kibicer je napisao:
[
U čemu da uživam, u gledanju crvene sekte koja je tukla banjalučku djecu u Boriku kako se šepuri u loži, u gledanju pranja para kroz Borac postavljanjem montažne tribine u 2025 godini, u gledanju 300 ljudi na tribinama u gradu od 200 000 ljudi....U čemu da uživam, u tome što svoja politička previranja lome preko Borca !? Ko spominje ovdje Kosovo, Novi Pazar, Srbe, mržnju !? Prođi malo gradom, pitaj raju što ne ide da gleda Borac, ajde u Novu, Čaire, Borik, Starčevicu, pitaj stariju raju što ne dolaze na istok da gledaju svoj Borac....Klub nam je otet !
Ko ovdje uopste brani crvenu sektu ili upravu? Priča je bila o sudijskoj protekciji i kako te je sramota. Nije bila o tribini, pranju para ,transferima, o Boriku i tuci. Svjesni smo svi ko nam vodi klub i njihovom "sluhu" za gradsku priču. Ti pretpostavljam hoćeš da se pjeva uprava napolje i da Borac prepuste kome? Ko je taj spasioc koji ce nas preuzeti? Je l čekaju u redovima investitori?
Spominje se sve nabrojano jer ne možeš shvatiti da to tvoje budi posten i svi ce biti ostali pošteni i voljeti te nas je i dovodilo u situacije gdje ispadamo i tavorimo po drugim ligama. Ne znam jesi li mlad ili naivan ali komplet federacija bi da mi nestanemo sa fudbalske mape i jedva čekaju to. Tako je bilo i prije 20 godina I nije se ništa promjenilo. Evo reci sta ti želiš sta bi ti uradio drugačije da te se pita?
Sto se tice ove posjete ja se sjećam jedne sezone kad je na Gradskom bilo svaku utakmicu po par hiljada ljudi. Ovo ostalo je manje vise isto kao i sad. Kao dolaze jaci protivnici napuni se, ostalo mrka kapa. Čim zahladi i padne kiša, mrka kapa. Svi ce ostati uz Arenu. Ja koga znam ima potpuno druge razloge sto ne ide na utakmice a to svakako nije uprava.