banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 18 Jun 2026, 16:50 Danas je 18 Jun 2026, 16:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121490 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6011, 6012, 6013, 6014, 6015, 6016, 6017 ... 6075  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 31 Avg 2025, 22:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Fina predstava večeras.
Jesu ovo novi vjetrovi u Vinkovoj taktici ili izuzetak čuće se.
Highlight večeri Hirošev go.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 07:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
"Plaše" me ovi zadnji rezultati .......

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 07:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Ja ne mogu još da odgonetnem, da li je Široki sinoć bio totalno nezainteresovan ili smo mi bili toliko nadmoćni...
Što se tiče igre, odavno nisam vidio Borac sa tečnijom igrom i sa jako malim brojem grešaka (osim onog kisksa Karoline)...
Meni odlično izgledaju Jojić i Savić u sredini, pa čak mi je i Graha sada dobio bolju poziciju jer je on najbolji kao defanzovni vezni....
Ćelo rešeta i za sada je pun pogodak, a veliki plus mu je i to što konstantno vrši pritisak na protivničku odbranu i kada nemamo loptu, što je sa Despotom bila misaona imenica.
Hrelja u prajmu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 07:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Steta sto izvede Hrelju onako rano, vidjelo se da mu nije bilo bas pravo. Jojic ce biti odlican, iznenadio me. Juricic zvijer zasad. Savic, Hirosima fudbalski znalci. Fali nam taj jedan vrhunskic stoper da budemo beton. Momci su uigrani, to se vidi nema sta, to je ono sto sto pricali godinama kad zadrzis kostur ekipe.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Lijepo vece sinoc sve se poklopilo,vrijeme ,teren ,protivnik i nasa igra.
Jojic dobar vidi se da zna i za divno cudo i moze, igrac koji je rasteretio Savica pa je i on izgledao puno bolje.
Celo radi posao,daje golove ,dobija duele u skoku iako je za glavu manji od stopera,radi za ekipu. Samo sinoc kad je ostao lezati molio sam Boga da se ne uhvati za koljeno. Zaista mocno izgleda za igraca koji je imao pauzu godinu dana.
Grahovac i dalje u kontra ritmu, a i ovaj Berbic mi nikako ne ulijeva povjerenje.
Herera je konstantno dobar,o tom momku je suvisno bilo sta pisati, a Hrelja je na dobrom putu da zauzme Kulino mjesto kod navijaca. Sa koliko emocija samo momak proslavlja golove to je cudo. U strasnoj je formi. Sad pauza, mozda nam i ne dolazi u pravo vrijeme jer smo u uzlaznoj putanji.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Нетипични Винков Борац.
Нападамо, креирамо...и што је најважније сигурно смо физички најспремнија екипа у лиги!

Јојић одличан деби, његов је трећи гол кад оним пасом у простор између штопера избаци Савића.
Остаје проблем грешка штопера гдје дајемо противнику пас директно у ноге, десило се и синоћ и са Сарајевом.

Сад пауза, да монтирају кров и југ 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Hiroš koristi svoje minute, mozda više minutaže za njega...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

AndiamoBL je napisao:
Нетипични Винков Борац.
Нападамо, креирамо...и што је најважније сигурно смо физички најспремнија екипа у лиги!

Јојић одличан деби, његов је трећи гол кад оним пасом у простор између штопера избаци Савића.
Остаје проблем грешка штопера гдје дајемо противнику пас директно у ноге, десило се и синоћ и са Сарајевом.

Сад пауза, да монтирају кров и југ 8)

Grohotom se smijem :D al koliko sam se puta do sada lažno radovao, i maštao o tom stadionu, ovo sada je limunada, jer su me prekalili :)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2025, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Odlično ovo izgleda ne znam jesmo li ikad ovoliko golova dali u prvih par kola. Ako uzmemo Željezničar bice ozbiljna priča. I dalje mislim da nam je Sarajevo glavni konkurent jer Zrinjskog ce ubiti Evropa.

Drago mi je da je Juricic uz svo pljuvanje uspio pokazati da stvarno zna sta radi a i čini se kao okej lik uopšteno a ne kancer za svlačionicu kao neki prije njega. Berbic je mene u ovih nekoliko utakmica oduševio i uopšte se ne bi reklo da je dečko toliko mlad, meni se svidja kako igra sa samopouzdanjem sigurno da ce jos nadoći. Hrelja mozda nepravedno zapostavljen ali odlaskom Kulasina sija, bas mi je drago zbog njega.

Ja bih i spomenuo sudjenje koje je perfektno ove sezone i lijepo je kad čovjek u ovim pobjedama moze uzivati bez mrlja. Drugi par opanaka je sizofrenija koja se razvila kod mrzitelja i to stvarno prelazi u hronicnu bolest i mislim da joj nema lijeka.

Pravi izazovi nas tek čekaju pa ćemo vidjeti gdje smo. Bilo bi lijepo uzeti duplu krunu za ovih velikih 100 godina i opet krenuti u pohod na Evropu sa najjace pozicije.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2025, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Treba pohvaliti i Vulturese za izgled kopa u zadnje vrijeme,opasno su dobri ovi šalovi novi što se forsiraju.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2025, 07:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Dok traje izgradnja obećanog juga i natkrivanje istoka, napisaću kako su ove godine prošle kvalifikacije klubova koji su krenuli od prvog kola lige šampiona.

Od startnih 28 klubova koji su krenuli od jula mjeseca, zagarantovana mjesta u grupama su za 13 klubova i to je uefa sjajno smislila da počasti šampione.

Raspoređeno je tako da su tri kluba završila u grupama lige evrope (Ludogorets, Fcsb, Malmo) a oni dolaze iz liga koje su na uefinoj ranking listi ispod 30-tog mjesta.

Devet klubova završilo je u grupama lige konferencija: Zrinjski, Lincoln, Kups, Drita Breidablik, Shkendija, Hamrun, Noah, Shelbourne. Od ovih 9 klubova, četiri kluba su igrala play off za ulazak u ligu evrope.

Pišem ovaj tekst jer sam juče pričao sa prijateljem i podsjetili se našeg razgovora iz novembra prošle godine dok je Borac igrao grupe. Tada smo pričali da će u narednih 10 godina jedan od klubova iz liga koje su nargirane od 30-55 mjesta na uefinoj ranking listi igrati grupe lige šampiona. Takođe, složili smo se da će u istom periodu predstavnik BiH igrati play off za ulazak u ligu šampiona. Zašto smatram da će se to desiti? Mora se jednom desiti da jedan klub ima koeficijent kojim će biti nosioc u prva dva kola, a u trećem kolu da izbaci klub poput Slovana, Ferencvaroša i sličnih sa kojim se može igrati u ljetnom periodu.

I dok su naše procjene bile da će se to desiti u narednih 10 godina, Kairat je ove sezone ušao u grupe lige šampiona. Zanimljiv je njihov put, a pretpostavljam da su uređen klub pa su znali to iskoristiti.

Krenuli su u prvom kolu sa 5.500 bodova i kao nenosioc izbacili Olimpiju. U drugom kolu su preuzeli koeficijent Olimpije i kao nosioc izbacili klub iz Finske, Kups. U trećem kolu prošli su Slovan na penale, te u play offu prošli su Celtic takođe na penale.

Zanimljivo je da smo zimus sa njima igrali neriješeno na pripremama u Antaliji, imali smo I penal za pobjedu, a na kraju su se potukli igrači.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2025, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Siniša Saničanin

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2025, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
žao mi muškatli je napisao:
Siniša Saničanin

Potpisuje?
Meni je bitnije da li ostaju Erera i Vuković. Ako izgubimo takve igrače i tu širinu, onda nema pravo ko ni centrirati, šutnuti, predriblati. Po meni sad se koncipira ekipa za prvo kolo kv za LS koje nam je bukvalno finale LS. Naravno da ce i tad odlaziti neki pod ugovorom ali ako sad napraviš dobru širinu i pokrijes ugovorima i uigras i steknu samopouzdanje, procemo to prvo kolo u suprotnom ako čekamo ljeto da pravimo tim mi smo autsajder i protiv San Marina

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2025, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Borac u srcu je napisao:
žao mi muškatli je napisao:
Siniša Saničanin

Potpisuje?
Meni je bitnije da li ostaju Erera i Vuković. Ako izgubimo takve igrače i tu širinu, onda nema pravo ko ni centrirati, šutnuti, predriblati. Po meni sad se koncipira ekipa za prvo kolo kv za LS koje nam je bukvalno finale LS. Naravno da ce i tad odlaziti neki pod ugovorom ali ako sad napraviš dobru širinu i pokrijes ugovorima i uigras i steknu samopouzdanje, procemo to prvo kolo u suprotnom ako čekamo ljeto da pravimo tim mi smo autsajder i protiv San Marina

Па, ако долази Саничанин, претпостављам да Ерера одлази...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2025, 17:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Cristiano Ronaldo

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2025, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Je l danas promovisu tog novog igrača, super pojačanje? Koliko sam ja načuo nije to Saničanin, ali da ne prejudiciramo drze dobro u tajnosti. Čekamo

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2025, 09:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Je l danas promovisu tog novog igrača, super pojačanje? Koliko sam ja načuo nije to Saničanin, ali da ne prejudiciramo drze dobro u tajnosti. Čekamo

Trebalo bi da je Saničanin, jer vidim da i neki njegovi prijatelji ovdje iz grada postavljaju sotrije na instagramu as dobrodošlicom i njegovom slikom...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2025, 11:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Ala sto se sprdaju ,tacno kao da dolazi Ronaldo licno.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2025, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Po onom videu ne lici mi gradjom na sanicanina. Ali ajde da sacekamo, i ja sam kod pojedinih na drustvenim mrezama jos prije koji dan vidio da pruzaju dobrodoslicu Sanicaninu, tako da moze i on biti vrlo lako

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2025, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Evo i mondo je objavio da je Sina Sanicanin ipak

Vrh

[ 121490 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6011, 6012, 6013, 6014, 6015, 6016, 6017 ... 6075  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]