banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 16 Jun 2026, 18:24 Danas je 16 Jun 2026, 18:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6029, 6030, 6031, 6032, 6033, 6034, 6035 ... 6074  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Nov 2025, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Misketov prelazni rok, na zimu je krenulo osipanje i onda sad ovaj kontigent koji je doveo iz drugih i trecih liga na ljeto. Rudar je ocigledno odradio bolje, valjda mozemo uzeti ono sta valja od njih ili je i za to nesposoban.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2025, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:
Ovo je nase realno stanje, sa sudjenjem kako treba i kad moraju u punom kapacitetu igrati. To je to. Fale vuka i herera, ali nista bolje ne bi bilo. Na to sve imas vinka koji nista zivo ne radi i milkanovica debilnog. To je nasa prava slika. Na to sve, sarajevo naspanovano izaslo, pa na to sve i atmosfera i eto ga.
Cinjenica je da smo katastrofalno losi u odnosu na proslu sezonu.
Zbog svega ovoga se raja i buni kad su sudije u pitanju, i ta neka nepotrebna glupa guranja.
Nemamo mi ni znanja ni snage ni igraca za nesto vise trenutno

Pa ti si pisao prije 10 dana poslije Kruševa da je sad jasno sve, nama titula sigurno i tako to.

Jesam, i dalje mislim isto to. Bez obzira sto u zadnje vrijeme izgledamo kao vreca govana. Ima se jos igrati koliko hoces, polako…

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 11:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Mene duša zaboli kada samo i pomislim koga smo mi sve pustili iz kluba a ko nam je trenutno u rosteru....Od Skorupa, Jakova Blagajića, pa do Majersa i Kulašina....zamislite samo vezni red Blagajić, Hiroš i Savić a na krilima Kula i Vuka i Juričić u špicu.....Plače mi se samo kada pomislim :(

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Нова Варош je napisao:
Лига и клуб се претворио у неку врсту таворења. Апатија, летаргија. Управа не зна куд удара, Винко и Милкан такође.
Посјета катастрофална већ неколико година.
Само се чека љето и европа, да се помолимо свим свецима свих религија, да некако титулу узмемо. Па да пробамо до група лк.

Отиће и Винко, али не могу увијек играчи и тренери бити криви. Морао би неко од фотељаша сносити одговорност.

Давно испричане приче.

Da se nadovežem na dio oko katastrofalne posjete godinama, mada smo tu temu žvakali više puta.
Vidimo svi da godinama traje tihi bojkot, jedno vrijeme je bio i potpuni bojkot utakmica. Bilo je par izleta na evropskim utakmicama gdje dodje masa "ćacija", ali na dvadesetak utakmica u prvenstvu i kupu imamo sve manje navijača, sa tendencijom da će se srozati na jako niske grane.

Da bi bila veća posjeta, logično je da se ista zasluži. Pored rezultata, bitniji je odnos prema navijačima ili publici. Moraju biti otvoreni za kritike i sugestije, što apsolutno nisu. Ponuditi ljudima da se osjećaju poželjno i ugodno, a ne tjeranje fzičkom silom ili zatvaranjem kapija, što se mnogo puta dešavalo.

Naš kao navijače ne zanimaju lične političke borbe, a pojedinci su umislili da su iznad kluba. Javna glasila koriste se za sukob sa političkim protivnicima, što je apsolutno nedopustivo jer Borac je klub svih nas. Takođe, da nema društvenih mreža, za Borac se ne bi znalo u samom gradu a pogotovo šire. A i to što postoji, maksimalno je osakaćeno nedostatkom kvalitetnog sadržaja.

Mogao bi pisati stotine primjera pogrešnog rada ili nerada. Da ne idemo široko, treba reći da par hiljada Borčevaca ne dolazi na utakmice već dugo. A i ovih par stotina što je ostalo, na rubu je strpljenja tako da bi u godinu jubileja mogli ući u BOJKOT. Čak sam mišljenja da im i odgovara što manje ljudi na tribinama.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
supersonic je napisao:
Jesam, i dalje mislim isto to. Bez obzira sto u zadnje vrijeme izgledamo kao vreca govana. Ima se jos igrati koliko hoces, polako…

Naravno da se ima igrati, ali to je daleko od onog "sigurno".

kibicer je napisao:
Mene duša zaboli kada samo i pomislim koga smo mi sve pustili iz kluba a ko nam je trenutno u rosteru....Od Skorupa, Jakova Blagajića, pa do Majersa i Kulašina....zamislite samo vezni red Blagajić, Hiroš i Savić a na krilima Kula i Vuka i Juričić u špicu.....Plače mi se samo kada pomislim :(

Niko od njih nije pušten, nego je htio da ide kad je dobio odličnu ponudu. To su igrači koje nisi mogao zadržati.
Ako trebamo za nekim da žalimo što smo ih ŠUTNULI to su Toni Jović, Luka Kulenović, Santos itd. Njih smo mogli zadržati, ali smo ih otjerali.

P.S. Hiroš je kurac na biciklu.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2025, 15:27
Pozdrav svima.Prvi je upis pa da iznesem malo impresija. Situacija nije dobra, kasne plate i najmanje su krivi igrači za ovakvu situaciju. Pa i Vinko, koji nema uslove adekvatne za rad. U narednim danima malo više detalja.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Prvi upis i daj odmah crnila.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 16:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mihajlo_Galesic je napisao:
Pozdrav svima.Prvi je upis pa da iznesem malo impresija. Situacija nije dobra, kasne plate i najmanje su krivi igrači za ovakvu situaciju. Pa i Vinko, koji nema uslove adekvatne za rad. U narednim danima malo više detalja.
Moderatori, moze li se znati jel ip iz Banjaluke? Samo da vidimo nesto.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 16:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Јој ових алиби прича и мрачења у овом сивилу

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 16:53 
Početnik
Početnik

Novo odlaganje sa Zrinjskim. Iz Mostara su izgurali novo pomjeranje utakmice koja je trebala da se odigra u avgustu. Imaju jaku logistiku.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 17:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
280 000 eura stigla ponuda za Jaksića iz Emirata.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 17:52 
Početnik
Početnik

žao mi muškatli je napisao:

Nije tačno.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 18:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jul 2025, 13:05

Nije tačno.

Posto sve znas daj nam reci da se ljudi ne sekiraju jel zavrsena titula ove godine Borcu za 100god postojanja kluba

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 21:40 
Početnik
Početnik

Neutralan82 je napisao:

Nije tačno.

Posto sve znas daj nam reci da se ljudi ne sekiraju jel zavrsena titula ove godine Borcu za 100god postojanja kluba

Ne. U klubu moraju da se uozbilje na svim nivoima.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2025, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Neutralan82 je napisao:

Nije tačno.

Ne. U klubu moraju da se uozbilje na svim nivoima.

Горане Галешићу јеси то ти?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2025, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Citiraj:
SRETNO VINKU,

Vinko je ziceraš za ligu BiH, mi hoćemo možemo i želimo više ...poenta je iskorak u Evropi...sa Vinkom jako teško ...

Treba Jakova sačuvati, pa i Jurilja, dovesti napadača i ništa mi nismo na gubitku.

Žiža je inteligentan i dobar igrač bio, i kao trener mi se se svidio, dosta modernije djeluje od "ziheraša".

Prilagodba je najbitnija i hemija, nadam se da ćuetu Boka i ostali "borčevci" odraditi dio posla da to legne kako treba i zajedničkim snagama uz malo sreće na izvlačenju napraviti iskorak ...

Kada je Žiža dolašao u klub, ovo je bio moj komentar.

ŽILETU vječna slava i dalje ne mogu vjerovati šta ga snašlo ...
Najbitnije je ispoštovati humanitarnu utakmicu, a nisam mišljenja da se tako brzo trebaju razne inicijative pokretati .
Ne postoji kod nas u klubu sistemsko vođenje istorije i asova, što je tuga ...Koliko ljudi koji danas idu na utakmice znaju ko je bio Tomo Knez ili po mnogima najveći virtuoz svih vremena u Borcu Abid Kovačević ili Ibrahimbegović itd. Što se tiče navijača slična priča Greba i Končar, a "ove" nepodobne niko ne spominje itd.

Ne vidim pravu zamjenu Vinku u ovom momentu...Puza bi bio dobra opcija, ali ostaje u Radničkom, ostalo je sve neimpotentno, možda Marko ali ...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2025, 12:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Marko je u slogi i od njega nema nista. Jedini koji je slobodan a uklapa se u te neke okvire za trenera borca je vule,ali prije svega,pitanje je koliko se vinku trese stolica? Misljenja sam da njegovo mjesto za sada nije ugrozeno.
Jeste istina da se u kupu sramno ispalo i sloga dobila na guzove,ali ne bih rekao da se u mostaru i sarajevu igralo skroz lose jer su se stvarale sanse i vrlo lako je moglo biti da se ne izgubi obe utakmice ali jbg. Ono sto je za razmisljanje je sto sudije sve vise i vise pocinju da silje kurac na borcu sto se ni pod razno nije moglo desiti ranije. Ja nikada nisam bio za neke velike kradje vec samo da budu isti uslovi za obe ekipe a cak ni to nijenslucaj u par utakmica. No dobro,to svi vide,pitanje se samo postavlja da li ce se poduzeti nesto po tom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2025, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Vule Trivunović se nekom logikom nameće kao razumno rješenje, mada ja kada bi sada mogao da biram trenera za Borac iz trenutnog rostera trenera lige, izabrao bi Deana Klafurića.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2025, 14:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slazem se, definitivno zna covjek sta radi i vidi se u igri Sirokog ove sezone. Od nasih prije Marko, nego Vule.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2025, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
За Жижу !

Ето прилике свим оним из државних институција што су тражили к'о суманути карте за европу, да се сад покажу.
Сви по 5км и карту купити, а по могућости и да дођу на стадион.

Vrh

[ 121472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6029, 6030, 6031, 6032, 6033, 6034, 6035 ... 6074  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]