banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 09:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120047 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5364, 5365, 5366, 5367, 5368, 5369, 5370 ... 6003  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Jul 2022, 19:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Jovic je najbolji trener u Premijer ligi.Sve ostalo je suplja.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2022, 22:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Pokušavam napisati par puta a da to bude koliko toliko smisleno, ne ide, odustajem. Ispražnjem sam, krećem ponovo.

Filozofija Borca je da bude borac, da bude hrabar. "Velikan iz Platonove" je klub koji bi trebao biti simbol grada, simbol svih nas koji se identifikujemo sa njim i njegovim uspjesima. Klub koji bi u porazu trebao biti veličanstven (Kluž). Imam prijatelja koji kažu da svoje životne uspjehe mjere sa uspjesima i postojanjem Borca, a poprilično su uspješni u svom životu.

Klubu sa Farskih Ostrva veliki naklon. Ekipa koja je pokazala hrabrost, muda, požrtvovanost zaslužuje da ide dalje. Sve te odlike smo trebali imati mi, a glumimo neke profesionalce. Gdje se pogriješilo i šta je uzrok, vrijeme će pokazati, nadam se vrlo brzo.

Dugo će boljeti ovaj neuspjeh, ali nije rješenje reći ma boli nas kurac, neće mene stadion vidjeti. Nismo mi klub bez tradicije, za 4 godine će biti okruglo vijek postojanja. Šta treba, da čekamo bolje sutra? Bar mi možemo, a ima nas poprilično, pokazati svima gdje im je mjesto i u kakav su klub došli. Dobili su odlične ugovore, super uslove za pripreme, čarter da se ne umaraju. Nije im ovo TC ili TSC da mogu se ponašati kako hoće, ne mogu.

Može nekom zvučati kao otrcana fraza, ali isto znam da ljudi žive za ovaj klub.

MI SMO BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2022, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
korpus je napisao:
Pokušavam napisati par puta a da to bude koliko toliko smisleno, ne ide, odustajem. Ispražnjem sam, krećem ponovo.

Filozofija Borca je da bude borac, da bude hrabar. "Velikan iz Platonove" je klub koji bi trebao biti simbol grada, simbol svih nas koji se identifikujemo sa njim i njegovim uspjesima. Klub koji bi u porazu trebao biti veličanstven (Kluž). Imam prijatelja koji kažu da svoje životne uspjehe mjere sa uspjesima i postojanjem Borca, a poprilično su uspješni u svom životu.

Klubu sa Farskih Ostrva veliki naklon. Ekipa koja je pokazala hrabrost, muda, požrtvovanost zaslužuje da ide dalje. Sve te odlike smo trebali imati mi, a glumimo neke profesionalce. Gdje se pogriješilo i šta je uzrok, vrijeme će pokazati, nadam se vrlo brzo.

Dugo će boljeti ovaj neuspjeh, ali nije rješenje reći ma boli nas kurac, neće mene stadion vidjeti. Nismo mi klub bez tradicije, za 4 godine će biti okruglo vijek postojanja. Šta treba, da čekamo bolje sutra? Bar mi možemo, a ima nas poprilično, pokazati svima gdje im je mjesto i u kakav su klub došli. Dobili su odlične ugovore, super uslove za pripreme, čarter da se ne umaraju. Nije im ovo TC ili TSC da mogu se ponašati kako hoće, ne mogu.

Može nekom zvučati kao otrcana fraza, ali isto znam da ljudi žive za ovaj klub.

MI SMO BORAC!!!

Исти сам такав, живим за Борац, готово га стављам на прво мјесто са породицом, имам 30 година, од 2002. године долазим на утакмице, дакле 20 година, више од пола живота, нагледао сам се свега и свачега али нећу одустати. Вруће главе сам свашта написао, фрустриран сам. Не могу они мени Борац огадити колико ја њега волим.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 01:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Нама је клуб изгубио - понижен од екипе са Фарских острва, е болан Фарских острва. Цијели регион нам се смије. Већа брука од овога не може, једино да изгубимо следеће године од екипе неке са Малте, Луксембурга или Сан Марина са 5:0 а то нам се неће десити ( ваљда ).
Ова наша куруз лига је и онако на самом дну, а они су је са поразом закуцали за дно, и још више понизили.
Свашта је овај клуб кроз своју историју прошао, свакаква понижења, али овај пораз ће дуго, дуго да боли.
Да се мене питаш нико од "играча и стручног штаба" марке не би добио наредна три мјесеца, за казну што су нас обрукали за сва времена.
А они да имају мало образа, изашли би сви на прес од играча до "стручног штаба" и извинили се за историјску бламажу.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 06:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vidim da je na gradskom sklonjen semafor...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 06:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jesu li se vratili ribari?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Пуно пута сам критиковао наше новинаре, али овај пут су ме изненадили, оплели су и они коначно из свог пера, баш онако како треба.

Овај са Монда је један од примјера
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1154665/ ... borac.html

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 07:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Опет смо у сезону ушли без везног реда, Мелег, Бегић, Попара, катастрофа. Пишчевић је још нешто и играо, Федор је касно дошао, а могао га је повести на Фарска Острва, могао је продужетак одиграти, па шта буде.
Мелег, за својих 10 000км мјесечно би морао исоручивати дабл-дабл по сезони, голова и асистенција.
Он игра на махове, откако је дошао у Бања Луку. Боље да су џонија Дујаковића оставили за доста мање пара, било би исто, а можда и зеру боље.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa svi smo trubili da nam je vezni red spor i bez ikakve kreacije.
Begic i Piscevic nista prema naprijed, a Meleg je definicija guzatog, sporog igraca. Zna sa loptom ali presporo distribuira loptu, ne zna povuci prema naprijed...
Njega treba nabiti iz kluba i dovesti nesto sto ce nam ubrzati igru.
A Fedor neka bude zamjena tom Isusu kog cekamo da dovedu.

Svi to vidimo, Lalatovic je to pricao...i opet udjemo u sezonu ovakvi.

Ovu bruku moze oprati samo trofej, i to trofej sa dobrom igrom.
Koliko je to realno sa ovim igracima i vidjenim pristupom procijenite sami.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moraju se izdići, takav je život, jesmo govna u svakom smislu ali i drugi su samo bolje to prikrivaju, ajmo zapeti, uzeti titulu i vratiti se u Evropu, ali onu pravu naredne godine, biti prvi klub koji će preskočiti jednu prepreku u LŠ i doći pred vrata LK. Možemo, moramo

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Inače, tek na ovoj utakmici se vidio i veliki nedostatak Lazića, a to je njegova tromost. Momak je baš spor.
Jedino dupla kruna može izvući ovu sezonu, ali mi smo od duple krune daleko kao Farska Ostrva od Banja Luke.
Šta da vam kažem, osramotili ste se... Sad zapnite, zaredajte 10 pobjeda u ligi, pa se možda publika i vrati na stadion.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Borac u srcu je napisao:
Moraju se izdići, takav je život, jesmo govna u svakom smislu ali i drugi su samo bolje to prikrivaju, ajmo zapeti, uzeti titulu i vratiti se u Evropu, ali onu pravu naredne godine, biti prvi klub koji će preskočiti jednu prepreku u LŠ i doći pred vrata LK. Možemo, moramo

А шта је било кад си се пробудио... Па друже мој, ми сваке године говоримо вријеме је за добар европски резултат, па нас редовно набијају разне пумпаџије и конобари...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 14:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Ne treba ni gubiti glavu... Desilo se i to je to, nisu ni oni naivni, oni drugi Farani su dobili 3-1 Bodo koji je prije 3 mjeseca igrao četvrtfinale lige konferencija.... Vidjelo se i prvu utakmicu da su njihovi napadači daleko brži od naših defanzivaca i da im lako mogu pobjeći, u Modriči su na 1-0 oštećeni za penal, dali smo i drugi gol nakon što su oni imali više od igre u drugom poluvremenu i zamaskrali neke stvari i pomislili da ćemo lako...
Ali jedno se mora znati, ne možeš u Junu dovesti tolike igrače i da očekuješ da u Julu sve idealno funkcioniše, treba vremena da to dođe na svoje, ne postoji taj na svijetu koji bi sve posložio za 15 dana iako je Lalat ovdje morao našpanovati ekipu ako ništa nekom motivacijom i svojim ludilom. Ta ekipa je igrala u tom sastavu nekoliko prijateljskih utakmica, dok Farani već imaju 15 kola iza sebe. To nam treba biti škola da se za sljedeću sezonu pojačanja trebaju dovoditi u Januaru i pripremati se malo pomalo za ljeto i evropu, a startati sa 6 igrača koji su tu stigli prije mjesec dana i očekivati da to funkcioniše je nerealno.

Titula mora biti imperativ bez obzira na sve, vjerujem da će ova ekipa doći na svoje, ima tu kvaliteta, niko nije ni očekivao da možemo napraviti nešto veliko u Evropi u ovoj sezoni, moglo se proći 2 pretkola u vrh glave, onda naletiti na daleko jači tim i ispasti, problemi ovog ispadanja su finansije i koeficijent, ali nemoguće je bilo očekivati da možemo doći do grupa ako nismo šampioni, a za mene sve sem grupne faze se ne može nazvati upjehom u Evropi, a pogotovo da se ponašamo kao najveći luzeri i zadovoljavamo se sa 118 minuta i časnim ispadanjem od Kluža. Naša šansa za ozbiljnu evropu, a pod tim mislim na grupnu fazu lige konferencija je da budemo šampioni i da kroz put šampiona probamo doći do toga kao što će doći Pjunik ili Didelanž jer igraju međusobno nakon što je Pjunik izbacio taj famozni Kluž, a i onaj koji izgubi će imati još 2 dvomeča za grupnu fazu.

Treba dići glavu, dati podršku ekipi i ići naprijed, a i da smo prošli farane naš glavni fokus bi bio liga i evropa sljedeće ljeto kad će Lalat imati godinu dana rada iza sebe, ako ne najuri ranije, a nadam se da neće i da ćemo pokazati da smo ozbiljan klub.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oglasio se Lalatović, preuzima odgovornost i izvinjava se, poziva da ga se istrpi godinu dana pa da rezimiramo, a takođe i navijače na razgovor uz opasku ako hoće navijači da ode, otiće odmah

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 17:06 
Veteran
Veteran

Гдје се огласио?. Окачи линк

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 17:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Jako sam razočaran, u mojoj trenerskoj karijeri koja traje 12 godina ovo je jedan od mojih najtežih trenutaka, najtežih poraza koje nisam očekivao. Smatram da smo bili favoriti i ako je neko kriv to sam ja. Nemam strah ni od koga i preuzimam odgovornost.

Izvinjavam se svim navijačima i medijima. Ovo je jedna velika rana i ovaj bol ostaje. Nisam mogao ni da sanjam da ćemo ispasti i pogotovo me boli način na koji jesmo to uradili. Oni nisu bolji od nas, držali smo sve u rukama do prvog gola. Iz tri prekida smo primili tri gola. Oni su čak dobili i crveni karton, a sudija nam je na poluvremenu rekao da će biti strožiji prema svima.

Sudija je bio apsolutno naklonjen njima. Rekao sam Gajiću da ne ulazi oštro, a ekspresno je dobio dva žuta kartona. Poslije toga smo igrali sa dva napadača i oni su imali dosta prostora iza naših leđa. Sudija je imao situaciju da po istom kriterijumu svirne penal za naš Borac.

Još jednom se izvinjavam navijačima Borca u ime sebe, stručnog štaba i svojih igrača, koji ništa nisu krivi. Znam koliko im je ovaj poraz teško pao. Ima mnogo ljudi koji su nezadovoljni svojim životima, mnogima smeta i jak Borac, a Borac nikad nije bio jači.

Nisam htio da me se ovdje dočeka kao heroja, ja nemam čarobni štapić. Došao sam i nisam očekivao velike stvari u Evropi, jer za to treba vremena da se sklope stvari, ali jesam za prvenstvo. Nismo imali sreće, očigledno je nismo ni zaslužili.

Uzmite primjer Zrinjskog, Jakirović je najbolji trener u ligi, ali oni su imali strpljenja sa njim. To nije došlo preko noći, navijači su mu dali podršku kao i klub i rezultati su krenuli za godinu dana.

U bratskom klubu Vojvodini mi je isto bilo jako teško prvih šest mjeseci, nije djelovalo tada da će biti dobro kao što je bilo, ali kada su se sklopile kockice krenulo je u istorijskom smjeru.

Siguran sam da će nakon godinu dana, iako je ovdje nažalost teško da jedan trener ostane godinu dana, ali kad bi bilo strpljenja Borac bi radeći sa mnom bio ozbiljan kandidat za grupnu fazu Lige konferencija. U tom periodu bismo mogli donijeti i dva trofeja u Banjaluku.

Za sve treba vrijeme, a vremena nažalost ovdje nema puno. Svu odgovornost uzimam na sebe. Kad god budem nekom smetao ja ću moći da otiđem. Ovdje sam došao iz velike ljubavi jer jednostavno osjećam ovaj klub. Bogoljub me pozvao, došao sam, kao u Vojvodinu koju jako volim, a ovo je bratski klub.

Nisam htio da čitam medije, jer znam sebe kakav sam i kako bih reagovao. Želim da poručim da svakog navijača Borca poštujem, da Banjaluku volim i da sam ovdje došao da pomognem. Do juče ste me gledali kao ne znam ni ja koga, a ja to nisam tražio.

Želim da poručim ljudima koji komentarišu da nemaju pojma o životu. Ja ću im to reći. Za 20 dana se ništa ne može stvoriti. Moja je odgovornost što smo ispali i molim vas da pustite moje igrače na miru da rade i napreduju. Kad god navijači budu željeli da mi vide leđa nek dođu da popričaju sa mnom i predsjednikom kluba i ja ću otići” – rekao je Lalatović u opširnijem izlaganju

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Какве су ово флоскуле са чаробним штапићима?
Колико треба времена да се избаци екипа с Фарских?
Како смо прошле године, са лошијим тимом, боље изгледали против Клужа?
Зашто су се доводили играчи само да се доведу?
Зашто србијанци кукају на плате од 1. јула, а ни мјесец дана нису били ту?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek se svojim materama izvinjavaju!

Dovedite kvalitetnog veznjaka i neka Gajic i Meleg vise ne igraju!
Eto, to za pocetak pa da vidimo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 17:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Gajic nema sta da trazi u PL, razvlacice ga ko slinu po terenu, plus sto zbog njega Vojin igra lijevog stopera, znaci da ne igra svoju poziciju... Ganjati Grahovca i Sanicanina...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2022, 17:51 
Veteran
Veteran

Нека је изашао са саопштењем, и преузео кривицу на себе
Нема потребе за спомињанем чаробних штапића, и томе слично. Изгубио си од аматера, и за то нема апсолутно никакво оправдања.
Свашта су навијачи писали вруће главе, али мислим да сви желе да наставе да водиш екипу, и да успијеш да направиш од њих оно што си наумио.
АЈ БОРАЦ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120047 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5364, 5365, 5366, 5367, 5368, 5369, 5370 ... 6003  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]