Kako smo ono rekli, ne valja Graha jer je pokidao iks puta, jer eto ne valja...ne valja Vranja jer eto ima godina, iako je avion za domaću ligu i sinoc je pokidao po ulasku ...ne valja Čava jer je šipce izbacio i najveći krivac tu gdje smo sada, a i za titulu dao jedan od najbitnijih golova u tim momentima borbe za titulu ... ne valja ni Suba jer eto ne valja ....
Da je Čava dao gol iz 100% priliku koju je sam sebi namjestio opet ne bi valjao jer ne valja hahahahahahaha Čava kriv za gol gdje Karolina zakasnio sekundu i još imao peh da se lopta sjebano odbije od njega ...kriv je i Graha za pogrešan pasa , nebo što je pustilo kišu na teren , svi su krivi ...
ssaassaa je napisao:
Bio sam na stadionu, nema sta utakmica za istoriju. Cestitke svima! Kad sam dosao pogledao sam i kuci na preskok utakmicu zbog golova na Areni i mogu reći da je ono očaj kako oni rade prenose. Zvuk sa stadiona se gotovo i ne čuje, kao da je stadion bio prazan.
isto tako razmišljam, užas, čisti užas ...dajte onog bosanca što ima negdje snimak kada dajemo golove, što iskače brat iz ekrena ...ove derepe što ne doživljaju tekmu neka ih za blizance ...
Ovo je Borac, i da niste momci pobjedili, KAPA DO PODA,
BORBA BORBA BORBA, srce na teren.
Tek mi je sada krivo za onaj nastup na Islandu jer ste sa ovakvim pristupom one levatiće mogli oduvati i lagano u top 8 briljirati, ali dobro ako je za nauk i ako je moralo tako biti, neka bude ...
Sada na Irce nema straha, nema lošeg vremena, nema ničeg ,samo pobjeda momci.
ČESTITKE OD SRCA SVIMA U KLUBU, igračima štabu upravi i svim radnicima u Klubu.
Herera pokidao, za ralativno kratko vrijeme brat je postao borčevac pravi, doživljam ga kao domaćeg igrača ...dajte čovjeku pasoš.
Despot, čovjek kojem uglavnom ja zamjeram "neisprljan" dres, ali poklopio me brati svojim majstorstvom svaki put. Neka tako bude i u budućie, rešetaj protivničke mreže. Svaka čast majstore...