banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 15:13 Danas je 28 Mar 2026, 15:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121062 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6050, 6051, 6052, 6053, 6054  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Mar 2026, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Нова Варош je napisao:
Продужили Шишко и Јојић.

Шишко је, претпостављам пристао да буде резерва Јуркасу. Евидентно је да ће се форсирати овај младић на голу. По причама је добар за свлачионицу, вјероватно је и финасијски испоштован. За резерву и не треба бољи.
Генерално сам мишљења да нам за европске подухвате треба бољи голман, од свих што имамо. Али шта је ту је.

Продужетак Јојића, говори о томе да новци нису прболем, односно повремена кашњења, добију они то своје до краја јуна.

Треба се размишљати дугорочније, ако је икако могуће. Срђо и Јојара имају 34 године, догодине 35, треба већ пробати наћи неке млађе који ће их замјенити, а да имају квалитета.

Што се тиче осталог игрчаког кадра, цијеним да ће се Савић пробати продужити. И он нама треба. Најбитнији играч офанзиве.

Маријан Ћавар, Мато Станић, Сурдановић, Милак #самокажем
Mato Stanic ubica, definitivno bi bio top pojacanje. Ovaj Milak se spominjao i proslo ljeto, zanimljiv u svakom slucaju, mlad, zalog za buducnost. Surdanovic ha tako-tako, ne znam sta bi nam on donio sto vec nemamo. Ja bih izdvojio i ovog spanca Romeru, vidi se da zna momak, a takvog niskog, brzog i spretnog spica nismo imali dugo, sve neki target meni, definitivno bi nam dobro dosao. Desni bek Ronkal, treba razmisliti i o njemu, Zoka gazi vec 38-u, to je kraj.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2026, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Iz tog razloga mislim da Sandi i neće ostati. To što ne igra.
Skorup se raspada, a prije Sandija ulazi.
Naravno, volio bi da ostane.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2026, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Tesko sinoc,bas tesko. Najgore je dobiti unaprijed upisanu pobjedu. Plus Vinko se malo zaigrao , sa Deketom,Karlo je opet svoje odradio.
Zalijepili flastera na Savicu, mi Hirosa ubili pomjerajuci ga desno, zato je Jojic juce pokidao. Dalje Dino pomalo nadolazi ,ali jos je to daleko od onog sto treba i njemu i nama.
Radnik napaljen, nebi me cudilo da je i premiran,jer ovakvo zalaganje i bacanje na glavu nisam vidio ove sezone kod njih. Grcevi na kraju su sve rekli. Naravno drago mi je da smo se namucili i dobili cisto da se ne opustimo,daleko je ovo jos od gotovog. Samo ozbiljno do kraja.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2026, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Viktor Grbić iz Rudara, odličan bek. Igra sa obe noge, pokriva obe bekovske pozicije, prirodno dešnjak.
22 godine, rođeni Banjalučanin, bio Borčev kadet dok se nije otisnuo u Njemačku.

Bio bi puno srećnije rješenje desno od Rogana i Jakšića, a može biti i bekap Hereri.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2026, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Iduća tri kola bi mogla sve riješiti. Zrinjski gostuje Veležu, Sarajevu i Slogi dok mi gostujemo Posušju Rudaru i imamo kući Velež.
Nakon toga slijedi derbi sa njima u Mostaru.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2026, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Какве су оно сКептичке јаме и колапс под истоком?
Ако је кров проблематичан, нек праве санитарне чворове. иначе би за европу, само запад и сјевер били у функцији.

За Декета, сумњам да је то баш Винков потпис и печат, да он стартује.

Иде пауза, па дани дефитнивне одлуке, као што је Борац шампион написао.

За Грбића. Треба га довести.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2026, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da vidimo kako trenutno stvari stoje.

Prvo i drugo kolo smo nosioci 100%SlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2026, 00:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
skypostman, prvo kolo ćemo biti nosioci. Ovo sto si postavio nije ažurirano pa racunaj da su sad Lech i Drita ispred nas. A velike su šanse da će titulu uzeti Šahtjor, Ferencvaroš, Šerif koji imaju bolji koeficijent od Borca.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2026, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
korpus je napisao:
skypostman, prvo kolo ćemo biti nosioci. Ovo sto si postavio nije ažurirano pa racunaj da su sad Lech i Drita ispred nas. A velike su šanse da će titulu uzeti Šahtjor, Ferencvaroš, Šerif koji imaju bolji koeficijent od Borca.

Zna li se put,

1. kolo pobjednik ide u drugo kolo, ako izgubimo zavrsavamo sa evropom? ili ide dalje prica?

2. kolo ako pobjedimo idemo u treće, šta se dešava ako izgubimo? ispadanje ili nas prebacuju u EL?

3. da li onda u EL igramo za ulazak u grupe, a ispadanje nas baca u KL ili ima tu još peripetija?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2026, 09:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako izgubis u prvom kolu kvalifikacija za LS ides u drugo kvalifikacija za LK, tako da je to propast samo po sebi. Prvo kolo se mora uzeti.
Ako vec ispadnes u drugom kolu kvalifikacija za LS, onda ides u trece LE, pa i ako tamo izgubis, ides u cetvrto LK. Tj, ako prodjes prvo kolo LS, imas onda tri meca od kojih ako jedan prodjes imas sigurnu Evropu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2026, 10:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

korpus je napisao:
Upravu si, sad vidim da nije azurirano. Ne znam samo zasto nema Ukrajinaca ovde, mozda zato sto Sahtjor ima najveci koeficijent pa su ga odmah prebacili dalje?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2026, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Izgleda da smo već kaparisali Grbića :)
Savića sačuvati kako znamo i umijemo jer nam je prebitan igrač, a za evropu nam je najbitnija karika zbog iskustva.
Idu izbori biće stadion tempiran do oktobra :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2026, 13:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Spominje se i Romera.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2026, 23:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
skypostman je napisao:
korpus je napisao:
Upravu si, sad vidim da nije azurirano. Ne znam samo zasto nema Ukrajinaca ovde, mozda zato sto Sahtjor ima najveci koeficijent pa su ga odmah prebacili dalje?

Na ovom sajtu prognoziraju da će Šajtor biti prvak i da će to biti klub sa najvećim koeficijentom u kvalifikacijama, samim tim osiguran plasman u grupe. I taj podatak nisu ažurirali, trenutno je zvezda prva na toj rang listi, a neka ekipa iz Ukrajine LNZ Cherkasy nalazi se u drugom kolu.

Ako se sjećate, pisao sam više puta kako je uefa napravila sistem da svake godine obezbijedi mjesta u ligi konferencija za klubove iz liga koje su lošije rangirane. U ligi Evrope takođe je bilo situacija da klubovi sa lošijim koeficijentom plasiraju se u grupe.
Primjer iz sezone 2022/23, HJK Helsinki (8.500), Aek Larnaca (7.500), Omonija (7.000).
Sezona 2023/24, TSC (6.475), Aris Limasol (4.895), Hacken (4.750).
Sezona 2024/25, RFS (8.000), Elfsborg (4.300).

Mi smo protiv Ferencvaroša bili jako blizu i da smo tada uspjeli mogli bi smatrati incidentnom situacijom. Sportski gledano, istorijskih rezultat smo napravili te sezone, ali ostaje žal što klub nije iskoristio da napreduje organizaciono, marketinški, infrastrukturno itd. Može se slobodno reći da smo od tada nazadovali u svemu sem sportskom dijelu.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2026, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
zerocool je napisao:
Ako izgubis u prvom kolu kvalifikacija za LS ides u drugo kvalifikacija za LK, tako da je to propast samo po sebi. Prvo kolo se mora uzeti.
Ako vec ispadnes u drugom kolu kvalifikacija za LS, onda ides u trece LE, pa i ako tamo izgubis, ides u cetvrto LK. Tj, ako prodjes prvo kolo LS, imas onda tri meca od kojih ako jedan prodjes imas sigurnu Evropu.

Suštinski ako stručnjaci zadrže ovu ekipu prvo kolo bi se trebalo proci čak i sa Vinkarom, ali poučeni andorcima gdje se štedjelo i mislilo lako ćemo, da se ne troše pare za to kolo, bolje potrošiti i pola miliona više za to prvo kolo ako imaš pet puta veću zaradu minimalno samo od prolaza da sve gubiše poslije ...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2026, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Baš me zanima vaše mišljenje, da li je vama ova ekipa trenutno bolja od one prošlogodišnje evropske ?
Meni je ova ekipa za nijansu bolja i uigranija...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2026, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Proci u grupe ako nisi sampion je nerealno, moras bas imati srece pri zrijebu i to sto kazes pripremiti ekipu ranije. Ono sto sad imamo je ta konstantnost, kontinuitet ekipe, a to je ono o cemu smo ranije pisali i mastali da cemo imati jednog dana. Sjecate se onih prelaznih rokova i dovodjena 15ak igraca skoro svake polusezone.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2026, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kibicer je napisao:
Baš me zanima vaše mišljenje, da li je vama ova ekipa trenutno bolja od one prošlogodišnje evropske ?
Meni je ova ekipa za nijansu bolja i uigranija...
Hm, ne znam bas, ima pluseva ali i minusa. Uigraniji sigurno jesu. Recimo Manojlovic > Jurkas, Majers > Paskual, Vukcevic > bilo koji od trenutnih bekova. Jojic je bolji od svih sadasnjih i proslih veznjaka, to je ta prednost u sredini. Kulasin - Hrelja, ajmo reci egal. I ostaje Juricic - Despot, zasad prednost Luki ali vidjecemo u evropi kako ce to izgledati.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2026, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ova ekipa je drastično jača od one sa dvomeča protiv Egnatije.
To se treba porediti.
To je reper.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2026, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To svakako. Slika

Vrh

[ 121062 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6050, 6051, 6052, 6053, 6054  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]