne sjećam se slične situacije u prethodnim sezonama. S obzirom na mnoga iznenađenja poklopilo nam se i da smo blizu statusa nosioca u Play off-u Lige Evrope. Bar 1-2 kluba našeg ranga će iskoristiti situaciju i igrati grupe Lige Evrope.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2026, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Potpisao i Savic do 2028. I to kako brutalno najavise, svaka im cast. Evo, vidimo svi, a najvise u klubu da se moze kad se hoce. Od sportskog sektora do marketinga. Ono sto bode oci jeste sam stadion, istok i stolice i sama tribina. Dajte ljudi, da se napokon taj stadion sredi kako Bog zapovjeda. Ne treba novi, ne trebaju avioni kamioni. Samo ovo sto imamo dovedite do maksimuma. A moze se, vrlo lako.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2026, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Svaka cast na Savicu i upravi i marketingu. Igrac kojeg sam najvise prizeljkivao da ostane. Jednostavno hrani nase napadace, i sto je najvaznije konstantan je sa formom i nema povreda. Mislim da je igrac sa najvecom minutazom sem golmana,ili u samom vrhu. Jos jednom bravo.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2026, 20:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jurkas, Juricic pa Savic po broju minuta.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2026, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka

Jel ovo Sisko u nekom protestu/revoltu?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2026, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
supersonic je napisao:

Што?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2026, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka

Gazimestanac87 je napisao:
supersonic je napisao:

Што?

Onako nonsalantno dobacuje lopte, a dva-tri igraca sirokog oko naseg, onda nabi onog serifa loptom ispred naseg gola, umalo auto go. Pa zbog toga

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2026, 22:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Ne vjerujem, relativno skoro je produzio ugovor, kontam da ne bi to radio pa da je sad izbijen zbog necega.
Nego sa strane sve, sve je super i razumijem fokus na Deketu i treba tako, ali iskreno mislim da sta god bilo on ne moze pocinjati kao kapiten pored prije svega Vuke a cak mozda ni prije Herere.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2026, 05:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slazem se za Deketa, bezveze to za kapitensku, ne kontam cemu forsiranje.
Sa B ekipom pregazili Pecaru, fino bogami. Nikad ovako dominantni nismo bili, cestitke svima.

Vrh

[ 121445 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6056, 6057, 6058, 6059, 6060, 6061, 6062 ... 6073  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]