banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 17 Jun 2026, 12:52 Danas je 17 Jun 2026, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121484 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6021, 6022, 6023, 6024, 6025, 6026, 6027 ... 6075  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Okt 2025, 12:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
skypostman je napisao:
Koji cilj, nisam nikakav cilj spominjao. Samo kazem da nismo jednaki, niti cemo ikad biti. Ono sto se prije radilo zna samo ko je dobro pratio, nije bilo prenosa, nije bilo vara, usporenih snimaka milion puta. Nije bilo bodova sa gostovanja i onda neko kaze kako je danas najgore i danas je mrak i krade Borac kao nikad do sad.

Pa i ne treba da budemo jednaki sa njima....Kažu da je najgore sada oni koji ne znaju kako je prije bilo, ali i to razumijem.
Pogledaj samo koliko se ciganima sjebala reputacija kluba zbog politike, malverzacija i kriminala...Ja ne želim takav Borac i hoću da nam se vrati klub koji je uvijek bio sinonim onoga što mu je u samom imenu !

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2025, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Meni je jedino krivo sto smo mi medijski patuljci i ispada da je sve ono sto oni kazu istina i to jedino ostaje zapisano. Onakva evropska prica od prosle godine bi otisla u zaborav da nije Andrej izgurao onaj film. Ovo sa arenom je prepusteno njima pa ih moram gledati kako se iscudjavaju. Eno sinoc penal za Sarajevo, crveni karton je trebao dobiti igrac Zrinjskog zbog namjernog igranja rukom, to nema ni na jednom portalu, da je kojim slucajem Borac to bi gorilo sve. Na kraju Zrinja uze bod, uzeli bi kurac da im je dao crveni.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2025, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Meni je jedino krivo sto smo mi medijski patuljci i ispada da je sve ono sto oni kazu istina i to jedino ostaje zapisano. Onakva evropska prica od prosle godine bi otisla u zaborav da nije Andrej izgurao onaj film. Ovo sa arenom je prepusteno njima pa ih moram gledati kako se iscudjavaju. Eno sinoc penal za Sarajevo, crveni karton je trebao dobiti igrac Zrinjskog zbog namjernog igranja rukom, to nema ni na jednom portalu, da je kojim slucajem Borac to bi gorilo sve. Na kraju Zrinja uze bod, uzeli bi kurac da im je dao crveni.

To si definitivno u pravu, izgubili smo medijski rat, tj nismo se ni upustili, nešto slično nam se generalno desilo i kao narodu, jer su se regionalni mediji dobro potrudili da nas predstave kao ljudoždere koji jedu malu djecu za doručak, a svijet to prihvatio....
Banjalučki portali su toliko šturi da je naslov trećina texta, a Borcu je posvećena pažnja isto kao i lanskom snijegu...Ebiga, zato se političari promovišu kada prdnu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2025, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
„Južna tribina je kapaciteta 512 mjesta i, ponavljam, potpuno ispunjava sve neophodne stadarde UEFA. Prema preporukama koje smo dobili od Gradske uprave radi se o privremenom objektu kojeg smo jedino mogli da postavimo i to isključivo na toj poziciji. Treba reći i da nam je sama konfiguracija Gradskog stadiona uveliko diktirala pozicioniranje južne tribine jer zbog atletske staze i već postojećih tribina, te parkinga koji se nalazi iza te strane stadiona nije bilo moguće da se uradi nešto više. Sada nam je preostalo da postavimo stolice i da taj sektor ogradimo, shodno svim bezbjednosnim protokolima, ali mogu da kažem da će gostujući navijače imati daleko bolje uslove za praćenje utakmice na Gradskom stadionu nego što je to bilo ranije. Dosta upita nam je stiglo za samu blizinu istočne tribine, a mogu da kažem da ćemo, osim što će kompletna južna tribina biti ograđena sa šest metara visokom ogradom, na „istoku“ postaviti zaštitnu ogradu ka južnoj tribini, od vrha krova do dna, pa ćemo i na taj način preduprijediti neke neželjene scenarije, ali i ujedno podići bezbjednosne uslove za nesmetano odigravanje utakmica.“, kaže Čato

Na „istoku“ je sve spremno, a sav plato pored ovog, za mnoge Borčevce, kultnog dijela Gradskog stadiona dobiće potpuno novi izgled.

„Istočna tribina će da dobije potpuno novo ruho, a krovna konstrukcija je već spremna za montažu. Ponavljam, mi smo krenuli sa pripremnim radovima, a dok ne dobijemo konačnu saglasnost Grada Banjaluke nećemo se upuštati u finalni dio. Tokom pripremnih radova uklonjeni su svi pomoćni objekti koji su se tu nalazili i što se nas tiče sve je spremno da krenemo sa postavljenjem krova. U planu nam je još da srušimo i ostatke betonske ograde koja datira još iz vremena kasarne „Mali logor“, a s njenim uklanjanjem sav prostor podno istočne tribine dobiće jednu novu dimenziju i dati drugačiju i puno ljepšu perspektivu Gundulićeve ulice.“, kaže Čato

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2025, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Добро вече. ФК Борац је играо вечерас. И побједили смо, једва.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2025, 05:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sisko igrac utakmice.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2025, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Zaista razumijem buraza kada mi govori kako je dosta koliko godina su krali i navlačili za druge, došlo je vrijeme da se to naplati.
Ali sinoć dok smo malo gledali utakmicu, čak je i on prestao komentarisati.
Mene je jednostavno blam. Razumijem ja i navijačku ostrašćenost i ljubav prema klubu za kojeg navijaš, ali mene jednostavno ne zanima onakav način pobjeđivanja, kada i malo dijete na tribinama vidi svojim očima šta se dešava.

Naravno da Borac nije jedini, naprotiv. I da, možda sam je prestar za te stvari pa ih doživljavam malo drugačije nego prije 20 godina. Ali ako ništa drugo, shvatate li vi da je ovo samo još jedno u nizu djela koji uništavaju i ovako s*ebano nam društvo. Djecu na tribinama uče da je u redu da i mi krademo kada već i svi ostali kradu (OK, nije da se ne bi dalo raspravljati o tome, ali nećemo ovdje na sportskoj temi). Jednostavno, meni ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo kada Borac pobijedi ovako, koliko god i svi ostali isto tako pobjeđivali.

Ne zamjerite...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2025, 11:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kad je uopste domace prvenstvo ikad ikome pricinjavalo bilo kakvo zadovoljstvo. Sve ovo se igra samo za tih par evropskih utakmica svake godine. Druga stvar, kad su nas krali i izbacivali ja ni jednog clanka ni jednog moralnog osvrta nisam vidio na drugoj strani, pratim sve i njihove forume i portale, cak sta vise bilo je ismijavanja i podjebavanja, kao sta se vi bunite vi ste samo mali Borac, drugoligas nekadasnji. Uopste nemam nikakvog problema da napisem da im ga sad treba zabiti jos dublje dok im oci ne iskoce. Drustvo/drzava je propala onog momenta kad su nas sastavili opet zajedno.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2025, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
http://sportske.ba/clanak/umro-je-legen ... PQF6wACv7w
Net ti je laka crna zemlja Tonco.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2025, 13:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Neka ti je laka zemlja Tončo.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2025, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
skypostman je napisao:
Kad je uopste domace prvenstvo ikad ikome pricinjavalo bilo kakvo zadovoljstvo. Sve ovo se igra samo za tih par evropskih utakmica svake godine. Druga stvar, kad su nas krali i izbacivali ja ni jednog clanka ni jednog moralnog osvrta nisam vidio na drugoj strani, pratim sve i njihove forume i portale, cak sta vise bilo je ismijavanja i podjebavanja, kao sta se vi bunite vi ste samo mali Borac, drugoligas nekadasnji. Uopste nemam nikakvog problema da napisem da im ga sad treba zabiti jos dublje dok im oci ne iskoce. Drustvo/drzava je propala onog momenta kad su nas sastavili opet zajedno.

Naravno da su nas krali,i to na kakve sve nacine, ovo je smijurija. Samo, tad kad smo ispadali i bili potkradani, nismo ni bili na nekom nivou. Stalno u donjem dijelu tabele, borba za opstanak, pa nikome nismo bili ni interesantni, nego eto samo onoliko koliko je qrcu milo da nas podbadaju. U rangu rudara, posusja, doboj kaknja.. koga boli qrac.

Ali i mi pretjerasmo sad stvarno, bezveze.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2025, 10:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Treba nam desni bek. Upravo reaguj.
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... uba/933699

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 07:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Gledaj, ne znam koliko pratiš našu ligu ali ovo što mi sada radimo je sve osim zabijanja do grla nekome od njih! Ovo je klasično skrnavljenje imena, reputacije i svega što je do sada značilo ime Borac u sportu ! Šta smo mi njima zabili, ništa, igraju redovno evropu, imaju i dalje duplo više titula od nas.... Ispiraju usta sa našim klubom kroz medije u čitavom regionu, sportski radnici, bivši sportisti, navijači iz cijelog regiona nas ne doživljavaju više kao sportiste nego kao lopove...Duša me boli zbog toga, a još više me duša boli kada dođem na stadion i vidim hiljadu ljudi..Imamo igrače koji ne slave golove, imamo protivnike koji odlaze iz BL sa smješkom na licu iako su izgubili, imamo trenere koji ne žele da daju izjavu nakon utakmice i sprdaju se sa nama, u prevodu, niko nas više ne doživljava kao sportski klub, nego kao političku stranku ! I da se osvrnem na ovo kad su nas krali, jesu, ali i za većinu stvari tada so sami sebi bili krivi, i što smo ispadali i što nismo igrali evropska takmičenja, tako da to nije alibi za ovo sada....

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 08:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sve je to posljedica toga sto oni imaju medije za razliku od nas. Gleda se svaki nas aut i faul na sredini. A recimo evo proslo kolo igrac Zelje kao posljedni covjek rusi protivnika, sudija ne svira ni faul a kamo li crveni karton, nema ni jednog jedinog clanka o tome. I tako je iz kola u kolo. Stvara se situacija linca sudija odmah pri imenovanju istih za sljedece kolo, i kao svako kolo se iscudjavaju koga im je Vico poslao da im sudi, sta se iscudjavas ako su svi losi i sve Vico diktira, cemu sve to. E to je jedino sto im je ostalo da prave cirkus, ne mogu se pomiriti sa situacijom da vise nisu povlasteni kao sto su bili od osnivanja ove lige, da vise nisu glavni, da se ne pitaju. Ja jedini problem imam sa tim sto mi u Vicinoj eri imamo dva trofeja, za razliku od Zrinjskog koji to hendla puno bolje.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 09:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Poenta je to što je za njih Borac trenutno personifikacija sa Republikom Srpskom, kad to shvatite biće vam jasno i zašto mediji rade to što rade. Do tada sjetite se Žepče Limorada i ponekad Olimpika...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Čekaj vi hoćete da kažete da mediji dižu hajku bez razloga !? I ko je nama kriv što naši mediji ne iznose njihovu prljavštinu ?! Pričate o periodu od prije 15 godina kada nije u cijeloj BIH postojao niti jedan portal, društvene mreže itd, naravno da nije bilo tada sve popraćeno kao sada...Sada ja na svom telefonu mogu voditi portal.
Pa samo zadnje dvije utakmice smo ukrali iz očiju dva gola !
u PD penal dobijamo a čovjeka lopta pogađa u stomak, i sada protiv Veleža sudaraju nam se dva igrača a čovjek svira faul i poništava im gol....
Nismo mi ovdje oštetili vjeruj mi ni Želju koji je prodao Žepču za 100 hiljada ispod stola, niti Sarajevo koje je pustilo Olimpiku, mi smo sa ovim samo sebi naštetili, al dok to skontate igrajte i dalje na kartu kako nas svi mrze jer smo Srbi...
Odjavljujem se jer se ovdje očigledno krenulo pisati po diktatu crvene sekte !

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 10:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma mozes se odjavljivati koliko hoces. Jos mene nazivas pristalicom crvenih kmera, de molim te.
Protiv tog istog Veleza u Mostaru sad ove sezone su trebali dobiti crveni karton za onaj divljacki start Mesica nad Ogrinecom. I to je cak i onaj usrani Kaljanac potvrdio kasnije. Niko nista nije napisao o tome dok Misimovic nije objavio story na instagramu. I onda kao posprdno sta se vi zalite, sta vi hocete. Nek se napuse kurca svi, Velez je svakako filijala Sarajeva. Evo sad i ovaj clanak o Stimcu iz sarajevske kuhinje se dizu tenzije. A Stimca svakako treba "lijepo" docekati ovde.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I naravno da nas mrze zato sto smo Srbi, a sad i zato sto smo uzurpirali njihovu dominantnu poziciju u BiH fudbalu, kao da je u kamen uklesano da oni moraju uvijek biti alfa i omega u ovoj drzavi.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
I naravno da nas mrze zato sto smo Srbi, a sad i zato sto smo uzurpirali njihovu dominantnu poziciju u BiH fudbalu, kao da je u kamen uklesano da oni moraju uvijek biti alfa i omega u ovoj drzavi.

Ček ti hoćeš da kažeš da je ok ovo što se radi i da treba nastaviti ovako !?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2025, 11:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Naravno, pa oni su nas izbacivali iz lige vise puta bez da su trepnuli i jos na sprdali. Tek kad oni zbog nasih marifetluka bar dva puta odu u drugu ligu, onda mozemo iz pocetka pa nek bude sve posteno i korektno. Gdje ti zivis covjece, pa nema ovde ni boga ni pravde ni drzave, Nesic placa milion kaucije i to je kao ok, sve uredu po zakonima. Penal, crveni, koga boli kurac na kraju se pamte samo titule i evropa i to ako odes daleko kao mi prosle sezone. Sta treba da mi glumimo neku pravdu, svijetionik u tamnom vilajetu? Neka hvala.

Vrh

[ 121484 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6021, 6022, 6023, 6024, 6025, 6026, 6027 ... 6075  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]