banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5178, 5179, 5180, 5181, 5182, 5183, 5184 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jul 2021, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Шахтјор Солигорск/Фола противник уколико прођемо Линфилд.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 13:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/featured/borac-saznao-ime-protivnika-u-3-kolu-kvalifikacija-za-ligu-konferencija-ako-prode-linfild/

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 13:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jbg moglo je i bolje ali moglo je i gore, nece nas zrijeb ove sezone.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Linfild bi se morao proći,pa onda o Šahtjoru razmišljati.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Teжак противник, испао од Лудогореца обе изгубио по 1:0.. има доста играча са наших простора, Ивановић (Олимпија, Партизан), Шатара (Козара, Лучани), Антић (капитен Војводине и мислим да је био Србије до 21 год). Најбитније је сада извући добар резултат у Ирској, а не сумњам да ће Марко и момци дати све од себе у потенцијалном двомечу са Шахтјором који ће се нажалост играти у Зеници :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 13:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
Šta ono hvali stadionu za 3 kategoriju pisalo se ali sam zaboravio?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Realno težak rival još ako ne možemo igrati u BL, pišaj na nas. Mi smo domaćinska ekipa

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sahtjor je bio domacin na Banovom brdu zbog sankcija, tako da su i oni u problemu.

Ali daj da ne mislimo o njima, samo Linfild.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Rekao sam na kraju prošle sezone ...najveće naše pojačanje će biti da ekipa ostane na okupu (kostur) što se i desilo.

Poslije naše utakmice sa Klužom, mislim da drugi trebaju malo više o nama razmišljati nego mi o njima.

Znamo sve gdje škrpi, ali doće i to na svoje mjesto.

Vjerujem da možemo do zadnjeg pretkola pred grupnu fazu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Zasto se ne prijavi stadion Karadjordje za evropu, ili neki od Bg stadiona?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 14:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Шахтјор, најтежи противник кога смо могли да добијемо. Увелико у форми, први на табели са две утакмице мање од Бате. Надам се да ћемо проћи Линфилд, па ако не будемо могли да играмо на градском утакмицу, треба видјети да ли је могуће да играмо у НС. Јер ако је Шахтјор могао да игра на Бановом брду, на основу добрих односа два клуба, можемо и ми у НС, била би домаћинска атмосфера :D , а не у Зеници. Ал' прво да прођемо па ћемо онда пискарати гдје би требали да играмо, ако већ не можемо на нашем стадиону.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Opet nismo imali sreće pri žrijebu, dobili smo jednog od tri baš teška protivnika što su bili u žrijebu. Kluž je bio top protivnik u toj fazi, momci što su išli u Rumuniju vjerovatno će dugo pamtiti, a i svi će pamtiti revanš i istorijsku pobjedu. Linfild će možda biti dobar, ja se nadam sigurnom prolazu.

Ovaj Šahtjor je već odigrao 14 utakmica u prvenstvu, dakle već su u nekom ritmu i prvi su na tabeli. Između 2 meča sa nama neće imati utakmica tako da nam ni to ne ide u prilog. Možete vidjeti da su sa Ludogorecom igrali na Banovom Brdu, pa ako bi opet bili formalni domaćin u Srbiji to bi nam puno značilo. Naš stadion je čini mi se na granici između druge i treće kategorije. Uefa je u prošlosti ponekad izlazila u susret klubovima kada su u pitanju mali nedostatci, ko zna, možda nam progledaju kroz prste.

Vjerovatno je svima promakao žrijeb za treće kolo lige evrope, iz koje poraženi idu u plej of lige konferencija. Ti poraženi klubovi će biti nosioci, a na slici ispod možete vidjeti označene klubove koji bi bili potencijalni protivnici ukoliko ne bude iznenađenja.
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Na papiru te ekipe iz plej ofa su sve prolazne ali treba prvo vidjeti naše partije sa Linfildom, kako ćemo se pokazati, hoće li još neko otići/ doći, pa ćemo praviti dalje procijene

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Предалеко гледамо, треба се посветити добром резултату против Линфилда. Вјерујем да су момци успјели и одморити, у сриједу имају чартер лет за С.Ирску. Од Линфилда очекујем да је класична острвска екипа, на снагу да играју и на пуно центаршутева. Волио бих овако нешто:
Ћеткoвић, Ћорић, Јовановић, Милојевић, Ћосић, Војновић/Молс, Бегић, Закарић, Мелег(Врањеш), Вушуревић(Суба) и Мораитис

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 16:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Svjesni su u klubu a i Marko zna da samo o Linfildu treba razmišljati. Danas je bilo izvlačenje pa sam zbog toga i postavio, čisto da se zna.

Što se tiče postave mislim da trebaju izaći najbolji i ozbiljno shvatiti. Prolaz donosi klubu dodatnih 300 hiljada eura, a ne vjerujem da mogu prodati za te pare dečka što forsiraju na štoperu. Neka malo odmori, ima vremena još za njega.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mimo teme, gledam tuzlu sad.. Igraju ljudi dobar fudbal, mislim da ce oni biti jedni od glavnih konkurenata za titulu. Sarajevo se raspada. Zeljo i Sarajevo nikad gori nisu bili ja mislim i prava je steta sto nismo sva 3 boda na grbi uzeli.. Ali ispravice se to

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 21:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Linfild nije za zajebanciju, ocekujem tvrde utakmice, svaka sansa se mora iskoristiti.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Tuzla City svake godine krene dobro, pa onda padaju kako sezona odmiče. Ali da, imaju jak roster.

Sa bjelorusima nismo imali sreće, ali prvo proći Linfild.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2021, 22:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zna li se ista za prenos iz Irske...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2021, 07:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Protiv Kluža sam znao da imamo šanse, jeste da su bile male i na kraju smo ispali zbog manjka iskustva u takvim mečevima.

E sad protiv Linfilda smatram da imamo još više šanse i to iz više razloga. Očigledno smo solidna ekipa za ovaj nivo takmičenja, motor naše ekipe Zakarić je dobroj formi, a oni su slabiji u odnosu na prošlu sezonu. Prvenstvo im kreće tek krajem avgusta pa u skladu sa tim vjetovatno i tempiraju formu, ako ispadnu od nas onda imaju još mjesec dana pauze.

U prelaznom roku otišlo im je deset igrača, od kojih su trojica bili okosnice tima. Napadač Shayne Lavery otišao je u Blackpool, prošle sezone zabio je 23 gola u 34 utakmice, otišao je i drugi strijelac Andy Waterworth koji je zabio 15 golova, te standardni štoper Mark Haughey.

Doveli su samo 7 igrača od kojih samo vezni Chris Shields konkuriše za prvih 11, inače došao je iz Dundalka.

Slika

Na ovoj slici je postava koja je izašla protiv Žalgirisa i od ovog trenutno nemaju bolje. U zadnjoj liniji su tanki i praktično nemaju koga ni uvesti sa klupe, štoper Michael Newberry je bio rezervna opcija prošle sezone, dok je desni bek Trai Hume (19 godina) odigrao ukupno 14 utakmica prošle sezone.

U veznom redu je već spomenuti Shields, kapiten Jamie Mulgrew (35 godina), Niall Quinn, Stephen Fallon (prošle sezone rezervna opcija) i Kirk Millar. Treba obratiti pažnju na Millara jer je prošle sezone upisao ukupno 18 asistencija.

Prva opcija u napadu trenutno je Christy Manzinga. Prošle sezone upisao je samo 18 mečeva sa skromnim učinkom jer su dvojica koji su otišli igrali puno više i zajedno su zabili 38 golova.

Na klupi su jako tanki, protiv Žalgirisa je sjedio i golman 2005. godište, mada su sad doveli još jednog rezervnog. Moguće da će dobiti priliku vezni Jordan Stewart i Navid Nasseri, te napadač Adam Carroll. Ostali su bez iskustva i sa malo utakmica.

Po meni šanse su 50:50, a ako ozbiljno shvatimo onda prolazimo dalje. Ipak treba uzeti i u obzir da svake godine igraju Evropu, npr kapiten je odigrao blizu 50 evropskih utakmica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5178, 5179, 5180, 5181, 5182, 5183, 5184 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]