banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 04:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5664, 5665, 5666, 5667, 5668, 5669, 5670 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Feb 2024, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Previše defanzivno cijelih sat vremena. Terzić i Grahovac većinu lopti vraćaju nazad na Ćelića i Jokića. Niti vuku loptu naprijed kad imaju prostor, niti daju pas naprijed. I tako lijevo-desno u nedogled. Jalovo. Tek ulaskom Nišića umjesto Terzića to je izgledalo malo opasnije.
Ali naravno ovi su nas ugušili izležavanjem i krađom vremena.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2024, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ништа, идемо даље, понедјељак, 18:45, ГОШК, видимо се. Очекујем поново стандардно нас 700-1000 луђака.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2024, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dobro je i Sarajevo defanzivno stajalo. Dobro su spremili taktiku. Pustili štopere naše, a pritisak na veznjake. Nismo mogli neku incijativu napraviti, mada smo imali 3 neke šanse. Graha u prvom, i Vuković i Stole .

Meni se sviđa što je Vinko izveo najjači sastav. Samo Nišić umjesto Terzića i to je to.

Volio bi vidjeti protiv Goška i Zvijezde, da izvede Pejovića, Fićovića, Subića, Đekića, ne sve odjednom naravno.
Malo Srđo na klupu.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2024, 22:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Terzic je promasaj na ovoj poziciji, nigdje ga nije bilo, Graha je sam drzao sredinu, on moze igrati samo naprijed kao zamjena Blagaicu. Blagaic uzasan na prekidima, sve i jednu je prebacio preko. Alo magovi sta je sa semaforom, levati jedni, zovete na utakmicu cijeli grad a semafor u kanalu.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2024, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Очекивано тешка и чврста утакмица. Квржић је наш далеко најбољи играч и суверен ауторитет на терену. Граха мора под хитно да се дозове, требамо га насушно за крај сезоне, онај шут 1 на 1 је огледало ове његове сезоне...млако, споро, безидејно.
Јуриља замјенити Хрељом, вратити Јову у шпиц и охрабрити везни ред за пас у напријед мајку му. Не можемо од Ћелића и Јокића очекивати реинкарнацију Бруна Фернандеса који ће да измисле пас за Макарића.

Посјета с обзиром на радни дан и лош маркетинг одлична!

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2024, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja ne znam jesu li ljudi iistu utakmicu gledali, ali ako je ovo veceras dobro, onda smo mi stvarno dno dna. Fudbal katastrofa, za pocetak, igras kuci protiv ocajnog sarajeva koji gubi bidove gdje stigne. Sem onog pokusaja Grahe koji je na momenat podsjetio na Jovu, mi nista drugo imali nismo. Znalo ce da ce sarajevo naspanovano uci, tu im je jedini izlaz i spas za milione koje su ulozili, a mi se 40 posto utakmice dodajemo iza centra na nasoj polovini. Jurilj, Graha, Makaric ocajni ( ma da se i ocekuje od ovog zadnjeg, nije ni u planovima uopste u zadnje vrijeme ).
Graha da se otrijezni sto prije, treba nam za finis sezone koji se priblizaba, tj vec je krenuo.

Na svom stadionu igrati ovako mlako po meni, protiv sarajeva je lose jako. Sta onda ocekivati na kosevu koje ce biti sigurno punije nego gradski veceras, i koji ce da gori? Daj Boze da grijesim, iskreno…

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2024, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma mi jednostavno ne znamo igrati kad se protivnik povuce i stane u gard. Bice to na Kosevu puno bolje, oni ce igrati otvorenije.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2024, 23:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Da smo zaslužili drugačiji rezultat i nismo. Dobar dio drugog poluvremena bez ideje kako doći do gola pas igrom. A centaršutevi blagi očaj.
Mislim da smo nažalost večeras ispali iz kupa tako da bih se ja radije okrenuo Gošku koji se mora dobiti.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
U kratkom roku igramo 3 sa Sarajevom po dvije sa Veležom i Zrinjskim i kao što rekoh prava proba da vidimo šta nam sve fali a realno je da utegnemo do Evrope.

Realno sinoć čitava ekipa nije izašla maksimalno fokusirana i spremna, to se vidjelo po sijaset aktivnih i pasivnih centaršuteva ispucanih ni u šta, i one dvije šanse Grahovca i Kvržića isto totalna dekocentracija.

Ali opet ovo je popravljivo ima revanš, u ligi ih moramo dobiti

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 09:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2023, 18:54
Винко је тотално несхватљив човјек, умјесто да је кренуо офанзивно ми смо 70 посто времена лопту враћали уназад.Граха се погубио са животом, Јуриљ исто. Али од овог бордо "Реала" ми нема гадније екипе у лиги. Читам код њих нападају Пељту да је нама навлачио хахахахаха. Свака част ко је на западу направио транспарент од интервијуа ибричића кад је рекао да су Реал Мадрид за остале.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 10:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ja stvarno ne razumijem pojedine glave!? Ovaj forum je svakako odavno postao za izbjegavati pogotovo zbog isfrustriranih likova koji pisu sa vise naloga i "vrsnih" analiticara, ali mi nekad stvarno nije jasno da se ne zeli vidjeti da sarajevo nije taraba od ekipe i da su parkirali sve sto su imali ispred gola i da su skratili teren za igru na ukupno 30 metara!? Pogledajte malo pa skontajte da li je guzva kada je toliko igraca na malom pristoru i da se jako malo prostora otvara u toku utakmice. Jedino sto nije valjalo sinoc je to sto se nisu iskoristile sanse koje su se stvorile ali Boze moj.

Mene vise nerviraju debili koji stanu u prve redove i bacaju svasta u teren(da ne pisem sta sve ne) a ne to sto je grahovac promasio 1 na 1 sansu

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pa nije bas tako pinkara. Tezimo ka tituli, evropi, ganjamo iskorak vise u svakom pogledu, i onda protiv sarajeva koja jeste dobra ekipa dobar dio utakmice se dodajemo na svojoj polovini bez ideje ikakve sta naprijed. Igra koja nas prati godinama. Nisu sinoc zagrizli kako treba, vecina vodecih igraca je zakazala i to je to. Ovako se ne igra ako mislimo da budemo nesto vise u buducnosti.

Za prve redove sam saglasan, zaista nepotrebno ubacivanje u teren. I tu ce nam kaznu cjepnuti, pogotovo zbog baklje one

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Кулашин потписао на 3 године. Ајмо Благајић сада.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Bravo

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Okosnica za ljeto i iduću sezonu se pravi već sad,sto je za pohvalu.
Na ljeto dovesti 2-3 kvalitetna igrača i isto toliko ih se rijesiti i bog da nas vidi.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 14:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bravo Kula, idemo Blagaic.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
И Нишић такође, њега не изостављати. Јуриљ, Хреља и Пејовић би било пожељно.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 18:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Po mom skromnom mišljenju odbrana nam je beton u ovom sastavu kakav je sinoć bio, Nišić po meni drži vezni red i on je tu beton(baš dobar igrač), Graha treba malo podići formu i tu ja ne bi ništa dirao, ovo ostalo prema naprijed je šareno ali Blagajić i Kulašin svakako su nosioci, e sad na ta dva posljednja mjesta imamo mogućnost nadogradnje ekipe. Kvalitetan napadač i baš kvalitetno krilo iako Jurilj, Čavić,Hrelja nisu loši za ove lige ali ako se nešto više želi trebaju tu neki za klasu bolji igrači. Treba biti realan da mi ne možemo dovesti puno bolje igrače od ovog što imamo jer znamo kako igrači biraju ovu ligu. Sve u svemu dobra je ovo ekipa gdje ja iskreno ne vidim puno prostora za napredak u igračkom kadru, na treneru je samo da izvuče maksimum.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 18:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja mislim da bi nam Vidic sjeo kao budali samar, igramo po krilima, dosta centarsuteva, on bi pola spremio u mrezu.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2024, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne sjecam se kad smo ovako na vrijeme produzavali ugovore.
Ipak se nesto radi.

I ja bih Vidica doveo. Ako ne mozemo naci boljeg spica onda ni kombinacija njega i Jove nije toliko losa.

Neka Vidic zabije Zrinjskom u narednom kolu, bila bi to dobra preporuka za dovodjenje. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5664, 5665, 5666, 5667, 5668, 5669, 5670 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]