banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 17 Jun 2026, 23:17 Danas je 17 Jun 2026, 23:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121490 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6015, 6016, 6017, 6018, 6019, 6020, 6021 ... 6075  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Sep 2025, 10:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
AndiamoBL je napisao:
Мене боли јер смо несхватљиво примили 3 гола од сељачке екипе која 3 паса није спојила. Синоћ су били зрели за пет комада, али наша ноншалантност и Винков деформитет су довели до пораза...

Несхватљиво...

Ja govorim sinoć kolegi poslje onog promašaja Vukovića za 0:3, ovo će nas skupo koštati, i tako je i bilo...
Bili su na konopcima i samo je trebalo da ih dovršimo ali ebiga....
Milkanović, kakav Vinko, ništa se Vinka ne pita, vjeruj mi !

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
guerrini je napisao:
Drago mi je da nisam jedini sto jako tesko sinoc zaspao haha. Gubilo se i uvijek ce se gubiti i pobjedjivati ali kad se vako glupo izgubi utakmica koja je vec dobijena i to samo zbog jednog tvrdovlagov covjeka e sad da li je to Vinkonili onaj pored njega sto je sutao flase jer je skontao sta je uradio. Sanicanin nije toliko ni lose odigrao usitini korektno. Da li neko moze da postavi taj clan statuta u kojem pise jasno ovo za crvene kartone? Nigdje nisam mogao da nadjem.
Mislim da se vode ovom zadnjom recenicom, FSRS je dio NFSBiH. Uostalom u Comet sistemu je evidentirano da je odsluzio kaznu u kupu RS.Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 11:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ja se samo nadam da će jučerašnju utakmicu registrovati sa 3:0 zbog Berbića jer ja ne vidim osnov da je on mogao igrati sinoć zbog crvenih kartona. To su takmičenja u organizaciji različitih saveza. Ne organizuje FS BiH kup RS. Ako je tako onda će Federalci peglati kartone sa kantonalnim kupovima i ostali zajebancijama npr. kup grada. To mi nije logično. Ako se ova tvrdnja ispostavi kao tačna onda smo mi teški amateri počevši od Vinka kojem je ovo razlog više da dobije nogu u guzicu. Ja mu nikada neću oprostiti način na koji nas je ostavio na dan početka priprema. Svakako smo izgubili neka nam brišu dva gola i gotovo ali neka odstrane amaterizam iz kluba.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 11:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Premijerligasi ne igraju kantonalne kupove, druga stvar oni imaju kup FBiH ali samo se igra do neke osmine finala cini mi se i sluzi kao kvalifikacije za KuP BiH, i na taj nacin je povezan. Vjerovatno iz istog razloga KUP RS je onda uvezan kroz komet sistem. Druga stvar Berbic je dobio dva zuta, ne direktan crveni, da je direktan onda bi morao samo kroz prvenstvo cistiti. To je ono sto ja znam. Ali opet ponavljam s ozbirom da je u cometu imao pravo nastupa, to je jedino relevantno, nema govora sluzbenom rezultatu, imao je pravo nastupa.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mi smo ovako dobili 90% utakmica u evropi, protivnik puno jači, melje, promašuje, onda jedan potez ili crveni i sve se okrene. Jbs estetski utisak, semafor je najbitniji. Valjda naučimo lekciju, pa im narednu na Grbavici damo petardu jer su bas tanki,nema tu opuštanja u onakvoj atmosferi, za čas kola krenu nizbrdo. Samo trpati.

Cak smo i u drugo poluvrijeme ušli odlično, što me iznenadilo, stisnuli, oni nisu centra prešli do 70te. Bezveze totalno izvoditi Savića najboljeg igrača, ćelo se nije vidio, to je trebalo mijenjati. Na kraju krajeva bolje bi bilo da ništa nije ni rotirao

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Nikome ništa nije sumnjivo, a svašta se pričalo. Režija je na vrhuncu.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Моријентес je napisao:
Nikome ništa nije sumnjivo, a svašta se pričalo. Režija je na vrhuncu.

Pa dva kupa smo prodali, niko se nije pobunio, od evrope milione uzeli, kaze predsjednik potrosilo sè na put i bskov stadion...

Bilo gotovo, uživaj gledajući rapsodiju u plavom.

Navijači ne misle krenuti na gostovanja?
Svi dobri sa klubovima, mogu li se dogovoriti, a usput i da ljude ne tjeraju sa utakmica i dovode na poluvremenu...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Citiraj:
Читав пројекат коштаће око 1.8 милиона марака и подијељен је у три фазе.

У првој фази планирано је постављање крова на источној и изградња јужне трибине.

Рок за изградњу јужне трибине је прва половина августа, а крова на источној трибини крај септембра.

Новинари има ли вас, смије ли ико поставити питања Чати и фејк Зељковићу ? Ово су рокови написани на страници клуба.
Има ли одговорности за изречене лажи у овом граду...?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Mi da smo normalni obustavili bi ovaj "projekat".

Ta šatro južna tribina za goste će zbog nedostatka prostora biti pribijena uz istok na metar i po što sam vidio uživo po ploči gdje je izlivena. Znači tampon zona na utakmicama kad dolaze gosti iz federacije će biti do polovine istoka.

Krov na istoku u 2025. godini sa stubovima nasred tribine, dok se u Gabeli i Beranama tribine natkrivaju normalnim krovom bez stubova. Naglasak na Berane jer im je tribina ista kao naš istok, znači može se.

Ovaj stadion plače za normalnim jugom identičnim sjeveru i krovom na istoku bez stubova. Sve ostalo je uvreda za svakog ko ima oči i malo zdravog razuma.
Dok drugi gledaju da zaokruže svoje stadione da izgledaju kao smislena cjelina, Banjalučani se zadovoljavaju raznim skelama i limovima.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2025, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Слажем се. Бесмислено, накарадно, ретроградно, то је пројекат за прије 15-20 година, уз то кнапирали ту гостујућу скелу на 500 мјеста. То ионако у Европи неће моћи служити а и да хоће, шта ако дође као Словенаца 800, и највећа лаж је да неће бити тампон зона на истоку

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2025, 06:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Moze se napraviti sve, samo to kosta malo vise. Ovo je najjeftinije rjesenje sigurno. Sad da cemo mi docekati super sredjen i usminkan stadion to sam davno prestao da mastam. Bukvalno se borimo za uslove dostojne beskucnika, samo da ne pada po glavi. Ja sam svjestan da postoji milion drugih i precih stvari u gradu, sve se to moglo godinama unazad uraditi ali zivimo u jebenoj Bosni a ne u Japanu. Tako nam je kakvi smo.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2025, 07:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Borac u srcu je napisao:
Слажем се. Бесмислено, накарадно, ретроградно, то је пројекат за прије 15-20 година, уз то кнапирали ту гостујућу скелу на 500 мјеста. То ионако у Европи неће моћи служити а и да хоће, шта ако дође као Словенаца 800, и највећа лаж је да неће бити тампон зона на истоку

Mislim da je plan da se knapira tacno na 5% sto je ok sto se tice propisa. Tih 800 je bilo u dogovoru sa klubom, gdje klub moze dati vise, ali nije obavezan.
A za sve ostalo se slazem. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2025, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što se tiče gostujućih navijača, oni su to defakto zabranili, u koji god omot uvili ali tako je to. Istina, nema više incidenata u smislu gađanja, skandiranja i prekida utakmica zbog tih stvari, a i ulazak u 30oj a izlazak u 80oj je totalna glupost. Ako već ne može normalno da dođu i budu čitav meč, možda je ovo i bolja opcija, pogotovo za BH, mada ubija neku draž ali ...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2025, 08:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Koja smo mi banana je dokaz da ni jedan novinar ne smije ni da upita nekog u klubu šta se dešava sa tribinama....
Famozno predstavljanje izvođača radova i potpisivanja ugovora, zatim mazanje očiju sa papirologijom, a mi se ovdje sprdamo kako nas levate...
Još malo ćemo ovdje i na svim društvenim mrežama na njihove objave pisati samo mee meeee meeeee meeeeee !

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2025, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Da ne griješimo dušu zadnja 2-3 dana montiraju neku pocinčanu skelu za gostujuću tribinu, vide se neki pomaci.
Čudi samo što niko ne prati to izvještajima sa gradilišta, pogledajte primjer Grbavice kako se redovno izvještava o dinamici radova. Mada, ono što oni rade je state of art za ovu našu skelu.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2025, 09:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jel ono bi do polovine septembra krov na istoku?

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2025, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
https://www.instagram.com/reel/DOwUlyAi ... E4MHY5dQ==
Valjda ima neko u našem dresu dostojan imena kluba pa da mu bar jednom pokaže ovde kad dodje gdje je došao.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2025, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Fin docek čkici smrdljivoj treba napraviti. Smrad, a u mostaru nevinasce kao.

Pomocna tribina se montira uveliko, konstrukcija je postavljena. Modernija verzija onoga sto je bilo, bar se na prvu tako cini.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2025, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Честитке, добар меч. Судија је изгањавио прекидима и вар срањима, ни један пенал није био ал ајд. Винко што не убаци на полувремену барем тројицу, треба разигравати и Огринеца и оног другог нападача, што плаћате толике играче ако само 12 користиш. 3 минута ти може ући и јуниор неки свеједно ништа не може ни направити ни покварити

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2025, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ogrinec je realno bolji od Grahe duplo, ali nece dobiti priliku jbg. Zato ce otici na zimu ili na kraju sezone. Velika steta, mislim da bi on i Jojic bili paklen tandem. Sanicanin katastrofa veceras, gdje nam je Karolina.

Vrh

[ 121490 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6015, 6016, 6017, 6018, 6019, 6020, 6021 ... 6075  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]