Rašo Spasojević je napisao:
Rangarok je napisao:
Mora da se šališ sa ovim za marketing. Za njih je jedna serija kreativnih majica pojam. Onaj fan sop je bruka, pretuzno.
Pogledaj malo na kojem nivou su klubovi iz regiona, a i nasi konkurenti u BiH.
Evropski uspjeh kluba koji nije zabilježen u ovoj ligi je sve iznenadio i dodatno ubrzao stvari. Klub je preko noći morao da raste na svim nivoima a utakmice su se samo nizale jedna za drugom. Po meni je marketing sektor obavio odličan posao u situaciji koja ih je zadesila. Ove sezone tek se očekuju pomaci, krenulo je i sa ovim albumima i ulaznicama.
korpus je napisao:
Bogoljube jesi to ti? Nemoj preskakati, reci nam sta ce se raditi na stadionu i kada?
Bogoljub? Daleko bilo. I on je član UO kog sam pomenuo kritički, ako si pažljivo pročitao. Ne slažem se ni ja sa pokrivanjem istoka, niti je pitanje da li to ovako stara tribina može da podnese. Koji će to statički proračun uopšte odobriti? Krenuli su da rade na zapadu prostore neke za igrače i stručni štab. Počeli su od prostorija, valjda će se doci i do tribina.
Najavio si uskoro radove, dugujes nam svima tu informaciju. Opet isto pitanje, sta se radi i kada se radi.
Ispadaš neozbiljan za rečenicom da je marketing na evropskom nivou. Znaš li da ljudi odavno prate klubove i njihov marketing iz regije i Evrope?
Krenuo si lijepo, a sad ispadaš kum, prijatelj i brat kao skupština FK Borac.