banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 07:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5449, 5450, 5451, 5452, 5453, 5454, 5455 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Feb 2023, 09:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
U petak da napunimo tribine!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
iskusniborcevac je napisao:
Nista nije valjalo i to je nepobitno, ali suditi po jednoj izgubljenoj utakmici da je to smak svijeta je najblaze receno neozbiljno, sjetimo se pisanja pojedinaca ovdje da Marka treba otjerati iz Borca jer u Turskoj nisu zabili nijedan gol na pripremama a Velikan stize 13 bodova i osvoji titulu, treba sacekati bar petak i narednu utakmicu i vidjeti gdje smo, da li je ekipa limitirana ili nije, bice 5 puta bolji teren, zato ne mraciti previse i strpljivo sacekati siroki brijeg a onda cemo znati vise gdje smo! Aj Borac!

Управа треба поднијети рачуне за све, није у питању једна утакмица само, већ цијела сезона, Европа, Анталија, прелазни рок, нагомилани дугови итд. У петак треба послати једну поруку управи.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 10:22 
Veteran
Veteran

Naravno ali ja sam komentarisao samo sto smo juce dozivjeli u PD i sto nakon toga treba uciniti, pouke treba izvuci svakako ali sam samo potencirao da nije sve crno ako se izgubi jedna bitka!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ja лично нисам оптимиста за наставак сезоне. Али видјећемo, вријеме ће показати све.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Imam utisak da se ove sezone išlo na Kup, čak mislim i da su u javnost izlazili s tim stavom. Samo mi nije jasno kako neko može postaviti za cilj osvajanje Kupa, a da pri tome nema mašineriju koja je spremna da jurišana titulu. Možeš jednom u 10 god. nabosti Kup slučajno, ali ako ti je to ambicija i cilj onda ne vidim razliku u ekipi koja se takmiči za ligu ili kup

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
iskusniborcevac je napisao:
Naravno ali ja sam komentarisao samo sto smo juce dozivjeli u PD i sto nakon toga treba uciniti, pouke treba izvuci svakako ali sam samo potencirao da nije sve crno ako se izgubi jedna bitka!

Nije jedna bitka izgubljena, nego citava sezona. Ja ne mogu vjerovati da ljudi stalno mogu pisati ovo “ dajte podrsku, nije sve crno, jedna utakmica, bice bolje”
Nece biti bolje. Citava sezona je usrana katastrofalnim vodjenjem ekipe, kluba i transfer politike. Od ispadanja od konobara do ispadanja od solidnog drugoligasa.
Ima li kod nasih ljudi, konkretno navijaca/simpatizera Borca neka granica , neko “ E dosta je vise bilo “ ?? A ne samo ona standardna Bice bolje..

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Koštao nas je Lalatović puno.
I živaca, i para, i vremena.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Pa zar smo zaboravili da ova garnitura iz kluba nije otišla ni kad smo ispali, zašto bi sad kad u njihovim glavama sve ide odlicno.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 12:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Maj 2022, 15:45
Једино сјевер може отјерати ове шабане, а да се то деси шансе су минималне.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Ma kakav sjever crni,tamo je ostalo 20 kvalitetnih momaka i 150 klinaca isprepadanih...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 13:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nema kriticne mase, pomirite se sa tim. Ovo sto gledamo godinama ce se nastaviti u istom stilu, na momente se bljesne a onda tama, nema plana, nema volje i zelje da se napravi iskorak. I da, da ne zaboravim, poserem se na Igokeu.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 13:47 
Veteran
Veteran

Kao da je bilo prije 50 godina pa se zaboravilo da smo u prvom dijelu sezone odigrali kod kuce samo jednu jedinu utakmicu, a zadrzali poziciju koja vodi u evropu, siguran sam da smo ovdje igrali i tu evropu i pl , da bi prosli bar prvo kolo a bili mozda lideri, sam bivsi sss je izjavio da je znao da ce igrati po selima da ne bi za zivu glavu dolazio kod nas.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Kad mi neko kaze ima pozitivnih stvari sto je ova uprava uradila puko bi mu samaru.

Od ispadanja iz lige, potrosenih para na "pojacanja", milionske pomoci predsjednika pred svaku polusezonu i arcenja narodnih para, batinjanje navijaca, do sutra bi mogli nabrajati...

Titula? Ko ima imalo obraza zna da ne bi ni medju prvih 5 bili da se nije navlacilo sakom i kapom. Vranjes koji hodati nije mogao bio je najbolji strijelac lige, malo iz trometarskih ofsajda, a malo vise iz penala. Pisam im se na titulu.

I kaze onda bice bolje, nije sve crno.

Gradski klub i seoski maniri ne idu. Do nekih boljih vremena!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Не пада ми на памет да браним ову управу, јер оно што је Вицо радио на Градском никада нећу заборавити, као што никада неће бити заборављено (и не треба) батињање Додикових герила у Борику.
Елем, да не скрећем са теме, шта хоћу да кажем, ако мислите да сте способнији, у фудбалском и финансијском смислу, изволите, изађите у јавност, предложите своје планове и циљеве и отјерајте ову управу. Јесам ли ја разочаран тренутним стањем у клубу? Јесам. Можемо ли боље? Морали би! Међутим, ко ће нас преузети ако ови људи оду? Постали смо Игокеа у фудбалу, и то је чињеница! Је ли по вама нормално рјешење да се отјера ова група људи као што ови "револуционари" предлажу, па да се гурамо са Љубићем, Текстилцем, Омарском? Када би пали на тај ниво, врло брзо би престала заинтересованост за Борац, а и ко зна како би се све на крају завршило.

Мислите да је неки бојкот рјешење? Боли њих она ствар има ли публике или нема, па они свјесно срамоте име Борца. Доста сам ја управи прегрмио, од Јањетовића, Шиповца и не знам и ја кога још, и долазићу на утакмице ко год да је у управи, због Борца, а не због њих, те исто то и вама савјетујем, ако не одговарају, дођите да загаламимо и да знају да нису добродошли, а не да се сакријемо иза малих екрана и бојкотујемо преко тастатуре.

Извињавам се на дужем посту.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 18:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Bolje i Omarska nego Milokradova milostinja.Postujem drugacije misljenje.Ne oprastam batinjanje i ne zaboravljam.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Gazimestanac87 je napisao:
Не пада ми на памет да браним ову управу, јер оно што је Вицо радио на Градском никада нећу заборавити, као што никада неће бити заборављено (и не треба) батињање Додикових герила у Борику.
Елем, да не скрећем са теме, шта хоћу да кажем, ако мислите да сте способнији, у фудбалском и финансијском смислу, изволите, изађите у јавност, предложите своје планове и циљеве и отјерајте ову управу. Јесам ли ја разочаран тренутним стањем у клубу? Јесам. Можемо ли боље? Морали би! Међутим, ко ће нас преузети ако ови људи оду? Постали смо Игокеа у фудбалу, и то је чињеница! Је ли по вама нормално рјешење да се отјера ова група људи као што ови "револуционари" предлажу, па да се гурамо са Љубићем, Текстилцем, Омарском? Када би пали на тај ниво, врло брзо би престала заинтересованост за Борац, а и ко зна како би се све на крају завршило.

Мислите да је неки бојкот рјешење? Боли њих она ствар има ли публике или нема, па они свјесно срамоте име Борца. Доста сам ја управи прегрмио, од Јањетовића, Шиповца и не знам и ја кога још, и долазићу на утакмице ко год да је у управи, због Борца, а не због њих, те исто то и вама савјетујем, ако не одговарају, дођите да загаламимо и да знају да нису добродошли, а не да се сакријемо иза малих екрана и бојкотујемо преко тастатуре.

Извињавам се на дужем посту.

Nije Borac puno bolji od ovih uopšte, samo se Vici mogu "zahvaliti" što navlači iz svojih nekih interesa inače bi igrali istu ligu s obzirom na igrački kadar kojim Borac sad raspolaže. O donacijama svako malo da i ne pričamo.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 19:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
mjurjevic je napisao:
Bolje i Omarska nego Milokradova milostinja.Postujem drugacije misljenje.Ne oprastam batinjanje i ne zaboravljam.

Није то никаква милокрадова милостиња, већ народне паре, које он представља као да даје из свог џепа.
Тај ни пекару хљеб не плаћа.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Sonoć Vico u "Kafani" sa ljepsom polovinom, fućka mu se za Racbo, nece tugovati valjda...?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
baki je napisao:
Sonoć Vico u "Kafani" sa ljepsom polovinom, fućka mu se za Racbo, nece tugovati valjda...?

A ti si sinoc bio zaduzen da pratis poziciju i opoziciju u Kafani ?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2023, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
supersonic je napisao:
baki je napisao:

A ti si sinoc bio zaduzen da pratis poziciju i opoziciju u Kafani ?

Kad radis kao obezbjedjenja kO sto sam.ja sinoc onda DA. Stajao pored vrata,ispratio sve goste svakako.

A ispratio sam i igrace iz Prijedora par sati prije, i mene je bili sramota one igre i onih igraca....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5449, 5450, 5451, 5452, 5453, 5454, 5455 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]