Fantasticni svi, od Jurkasa pa nadalje, svidja mi se kako je odgurno onog njihovog kloca kad je udario Paskvala. Vidi se da momci ginu jedan za drugoga. Paskval dva tri puta sa onim svojim skokovima me kupio, zaista podsjeca na Majersa ima i tu dozu prgavosti plus jos spanska namazanost kako se izvalja kad ga je odgurno onaj.
Kara brat nas crni, koliko nam je falio, ova odbrana je sad nesto drugo u odnosu na ono u jesenjem dijelu zbog njega. Hera je malo pao izgleda, ali i cuvaju ga dobro, znaju odakle prijeti opasnost, bice to sve ok. Jaksic dobar, bez nekih ocitih gresaka, cvrst, jak. Graha vise nego solidan, ima on svojih bubica, cesto vraca nazad, ali juce je dao gol i to lijevom, kud ces vise od jednog defanzivnog veznog. Zeka majstor svog zanata, svaka lopta ima oci, uprkos godinama i dalje veoma pokretan, ima ga i nazad vrati se napravi faul, uzme loptu. O njegovim pasovima nema sta pricati. Hrelja juce u par navrata dobar, pa ga nema nigdje, ali takav je tip igraca, dovoljno je da jednom pobjegne ili onaj njegova frljoka da udje i to je to. Imam osjecaj da je mnogo bolji kad udje sa klupe, prosle sezpne je recimo takav dar-mar pravio kad zamjeni Kulu. Hiros magija, kad je uzme niko ne zna sta ce sa njom, zna fudbala sto bi se reklo. E sad Savic, bog-otac, kakva partija, ubio je onog Vranjkovica, sanjace ga pola godine. Kad ga gledas onako, skromne konstitucije, rekao bih sta ce ovaj, ali kad krene brat da je valja tamo-vamo oci ispadaju protivnicima.

Luka klasika, rovovska borba juce, Barisic iskusan, ali dzaba, nadje Luka uvijek prostora. Ide laganini 25 golova u sezoni.