Gazimestanac87 je napisao:
Не пада ми на памет да браним ову управу, јер оно што је Вицо радио на Градском никада нећу заборавити, као што никада неће бити заборављено (и не треба) батињање Додикових герила у Борику.
Елем, да не скрећем са теме, шта хоћу да кажем, ако мислите да сте способнији, у фудбалском и финансијском смислу, изволите, изађите у јавност, предложите своје планове и циљеве и отјерајте ову управу. Јесам ли ја разочаран тренутним стањем у клубу? Јесам. Можемо ли боље? Морали би! Међутим, ко ће нас преузети ако ови људи оду? Постали смо Игокеа у фудбалу, и то је чињеница! Је ли по вама нормално рјешење да се отјера ова група људи као што ови "револуционари" предлажу, па да се гурамо са Љубићем, Текстилцем, Омарском? Када би пали на тај ниво, врло брзо би престала заинтересованост за Борац, а и ко зна како би се све на крају завршило.
Мислите да је неки бојкот рјешење? Боли њих она ствар има ли публике или нема, па они свјесно срамоте име Борца. Доста сам ја управи прегрмио, од Јањетовића, Шиповца и не знам и ја кога још, и долазићу на утакмице ко год да је у управи, због Борца, а не због њих, те исто то и вама савјетујем, ако не одговарају, дођите да загаламимо и да знају да нису добродошли, а не да се сакријемо иза малих екрана и бојкотујемо преко тастатуре.
Извињавам се на дужем посту.
Nije Borac puno bolji od ovih uopšte, samo se Vici mogu "zahvaliti" što navlači iz svojih nekih interesa inače bi igrali istu ligu s obzirom na igrački kadar kojim Borac sad raspolaže. O donacijama svako malo da i ne pričamo.