banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120087 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5947, 5948, 5949, 5950, 5951, 5952, 5953 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Mar 2025, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Zrinjski brutalno pokrao jadnu Slobodu. Spremaju se za scenario da gol razlika odlučuje

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2025, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ma samo gledati u svoje dvoriste i maksimalno izvuci bodove do kraja. Veceras rutinirati gosk, ako mozemo 10 golova dati, 10 neka daju.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2025, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka

Ovo veceras je po meni teska lakrdija. Dakle pricam o ovome veceras iskljucivo. Ovo je nedopustivo i sramota. Ovog goska smo trebali 3-0 dobiti bez muke neke. Ali tako je to kad udjes u utakmicu sa parolom “ ma lako cemo, gosk je u pitanju”. Zato sto sansi imaju, ni jedna nece. Penal, nece. Crveni bezveze, nije bio da se ne lazemo za drugi zuti. I dalje tvrdim da imamo najbolju i najjacu ekipu u ligi, nema potrebe za ovim sudijskim zajebancijama. A pogotovo ne protiv ekipa kao sto je gosk

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2025, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pomoć naših prijatelja u žutom 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2025, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pobjeda je bila bitna, da se potvrdi trica sa Koševa, i to je najvažnije. Kiks ko napravi u ovakvim mečevima taj se pozdravlja sa titulom.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2025, 23:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Sep 2024, 11:59
Fino štoperi stadoše ali jebeš to, nek' se jedu u Sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Posjed 75-25. Preko 20 udaraca ka golu blizu 20 kornera.
Ovo je bilo jedna od onih noci kad nista ne ide. Promasili smo sto se promasiti ne moze ali odlika dobrih ekipa je da pobjedjuju i kad imaju takvo vece.
Ono sto mene fascinira kod ove ekipe je da nema panike,nema bunaranja,iako je poslednji minut pokusava se odigrati akcija. I iz jedne takve smo ga dali.
Mozda je Ziza malo pogrijesio jer je poceo sa Hirosem i Djajicem,po meni bili su solidni obojica,ali je ulazak Savica i Kulasina donio neku cvrstinu.
A par rijeci i o Gosku. Oni su par utakmica prije ove odigrali rekreativno cekajuci ovo sinoc. Vjerovatno su i premirani od Zrinjskog i zato su ginuli za svaku loptu.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Hiros meni djeluje neozbiljno.

Djajica treba gurati jer se vidi da ce od momka biti nesto, a i valjace nam da stekne iskustvo ako ostane pravilo U21.

Vise sam se nervirao sinoc nego u Ljubljani. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Благо слијепима синоћ.

Следећа седмица је најважнија у овој години. Ја би рекао да смо са 2 ремија позитивно изашли из баш тешког низа утакмица. Зрињски је много тањи него раније, муче се...судије им бацају шлауф кад затреба, мада немој ми да причамо о томе :)

Од Сарајева сам очекивао много озбиљнијег конкурента, али људи су голи просјек. Без игре у пољу, одбрана танка, без плеја, нападача, све се своди на грузијца који обожава солирање. Затворити га као у првој и 50% посла забршено.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Džeronimo je napisao:

Не претјеруј и ти, најбоље да је ГОШК пустио. Дебеле премије су им биле обећане, зато су се и бацали на главу. Једна од вечери, на којој ништа није ишло, али битна су 3 бода.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Jel imas dokaze za te visoke premije zrinjskog? Ako tako nesto tvrdis iznesi dokaze. Nema nikakvog opravdanja da igras protiv ekipe koja je vec ispala kuci (naravno kao da je stadion duhova) i sudije te guraju cjelu utakmicu i ti ne mozes da dadnes jedan jebeni go.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka

[quote="guerrini"]Jel imas dokaze za te visoke premije zrinjskog? Ako tako nesto tvrdis iznesi dokaze. Nema nikakvog opravdanja da igras protiv ekipe koja je vec ispala kuci (naravno kao da je stadion duhova) i sudije te guraju cjelu utakmicu i ti ne mozes da dadnes jedan jebeni go.[/quote]
Pogledaj njihovo zalaganje i odnos u zadnjih nekoliko utakmica i ono sinoc. Razlika je nebo i zemlja. To premiranje je dozvoljeno i nista strasno u tome. Vjerovatno cemo i mi morati pokusati nesto slicno npr sa Slogom.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 14:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Sep 2024, 11:59
Gazimestanac87 je napisao:
Džeronimo je napisao:

Не претјеруј и ти, најбоље да је ГОШК пустио. Дебеле премије су им биле обећане, зато су се и бацали на главу. Једна од вечери, на којој ништа није ишло, али битна су 3 бода.

Ne znam, ne ulazim u to i da jest i da nije zaboli me, bitno da su bodovi tu ali je čudno kako štoper uspori bez da pokuša ispucati loptu i ovaj prođe kroz dvojicu.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 14:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Mislim da su se više prepali da ne bude penal neki, pa se zajebali na kraju... Bilo kako bilo pobjeda je bitna

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka

Džeronimo je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
Džeronimo je napisao:

Ne znam, ne ulazim u to i da jest i da nije zaboli me, bitno da su bodovi tu ali je čudno kako štoper uspori bez da pokuša ispucati loptu i ovaj prođe kroz dvojicu.

Ne ceka se 94. min da se sklonis, vec to radis prvom prilikom. Bezveze ti prica,bacali su se na glavu 93 min i sad da se sklone minut kasnije.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Након побједе на Кошеву логично да су се мало опустили против Гошка па играју годину дана под притиском, дешава се, ништа страшно, важно да се побиједило. Сад пробати добити поново на Кошеву јер у БЛ нисмо Сарајево побиједили пола вијека. Те двије домаће против њих биће знатно теже него против Зрињског у Мостару. По мени је Са боље од Зрињског

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2025, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zrinjski jeste pao igrački, ali i dalje imaju kvaliteta + Beusove mađaije.
Na njihovom facebook profilu piše se da im igračima plate kasne.
Ako je istina, ima i tu uzroka pada.
Drugačija su ekipa od Sarajeva, fizički jača, ali sporija.
Ako te prebiju u veznom redu, teško se tu može pobjediti.
Ali prvo kup u srijedu. Sarajevo bez glavnog štopera Gojkkvića.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2025, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Prepisati recept od prošle srijede na ovu. I sa X sam zadovoljan ako uspijemo doći do njega. Srijeda u 20:30 trebala bi i stato kiša do tada pa se nadam i boljim uslovima na terenu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2025, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka

I sad taj komitet za sudjenje izjavi kako su sloboda i gosk osteceni u zadnjem kolu. Sloboda protiv zrinje, gosk protiv nas. Zadnje dvije ekipe na tabeli, fakticki ekipe koji se vec ispale. E zato kazem da nema potrebe da se srozavamo na ovakav nacin. Jedno je kad se malo pogura protiv sarajeva, zelje, zrinje, pogotov zrinje, titula je u pitanju. Ali jedno je da nas komitet blati za gosk raspali koji smo morali rutinirati sa 60 posto gasa.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2025, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Protiv Sarajeva smo mi oštećeni za penal 100%, Kvrža iz drugog plana povlačenje , penal ko kuća. Ne sudi nama penal čist, a inače sudija je dobar bio, u nastavku akcije šuta gruzijac opasan šut na naš gol i onda ga Despot zavlači. Šta bi bilo ad je gruzijac umjesto malo pored gola, pogodio gol, 1:1 ...
Niko o tome ne priča, jer je Borac pobjedio.

Al zato se prati svaki korak protiv nas.
U bivšoj državi, četvorka je bila zaštićena, pobjediti protiv njih , morao si i protiv sudija. Finale kupa naše, penal Stojkovića banalan primjer.
Poenta priče, ekipe koje su došle igrati fubal u BL uzeli su bodove, Zrinjski , Sarajevo.
Parkiraš autobus 90 minuta i onda sudija kriv.

Jalija nas uzima na zub svijesno, politički ...prvi sam protiv "krađa", ali ovo što se radi sada je klasičan "rat" jalije protiv nas.
Svakog sudiju kazniti, smaketi sa liste itd

Ovo u kupu "odraditi" šmekerski, a onda u Mostar utakmicu sezone odigrati u začepiti usta jaliji!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120087 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5947, 5948, 5949, 5950, 5951, 5952, 5953 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]