banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5757, 5758, 5759, 5760, 5761, 5762, 5763 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Jul 2024, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Sretan je onaj ko nije morao gledati prvo poluvrijeme, ono je plač majke Božije, pogotovo sa igračem manje u vidu Vranješa koji je više štete napravio nego koristi.
Ono u drugom je čak i ličilo na trenutke na nešto ali mi je nevjerovatno da je toliko teško ubaciti dobar pas igraču koji se otvara u prostor, Kulašin i Hrelja su ušli 6-7 puta u prazno, kad oko njih nema nigdje nikoga i ne dobiju loptu ili je dobiju 2-3 metra iza leđa od čega nema ništa.

Strana sa Hererom (odličan) i Vukovićem je funkcionisala solidno. Dok je na drugoj strani Kulašin prije ulaska Hrelje bio bukvalno sam. Dodati još Karolinu na to i imaš 5 igrača koji su nešto pokušavali i radili. Sve ostalo nit' jebati nit' voditi kući.

Poslednji put menjao jovic23 dana 11 Jul 2024, 11:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
davorr3 je napisao:
SuperDjomla je napisao:
Ја мислим да наши чекају исход овог првог кола квалификација па ће онда довести нападача и још које појачање

Čekamo da nam prođu dve najbitnije utakmice u godini, pa ćemo onda dovesti pojačanja?
Nema mi to baš logike.

Нема ни мени ал не видим други разлог зашто је Јово остао једини пањ у шпицу.
Можда гријешим а можда не.
Ово је само претпоставка.
Можда мисле да ћемо с Јовом прегурати ово прво коло :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 12:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
ssaassaa je napisao:
Ima li negdje snimak onog skandiranja? Stvarno je prejako bilo...

SAMO JEBENA BUDALA MOZE RECI DA JE TO SUPER, AKO SE NEKOM SRBUJE, BUJRUM NA KOSOVO, OVDE KAD SMO IH STISLI I GO VISIO U ZRAKU, MORONI POCESE A OVI SAMO TO CEKALI, JESTE MISLILI DA CE SJEDITI MIRNO, NAKON JEBATANJA OKO TOGA SPLASNUO I NAS PRITISAK, JEBALO VAS VISE I SKANDIRANJE, GOMILA NAJGLASNIJIH U SRBIJI JE PRODALA ALBANCIMA ZEMLJU ZA DOBRE PARE I SRBUJE IZ BEOGRADA A KLENOVI ODAVDE SE UPECALI PA KAO I ONI NESTO.....PUSKU, PISTOLJ, ZOLJU I NA KOSOVO AKO VAM SE RATUJE.......OD OVOG SELJAKLUKA IMAMO SAMO STETE.......AJ SAD OPLETITE ''RAJO''

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 12:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
Zna li neko koliko dobijamo od Uefa ako prodjemo Albance?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 12:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Hirosima je napisao:
ssaassaa je napisao:

SAMO JEBENA BUDALA MOZE RECI DA JE TO SUPER, AKO SE NEKOM SRBUJE, BUJRUM NA KOSOVO, OVDE KAD SMO IH STISLI I GO VISIO U ZRAKU, MORONI POCESE A OVI SAMO TO CEKALI, JESTE MISLILI DA CE SJEDITI MIRNO, NAKON JEBATANJA OKO TOGA SPLASNUO I NAS PRITISAK, JEBALO VAS VISE I SKANDIRANJE, GOMILA NAJGLASNIJIH U SRBIJI JE PRODALA ALBANCIMA ZEMLJU ZA DOBRE PARE I SRBUJE IZ BEOGRADA A KLENOVI ODAVDE SE UPECALI PA KAO I ONI NESTO.....PUSKU, PISTOLJ, ZOLJU I NA KOSOVO AKO VAM SE RATUJE.......OD OVOG SELJAKLUKA IMAMO SAMO STETE.......AJ SAD OPLETITE ''RAJO''

Није теби лако...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ima li iko snimak huka sa istoka kod gola?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
ББЛ je napisao:
Hirosima je napisao:
ssaassaa je napisao:

Није теби лако...

Ne znam da li mu je lako ili ne, ali je u pravu. Znalo se protiv kakvih hinja igramo i da ce, u slucaju da im na terenu ne ide dobro, iskoristiti i najmanju priliku za kuknjavu.

U revansu cemo imati jos vise prostora po bokovima, jer sad oni moraju krenuti naprijed. Izbaciti Vranjesa i Karaklajica i mozemo proci. Na Jovu smo nazalost osudjeni.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ББЛ je napisao:
Hirosima je napisao:
ssaassaa je napisao:

Није теби лако...

Sta ti nije jasno????? da nije mi lako sa budalama, pa se pronadji sad tu, srbuje se na kosovu, ne na 600km udaljenom stadionu plus sto nece ovo proci nekaznjeno, jel vrijedno toga da se ispadne mangup, ako hoces ispasti mangup, pusku u ruke, bombu, noz, zolju, sta god nadjes pa na kosovo i opleti, nemojte mi kenjati 600 km daleko ........

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Lešinari su napravili medveđu uslugu jer u jeku žestokog pritiska naše ekipe gdje je gol visio u vazduhu oni su napravili prekid....Nakon toga naša ekipa nije više bila ista, potpuno smo izgubili momentum pritisak je skroz pao počelo se crtati 0-0 i pored igrača više ali sreća da smo zabili.
Oni su napravili prekid jer su bili stisnuti, siguran sam da ne bi napravili prekid da su oni bili u jeku napada tokom tih skandiranja i da nisu imali i crveni karton uz to... Na kraju krajeva uspjeli su u svojoj namjeri jer nakon prekida 20 i više minuta smo bili pali.

Meni je Savić nakon ulaska na teren izgledao za klasu bolje od svih naših veznjaka, nekoliko majstorskih poteza, podvale lopte koje su bile naučna fantastika u prvom poluvremenu, izlazak visoko u presing gdje me je iznenadio s obzirom da sam očekivao lošu fizičku spremu. Dok su tu bili Vranješ i Karaklajić, sredina nam je bila užasna, nikakav balans, razmak između linija prevelik, Vranješ se šetkao okolo i pravio samo štetu u oba smijera, odmah prvi napad su nam preko njega napravili višak na toj strani... Pihler je dugo vukao povredu nakon strašnog starta na zglob gdje je var promijenio odluku iz žutog u crveni karton, dobro je i izdržao do nadoknade...
Vuković je većinu utakmice pravio poteze viška, svaki put držao loptu sekundu predugo ali onda kad je već skroz fizički pao napravio je vrhunski potez u nadoknadi gdje je pokazao talenat i gurnuo lijepu loptu Hereri koji je iz te situacije asistirao za gol.

Dva štopera nemam riječi, žestok beton, igrači daleko daleko iznad nivoa naše lige, mislim da bi to moglo dobro izgledati sa 3 odzada sa njima dvojicom i Maksom.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Što se tiče skandiranja kako sam očekivao da će biti ono je juče bilo dobro. Znalo se da će se skandirati Kosovo-Srbija i Bože moj i neka, jedino tajming je bas bi očajan. Mi napadamo oni se pogubili i samo čekaju nešto i to su iskoristili odlično da nas useru. Drago mi je da je normalni dio publike "ugušio" pokušaje skandiranja ubij siptara jer to bi tek otišlo u kurac... Ne znam šta se dešavalo ispod zapada al ako je istina da su gadjali klupu siptara kako je trener njihov rekao i tu su moguće kazne.
Što se tiče utakmice ko utakmice, vezni red je očajan... Od odličnog veznog reda sa Nisicem i Jakovom smo spali na ovo i to nas može dosta sjebati... Holandjanin mi je prirastao srcu onim trkom ka istoku kod gola i grljenju onog klinca. Isto mi je zanimljiv detalj da je predsjednik kluba sjedio na istoku dobru vecinu utakmice dok su druge guzonje sjedili po "vip" mjestima

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:31 
Veteran
Veteran

За твоју информацију ја бих и ишао у Албанију да је гостовање дозвољено, и исти бих био као и синоћ. А нисам један од они 40,50ак који су скандирали и позивали на убиство. Навијао сам за своју клуб, никога нисам увриједио. А то што теби то смета, то је искључиво твој проблем.
Мало је сложићеш се глупо некога преко тастатуре називати будалом, ал добро видјећемо се сигурно једном сигуран сам на истоку :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:38 
Veteran
Veteran

Marsupilami je napisao:
Što se tiče skandiranja kako sam očekivao da će biti ono je juče bilo dobro. Znalo se da će se skandirati Kosovo-Srbija i Bože moj i neka, jedino tajming je bas bi očajan. Mi napadamo oni se pogubili i samo čekaju nešto i to su iskoristili odlično da nas useru. Drago mi je da je normalni dio publike "ugušio" pokušaje skandiranja ubij siptara jer to bi tek otišlo u kurac... Ne znam šta se dešavalo ispod zapada al ako je istina da su gadjali klupu siptara kako je trener njihov rekao i tu su moguće kazne.
Što se tiče utakmice ko utakmice, vezni red je očajan... Od odličnog veznog reda sa Nisicem i Jakovom smo spali na ovo i to nas može dosta sjebati... Holandjanin mi je prirastao srcu onim trkom ka istoku kod gola i grljenju onog klinca. Isto mi je zanimljiv detalj da je predsjednik kluba sjedio na istoku dobru vecinu utakmice dok su druge guzonje sjedili po "vip" mjestima

Да свака му част на томе, мали број нас који га је примјетио се позитивно изненадио.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ББЛ je napisao:
За твоју информацију ја бих и ишао у Албанију да је гостовање дозвољено, и исти бих био као и синоћ. А нисам један од они 40,50ак који су скандирали и позивали на убиство. Навијао сам за своју клуб, никога нисам увриједио. А то што теби то смета, то је искључиво твој проблем.
Мало је сложићеш се глупо некога преко тастатуре називати будалом, ал добро видјећемо се сигурно једном сигуран сам на истоку :wink:

Vidjecemo se :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:55 
Veteran
Veteran

Hirosima je napisao:
ББЛ je napisao:

Претпостављам да ме се сјећаш, тако да ако ја тебе не примјетим, а ти мене видиш слободно приђи. Јер ја теби сигурно хоћу :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Za Mejersa sam odmah rekao da ce biti top pojacanje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 14:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ББЛ je napisao:
Hirosima je napisao:
ББЛ je napisao:

Претпостављам да ме се сјећаш, тако да ако ја тебе не примјетим, а ти мене видиш слободно приђи. Јер ја теби сигурно хоћу :wink:

Ne, ne sjecam se , slobodno pridji, nije problem.....

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 15:00 
Veteran
Veteran

Додуше било је давно када смо се случајно упознали, али не сикирај се сјећам се ја ћелаве главе...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 15:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jan 2023, 14:57
Hirosima je napisao:
ssaassaa je napisao:

Овакав пост може написати само представник националне мањине.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 16:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Čovjek je realan. Samo neko ko nije dovoljno informisan(ili je selektivno informisan) po pitanju Kosova može razmišljati drugačije, ja se kod njega jedino ne slažem sa tim dijelom o puškama i zoljama jer to ne može donijeti ništa. Ako srbi toliko žele Kosovo nazad zašto ih stotine hiljada ne bi zarad višeg cilja i srpstva otišlo da živi sa svojim porodicama na Kosovo pa da izrode tamo još djece pa u jednom momentu bude više srba nego njih jer i oni masovno bježe odozdo? To je put ili da se prizna realnost trećeg nema, treće je mašta mitomanija laganje samih sebe, prosipanje iz šupljeg u prazno. Ali problem je što ne bi otišlo ni hiljadu jer za Srbe je Kosovo oduvijek bilo vukojebina iz koje treba bježati u plodnije krajeve. Jbg kolonizacija je uspjela u Vojvodini, postali smo većina, vukojebinu nismo mogli. Ne može sve.

Navijači takvim skandiranjima ili nedaj bože onim žešćim koja su prekinuta ne mogu dobiti apsolutno ništa već samo produžiti laganje samih sebe i maštu, a u praksi apsolutno se ništa ne može postići, jedino što se može postići je to što će uefa lupiti po kasi kluba kojeg valjda svi volimo... Na stadionu treba 90 minuta bodriti Borac do pobjede i samo Borac. A za neke druge stvari postoje druge lokacije... Imali ste pred hramom prije 15 dana Vidovdanski sabor da pokažete svoju ljubav prema Kosovu, pa se nije skupilo više od 700 ljudi, a i to sam preuveličao.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2024, 16:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Prokomentarisao bi samo kratko navijanje, da može i mora biti dosta bolje i dosta organizovanije. Bilo je utakmica kada je bilo dosta manje ljudi ali je "grmilo" jače.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5757, 5758, 5759, 5760, 5761, 5762, 5763 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]