banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5163, 5164, 5165, 5166, 5167, 5168, 5169 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Hvala za sve Zile!

Jos jedan dokaz da je klub igracka u rukama izuzetno nesposobne djece.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Срећно Зиљка. Штета што није сачекао да га стадион поздрави у уторак.
Суба онда крило, Ћоса на л. бека са румунима.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Srecno Ziljkicu, nedostajace njegov karakter na terenu.
Neka Zeljkovic kaze koliki je fiksni iznos, procenti i bonusi su u magli.

Realno, njemu je i bilo vrijeme da ide, bolji igraci se zasite ove lige.
Sad se mora dovesti pojacanje, nek se ne zajebavaju vise.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
O cemu vi pisete!?
Kakva igracka,kakva djeca,kakav kluz?
Onaj ko smatra da se kluz moze proci je dijete iz osnovne skole sa ziljkicem i bez njega.
Pricate o igrackama a klub igra LS,prodaje igrace za velike pare a ne da idu sporazumno uz oprost dugova.
Jel to borac svake godine igra grupu liga evrope pa se sad nesto uzjebalo jer ce se ispasti od kluza!
Za ovakve utakmice kao protiv kluza i ne treba ti marketing jer ako trebas hajcati narod da dodje na jednu takvu utakmicu onda se ja pisam na komplet navijace/simpatizere/obicni narod koji "navija" za borac.

Okrenite se malo i pogledajte u proslost pa se prisjetite gdje je klub bio prije 15-20 godina ili kako se sad koprcaju ostali smecari iz lige i da bi oni staru svoju prodali da im je klub uredjen ko borac.
Budite malo realni.

Ovo je da se covjek krsti lijevom i desnom.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Potpisujem pinkaru, izuzev dijela za marketing.
Ne treba marketing zbog Cluja, nego se ova situacija koristi da se cjelokupni marketing kluba dize na veci nivo.
Da ne pricam dalje na koji nacin (sezonske, dresovi, majice, itd).

Slozio bih se da ljudi izgleda gube kompas, preko noci ocekuju da postanemo klub za grupne faze. Do juce igrali u Janji...
Danima pred Cluj se prica o nekoj sansi za prolaz, dovodjenju igraca za utakmicu protiv Cluja i sl.
Ljudi to je fudbal dva nivoa iznad naseg, ne zavaravajte se.

Ja Borac pratim skoro 15 godina, ne pamtim da je nekada bila stabilnija situacija. I ide se polako ali sigurno ka jos boljim danima.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Rangarok je napisao:
Potpisujem pinkaru, izuzev dijela za marketing.
Ne treba marketing zbog Cluja, nego se ova situacija koristi da se cjelokupni marketing kluba dize na veci nivo.
Da ne pricam dalje na koji nacin (sezonske, dresovi, majice, itd).

Slozio bih se da ljudi izgleda gube kompas, preko noci ocekuju da postanemo klub za grupne faze. Do juce igrali u Janji...
Danima pred Cluj se prica o nekoj sansi za prolaz, dovodjenju igraca za utakmicu protiv Cluja i sl.
Ljudi to je fudbal dva nivoa iznad naseg, ne zavaravajte se.

Ja Borac pratim skoro 15 godina, ne pamtim da je nekada bila stabilnija situacija. I ide se polako ali sigurno ka jos boljim danima.

Ok,ja sam marketing vezao za tu utakmicu konkretno

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Sportski segment kluba je u nikad boljem stanju. Ali to ti upravo daje uslove da uz mala ulaganja napravis povrat od dresova, majica, dobijes vecu bazu ljudi koji kupuju ulaznice, dresove, majice...marketing kluba ne postoji vec neko vrijeme.
Jedna cura drzi tel i skroji objavu na instagramu, na to se sveo cjelokupan marketing koncept kluba koji igra kval. za LŠ?!

I naravno da ti treba marketing i za Kluz i za Posusje! Ne treba da rjesavas Bernulijevu teoremu, prepisi samo od klubova iz regiona marketing pristup. Ti u gradu nemas gdje kupiti majicu Borca, salovi koje prodaju saneri u centru su bogu plakati. Pijacari ti stampaju majice sa pogresnim grbom kluba i to prodaju, rang FK Kosjerovo.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
pinkara je napisao:
O cemu vi pisete!?
Kakva igracka,kakva djeca,kakav kluz?
Onaj ko smatra da se kluz moze proci je dijete iz osnovne skole sa ziljkicem i bez njega.
Pricate o igrackama a klub igra LS,prodaje igrace za velike pare a ne da idu sporazumno uz oprost dugova.
Jel to borac svake godine igra grupu liga evrope pa se sad nesto uzjebalo jer ce se ispasti od kluza!
Za ovakve utakmice kao protiv kluza i ne treba ti marketing jer ako trebas hajcati narod da dodje na jednu takvu utakmicu onda se ja pisam na komplet navijace/simpatizere/obicni narod koji "navija" za borac.

Okrenite se malo i pogledajte u proslost pa se prisjetite gdje je klub bio prije 15-20 godina ili kako se sad koprcaju ostali smecari iz lige i da bi oni staru svoju prodali da im je klub uredjen ko borac.
Budite malo realni.

Ovo je da se covjek krsti lijevom i desnom.

Za ne povjerovati je šta ljudi pišu.
Pljuju upravu pod kojom smo osvojili titulu, i igramo jebenu ligu šampiona?!?
Opet ne valja? Jel' bolje da igramo ligu RS po selima?
Prodajemo igrače u inostranstvo, pa zar to nije san svakog kluba iz BiH?

Ziljka hvala na svemu, i sretno u nastavku karijere!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Kad je Mico Kuzmanovic prosle sezone nakupio 6 golova i 4 asistencije moze onda Ziljkic duplo bolje u Olimpiji.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Zilka sretno ti i hvala na svemu. Da nam se vratis jednog dana.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
borac_sampion je napisao:
Uprava sve čini da ne bi prošli Kluž :lol: traje to već mjesec dana

Ako prođemo Kluž, onda bi jos dvije utakmice igrali u Federaciji, a to ruši priču da smo jači entitet. Činiće sve da ne prođu ni Linfild. :D Šalu na stanu, totalno je nejasno zašto se ništa nije radilo po pitanju stadiona, nama malo nedostaje za 3. kategoriju, vjerovatno da se malo srede novinarska mjesta, VIP i tako nešto.

Još treba Zilka da se povrijedi protiv Kluža pa da propadne keš. :lol: :lol: Srećno majstore!

Ne razumijem ni ove što pljuju, u fazonu prodaše ga, sad nećemo proći Rumune, realno ovo je poslednji voz da se uzme keš na njemu, odlična statistika, iz šampionaske ekipe, A reprezentativac...
Isto tako ni ove što ne vjeruju da možemo proći, i da nam fale trojica kao Zilkić, totalno je nenavijački misliti da smo 100% ispali.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 17:40 
Veteran
Veteran

Cek cek cek,
Ako (kad) prodjemo Linfild, dalje ne mozemo na nasem stadionu?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
A da li bi moglo kad otaljamo Kluž da zatvorimo stadion na mjesec dana, taj Linfild može u Zenici, a onda u narednom kolu nekog jačeg da dočekamo na gradskom kad saniramo teren

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 17:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Najbolje ne izaci na teren i registrovati 3-0 za Kluz. Kao da dolazi Barselona a ne neki jebeni Kluz iz neke rumunske pripizdine, pa nek imaju milijardu evra vise od nas. Jel se nije moglo sacekati tri dana sa transferom, slusate li vi sebe i shvatate li koliko je to jadno i pogresno. Taman kad mislis da smo prebolovati te djecije bolesti oni uprskaju stvar, kao najveci amateri. Zasto nije dovedena zamjena za ako ne najboljeg igraca onda drugog po redu? Prodajes ga prije najvaznije utakmice u sezoni, predali se jos na izvlacenju kuglica i skinuli gace. Nikad mi necemo izaci iz prosjeka i jebenog jada i cemera ove sumorne drzave sa ovakvim potezima. I nemojte mi pricati o nekim dugorocnim planovima i zdravim osnovama i kako smo stabilni i sve to, ne lazite sebe jer dobro znate da se sve moze raspasti koliko vec sutra ako im se digne kurac, kao i svaki put dosad.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 17:57 
Veteran
Veteran

Pa to da li se moglo sacekati sa transferom ne znamo ni mi ni ti, tako da ne mozemo o tome...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Rangarok je napisao:
Cek cek cek,
Ako (kad) prodjemo Linfild, dalje ne mozemo na nasem stadionu?

Borac u srcu je napisao:
A da li bi moglo kad otaljamo Kluž da zatvorimo stadion na mjesec dana, taj Linfild može u Zenici, a onda u narednom kolu nekog jačeg da dočekamo na gradskom kad saniramo teren

https://documents.uefa.com/r/Regulation ... ums-Online

Ne možemo na Gradskom poslije Linfilda (ako je 2. kategorija, a 99% jeste).

I uopšte nije teren u pitanju, grijači i to su za 4. kategoriju. I sa ovim terenom možemo dobiti kategoriju 3, imamo i reflektore taman za 3., ali treba nešto drugo uraditi.

E sad tačno šta i kako je trebao neki novinar danas pitati na presu, a ne mi da se pitamo.

Kako nam je marketing u letargiji, isto tako su i novinari koji prate klub, ali i grupa nažalost. I oni bi mogli dosta toga pokrenuti, predložiti neke akcije za promociju kluba, šopa, pa i nekih sitnica u funkcionisanju kluba...čisto sumnjam da bi ih klub odbio. Ovako svako gleda da sve prođe mimo njega.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 18:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
skypostman je napisao:
Najbolje ne izaci na teren i registrovati 3-0 za Kluz. Kao da dolazi Barselona a ne neki jebeni Kluz iz neke rumunske pripizdine, pa nek imaju milijardu evra vise od nas. Jel se nije moglo sacekati tri dana sa transferom, slusate li vi sebe i shvatate li koliko je to jadno i pogresno. Taman kad mislis da smo prebolovati te djecije bolesti oni uprskaju stvar, kao najveci amateri. Zasto nije dovedena zamjena za ako ne najboljeg igraca onda drugog po redu? Prodajes ga prije najvaznije utakmice u sezoni, predali se jos na izvlacenju kuglica i skinuli gace. Nikad mi necemo izaci iz prosjeka i jebenog jada i cemera ove sumorne drzave sa ovakvim potezima. I nemojte mi pricati o nekim dugorocnim planovima i zdravim osnovama i kako smo stabilni i sve to, ne lazite sebe jer dobro znate da se sve moze raspasti koliko vec sutra ako im se digne kurac, kao i svaki put dosad.

I ja tako mislim,pogotovo ne mogu pricu kako je bilo prije 10,15 godina pa valjda je normalno gledati prema naprijed,valjda trebamo rasti,cifra koju smo dobili ne vjerujem da prelazi 200000 a nekim potezima smo mogli napraviti te pare.
Naravno da se slazem za prolaz Kluza,to je druga dimenzija,da smo doveli 5 igraca 99% bi ispali ali opet se treba nadati,valjda zato svi i volimo fudbal.
Ako sad ne iskoristimo ovaj momenat mislim da drugu priliku necemo imati....

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 18:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nije normalno gledati naprijed, cuti i trpi, ne talasaj, samo da se ne puca.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Uzavreo dan što napolju što na forumu :evil3:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2021, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Posto neki od vas pisu kako prodajemo silne igrace za dobre pare moze li mi neko reci koliko smo to do sad tacno inkasirali od transfera igraca?

A za ove sto skidaju gace pred Kluzom i misle da ne mozemo proci dalje, cemu onda dolaziti na stadion u utorak? Napusite se kurca i vi i Kluz.

Grad ce goriti narednih, ne zbog marketinga, uprava i drugih govana... vec samo zbog onih koji ga vole i kod kuce i na strani!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5163, 5164, 5165, 5166, 5167, 5168, 5169 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]