skypostman je napisao:
Kad je uopste domace prvenstvo ikad ikome pricinjavalo bilo kakvo zadovoljstvo. Sve ovo se igra samo za tih par evropskih utakmica svake godine. Druga stvar, kad su nas krali i izbacivali ja ni jednog clanka ni jednog moralnog osvrta nisam vidio na drugoj strani, pratim sve i njihove forume i portale, cak sta vise bilo je ismijavanja i podjebavanja, kao sta se vi bunite vi ste samo mali Borac, drugoligas nekadasnji. Uopste nemam nikakvog problema da napisem da im ga sad treba zabiti jos dublje dok im oci ne iskoce. Drustvo/drzava je propala onog momenta kad su nas sastavili opet zajedno.
Gledaj, ne znam koliko pratiš našu ligu ali ovo što mi sada radimo je sve osim zabijanja do grla nekome od njih! Ovo je klasično skrnavljenje imena, reputacije i svega što je do sada značilo ime Borac u sportu ! Šta smo mi njima zabili, ništa, igraju redovno evropu, imaju i dalje duplo više titula od nas.... Ispiraju usta sa našim klubom kroz medije u čitavom regionu, sportski radnici, bivši sportisti, navijači iz cijelog regiona nas ne doživljavaju više kao sportiste nego kao lopove...Duša me boli zbog toga, a još više me duša boli kada dođem na stadion i vidim hiljadu ljudi..Imamo igrače koji ne slave golove, imamo protivnike koji odlaze iz BL sa smješkom na licu iako su izgubili, imamo trenere koji ne žele da daju izjavu nakon utakmice i sprdaju se sa nama, u prevodu, niko nas više ne doživljava kao sportski klub, nego kao političku stranku ! I da se osvrnem na ovo kad su nas krali, jesu, ali i za većinu stvari tada so sami sebi bili krivi, i što smo ispadali i što nismo igrali evropska takmičenja, tako da to nije alibi za ovo sada....