banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jun 2025, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5964, 5965, 5966, 5967, 5968, 5969, 5970 ... 5976  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Maj 2025, 20:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Kad čitam sve ovo onda shvatim da smo mi nažalost samo za jednu malu nijansu mentalno napredniji od federlnih patetićara. Treba odati priznanje igračima Posušja na želji i borbi koju su pokazali, nedostajalo im je i sreće i kvaliteta za nešto više danas. Ali reći da je ovo danas nešto ofirno, namješteno sa njihove strne... To mogu reći samo oni koji su na nivou federalnih patetićara.

A puštati Radnik. Zašto bi? Ko smo mi? Jesmo li mi velikan ili smo kurčev velikan? Velikan se bori do zadnjeg momenta, a ne pušta utakmice bilo kome.

Nismo imali sreće u finišu sezone, ali možda je tako i pošteno za ovu sezonu. Realno smo u evropi imali ogromne količine sreće sa konstantnim crvenim kartonima protivnika, Egnatiju upitno da li bi prošli da nisu dobili crvene kartone prvi meč itd....

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2025, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Како год. Било све режирано или максимално чисто сад је небитно, трофеји су легли у ветрине. Али непаметно би било доказивати поштење опет преко наших леђа, ако избацимо Радник и изгубимо Суперкуп, онда најбоље да сљедеће сезоне и дуплу даднемо Сарајеву а Суперкуп Зрињском, можда тако смиримо кликс ба

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2025, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja sam prezadovoljan iskreno sezonom. Za zivota sam dozivio da moj Borac igra evropske grupe na gradskom, da idem na evropsko gostovanje i na tom gostovanju da slavim. To je nesto za sta su generacije prije nas zivjele, a mi smo dozivjeli i prozivjeli. I hvala im na tome!
Gorak ukus ostaje za ovu ligu i kup, pogotovo za taj kup, gdje smo sarajevo derali ko cigance krpenjacu, i onda dodje taj revans gdje mi preko noci zaboravimo , ne igrati, nego sutnuti loptu. Tad je i bilo manje vise sve jasno ljudima kako ce teci sezona ova do kraja, a moguce i sledeca.
Sto se tice sudijskih “ lakrdija i guranja” domaci zadatak za sledecu sezonu: da se pregledaju utakmice zrinjskog, pogotovo sad u finisu sezone, i da se nauci kako se to fino i gospodski radi.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2025, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Titulu smo sami izgubili na Grbavici i Zrnjinja nakon Posusja nema gdje kiksati to je sigurno.

Sezona Borca je bila odlicna,za knjige za anale i nema se za cim puno zaliti.

Dogodine ponovo Evropa,bicemo nosioci ako Bogda u tri kola sto je pre par godina bilo nezamislivo.

Opet kazem, ja bih dao Radniku bodove i sacuvao ga u prvenstvu, dogodine vec imamo 6 bodova u oenosu sa njima.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2025, 23:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Apr 2025, 23:15
Obavezno pomoci Radniku prvenstvo je danasnjom lakrdijom u Posusju svakako zavrseno. Sta to mostarci gospodski rade, pa Borac je zbog Vice stalno na udaru muslimanskih portala, od svake nase utakmice se pravi prica , a njima se niko i ne bavi..

4 srpska kluba medju 10 skoro da nam garantuje titulu za 100 godisnjicu. Tako da sutra Vranjesa u spic.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Ova 3 kola izvesti juniore

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 06:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
A sto se forsira prica da smo mi nekome nesto dali, ja bi prije rekao da su oni uzeli,mislim da smo sami sebi krivi a iskreno mislim da nismo ni zasluzili.
Evropa na jednu stranu, ali komplet sezona mislim na prvenstvo uz par bljesaka je lose odigrana.Ne treba zimiriti pa se ne sjetiti bezvopjnih utakmica protiv ekipa 3 klase losije od nas gdje smo nekad pobjedjivali uz crveni i penal.
Mislim da je malo kumovala i losa selekcija igraca,para je bilo, klupu nismo imali.
Nama su 90% utakmica sa klupe ulazili Vranjes i Cavic.Imali smo 5,6 ne jeftinih igraca koji nisu ni imali minutazu.Nadam se da ce nakon ove sezone svi izvuci pouke ,mi prvi,jer je i posjeta bila sramotna,pa uprava i strucni stab.
Navukli smo puno bjesa na sebe a ostali smo bez trofeja,treba i to znati.
Al ajde to smo mi,nije da nismo navikli na nemoguce....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Титула није продана, јер да јесте не би се зезали са судијама, ни ми ни Беус/Шулента.

У праву је Пендула за играчки кадар.
Ово љето, за почетак, немојте доводити повријеђене играче. У реду је промашити, али да ти дође играч (Датковић, Зорић), а уопште нису уперни за игру, то се не би требало дешавати.

Такође, дајте Жижи нови уговор, да стану ове неке трач приче око потенцијалних нових тренера. Заслужио је Младен нови уговор.

Ако погодимо пар играча преко љета, можемо направити и јачи тим, бар до крај августа.

Сретно момцима који ће бити продани, и који одлазе након краја сезоне.

Дајте прилику Керановићу, и тој млађарији, да видимо шта ко може до краја сезоне.

За памћење је европа. Лично би издвојио, побједу против Егнатије, Клаиксвика и наравно пролаз против Олимпије.

Ш А М П И О Н И !

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Не знам шта бих ти рекао за титулу. Није сумњива читава сезона али посљедњих мјесец, два, је некако другачије свеукупно изгледало. Ако прихватимо да смо ми извукли максимум од своје екипе, али да смо заиста гањали титулу неким споредним утакмицама могли смо јој се приближити. Гигара суди пенал Посушју и гура га ван опасне зоне, могао се Игман мало гурнути да уђе потпуно поравнато 4-5 екипа у борбу за опстанак па да видимо да ли би се и Широки онако шетао под Бијелим бријегом. Нахајцати Слога да узме Зрињски у Добоју, да не причам о судији који им је судио меч са Вележом кад су их брутално покрали... Резонујем да се могло споредним каналима јаче притисунити Зрињски да смо заиста гањали титулу. А не да се доведемо у ситуацију да гањамо титулу а морамо спашавати и Радник јер то није 6 него 12 бодова сад је Лига 10, играмо 4 утакмице са сваким и много битно је да имамо 4 клуба из РС

П.С. Колико среће смо имали у Европи толико несреће са овим распоредом у посљедњих 11 кола, као да је Зрињски сам себи правио тако им се поклопило. Барем Раднику да су гостовали

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Borac u srcu je napisao:
морамо спашавати и Радник јер то није 6 него 12 бодова сад је Лига 10, играмо 4 утакмице са сваким и много битно је да имамо 4 клуба из РС

Opet ove kafanske priče. Kad je Radnik pustio Borcu neke bodove? Molim konkretan odgovor, a ne kao prošli put kad si tvrdio da se klub digao na svim nivoima, ja te pitam na kojim konkretno, a ti ispariš sa foruma. Dakle, kad se to Radnik sklonio Borcu?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Знаш како јесте клуб напредовао у доста сегмената, трансфери, продужење важних уговора, млађе селекције и њихови услови рада и тренерски кадар, па и ова мултимедија, погађа се доста са појачањима итд. Нису астрономски помаци али како је то све било иде на боље. На крају крајева Европа је реалан приказ ту нема овај нас пустио, онај нас погурао. Али не зависи доста ствари ни од оперативаца и у управи, већ од неког општег контекста. Клуб не прави стадион, клуб не одлучује да се пусти куп, али одлучује да се купи аутобус, отвори шоп, верифукује инстаграм налог и сл. Наравно да и даље има ситница око којих одлучује а нису се мрднуле, али ајде иде некако на боље.

Радник је сасвим коректан, у данашњим околностима свакако да је куд и камо боље играти с њима 4 утакмице а конкуренцији теже ако они остану. Зрињском су ове год скинули скалп и оставили нас у животу. Углавном добијали смо кад год треба, али и у Раднику су се мијењале управе па однос није био једноличан.
Ако је све ово плод режије још један разлог да Радник узме данас свакако је и прослова титуле јер би била под Бијелим бријегом а не доле у пм у Габели, што је свакако и за Арену и за организацију свега лошија варијанта :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Evropa je plod dobre grupe igrača, dobrog trenera i malo sportske sreće, a ne nekog planskog rada uprave i kontinuiteta. Znamo i sami da je Žiža došao kad su pripreme već počele i da su ovi igrači dovedeni za 10-15 dana.
Mlađe selekcije imaju iste uslove kao i 2017. kad je napravljen pomoćni teren. Transferi od 200-300 hiljada su nas i doveli do toga da u zamjenu dovodimo povrijeđene igrače i da sezonu igramo sa 12-13 igrača što je i glavni razlog gubitka titule. Verifikovan instagram, ali kad je stari profil već ugašen. U svim segmentima je korak naprijed, nazad dva. Klub ne pravi stadion, ali može da napravi kavez za goste u Evropi da se ne bombardujemo sa njima i da otvori i druga vrata na zapadu/istoku kad se izlazi. Klub ne odlučuje da se pusti kup, ali to izvršava.

Pitanje za Radnik se odnosi na tu priču o 12 bodova koja nema uporište u istoriji naših susreta. Dobijali smo kad je trebalo, ali pošteno i bez sigurnih bodova unaprijed. Prošli put u Bijeljini Kulašin jedva za 1:0 pred kraj, pretprošli put 1:1, Lukić spasavao bod.
To ako budu 4 srpske ekipe da Borac ima sigurnih 36 bodova je priča onih sa druge strane entitetske linije i zato mi ide na kurac kad to usvajate i ponavljate, a nema osnova.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 13:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Мори, нама се Радник склонио 2016 предзадње коло, и на тај начин нам омогућио да у задњем колу против Витеза сами о себи зависимо. Е сад што ми то тада нисмо знали искористити, то је друго...
Што се тиче свега осталог што си написао, то си у праву. У клубу је све накарадно, ништа се не ради плански и на дугорочно, него све накарадно...
Зна ли неко докле се стигло са оним теренима за тренерирање што се раде код некадашњег стадиона БСК-а?.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 13:20 
Veteran
Veteran

И да додам да се надам да неће Жижа отићи у братски клуб. И да му неће замјена бити онај који се спомиње...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 16:15 
Veteran
Veteran

Треба укинути ово правило у21, јер ми следеће сезоне немамо играча, а са Ђајићем на крилу нападати титулу није реално. Није лош играч, али имати га у тиму и гањати титулу, не иде.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 17:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Maj 2024, 07:39
ББЛ je napisao:
И да додам да се надам да неће Жижа отићи у братски клуб. И да му неће замјена бити онај који се спомиње...

A ko se spominje ako nije tajna ?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Savo Milosevic

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 17:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
ББЛ je napisao:
Треба укинути ово правило у21, јер ми следеће сезоне немамо играча, а са Ђајићем на крилу нападати титулу није реално. Није лош играч, али имати га у тиму и гањати титулу, не иде.
Keranovic prije njega trenutno. Ali nece ni jedan ni drugi, vec neko treci.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E sad stiže i naših 5 minuta. Superkup 22. maja, Kup Srpske 28. maja. Hoće se uopšte igrati ovaj Superkup ili kuglicama izvlače pobjednika, nešto su se ućutali oko toga

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Igra se u četvrtak naveče.
Ljajić sudi.
U Zenici.
Interesovanje je veliko, tražiće se karta više.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5964, 5965, 5966, 5967, 5968, 5969, 5970 ... 5976  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]