banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 06:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5153, 5154, 5155, 5156, 5157, 5158, 5159 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Jun 2021, 13:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Polako momci, sve ce doci na svoje, imamo iskustva u pravljenju senzacija, pocevsi od rusenja cigana na njihovom bunjistu pa naovamo, bice generalka pred kluz a tom potom

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2021, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Steta samo sto ce generalka biti protiv ekipa tipa krupa, rudar, zeljo predgradje a ne olimpija..

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2021, 14:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
U sarajevu izgleda ozbiljan raspad, treba im pokupiti nekog kvalitetnog..

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2021, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka

Raspad je u vecini ekipa sem nas i veleza. Treba iskoristiti i probrati dok je vrijeme

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2021, 15:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Ja ne bi nikog dovodio od ovih prosječnih igrača. Ako ne možemo dovesti nekog da valja, bez obzira na eventualne odlaske, možemo do zimske pauze izdržati sa ovim rosterom.

U julu imamo 4 utakmice u evropi i 3 u prvenstvu, u avgustu vrlo vjerovatno još 2 evropske ako izbacimo Linfilda, a možda i 4 ako budemo imali sreće, te čini mi se 4 i u prvenstvu.
U prvih 7 kola vjerovatno ćemo osvojiti oko 15 bodova, ne vjerujem da će neko puno više.

Dakle, idealna prilika u ova dva mjeseca da se dokažu Čavić, Kujundžić, Milojević, Ćetković, Begić, Kulašin, možda čak i još neki mladić.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2021, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Oteti plačkonjama Andreja Đokanovića.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2021, 21:34 
Veteran
Veteran

supersonic je napisao:
Steta samo sto ce generalka biti protiv ekipa tipa krupa, rudar, zeljo predgradje a ne olimpija..

Vladini puleni dolaze

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 07:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Slika
Dobro jutro :confused2:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 08:24 
Veteran
Veteran

To nije razlog da se predamo unaprijed, naprotiv, napasti ga od prve minute jer mi smo Borac, uz punu koncentraciju

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka

iskusniborcevac je napisao:
supersonic je napisao:

Vladini puleni dolaze

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Borac se na transfermarketu skoro izjadnačio sa Sarajevom na čelu PL BiH. Velež zaostaje. Onda Zrinjski, Široki, Željo daleko ispod.

Ko bi rekao samo prije 6 mj. da će ovako biti, Sarajevo je izgledalo tako dominantno i nedodirljivo i igrački i finansijski, ličilo je sa strane na ekipu spremnu i za evropski iskorak. Mi smo im sad svima upali u čip i ogolili sve slabosti pa i finansijske, dugove, profućkanih nekoliko godina dominacije i ulaganja u klub, za Želju ne treba ni trošiti riječi. Sad smo s pravom i apsolutno prvi favorit lige.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 10:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Danas će biti interesantan dan u Klužu jer će se razići sa više igrača. Od jutros je objavljeno da su otišli Nicolae Carnat i Grzegorz Sandomierski.
Carnat je otišao na pozajmicu u Rapid, prošle sezone odigrao 19 utakmica, a golman Sandomierski 13 utakmica.

Malo sam se raspitivao što se tiče plata igrača. Navodno, oko 13 miliona eura izdvaja se za plate na godišnjem nivou.
Mjesečne plate za U21 fudbalere kreću se oko 7-8 k eura, minimalne plate za ostale su 12 hiljada i to za rezerviste koji rijetko igraju. Za standarne igrače idu i preko 30 k, npr golman Arlauskis što je produžio ugovor zarađuje 25 k, Alexandru Chipciu zarađuje 30 k i ne može se reći da je jedan od boljih i standardnijih u timu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Borac u srcu je napisao:
Borac se na transfermarketu skoro izjadnačio sa Sarajevom na čelu PL BiH. Velež zaostaje. Onda Zrinjski, Široki, Željo daleko ispod.

Ko bi rekao samo prije 6 mj. da će ovako biti, Sarajevo je izgledalo tako dominantno i nedodirljivo i igrački i finansijski, ličilo je sa strane na ekipu spremnu i za evropski iskorak. Mi smo im sad svima upali u čip i ogolili sve slabosti pa i finansijske, dugove, profućkanih nekoliko godina dominacije i ulaganja u klub, za Želju ne treba ni trošiti riječi. Sad smo s pravom i apsolutno prvi favorit lige.

Dzaba gledas transfermarkt za Premijer Ligu kad ga uredjuje navijac Sarajeva.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tim gore. Bukvalno su sve poluge držali u svojim rukama a srušili se za mjesec dana ko kula od karata. Niti su sredili stadion, ni teren, ništa nije ostalo iza godina dominacije. Nadam se da ćemo mi pametnije. Uzgred ode im i Mešanović, sad je Borac najskuplji tim lige. Ne znam je l to bilo ikad, sem možda 2011

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
korpus je napisao:
Borac u srcu je napisao:
@Korpus kad budeš imao vremena molim te objasni kako se ove godine prikupljaju bodovi za klupski koeficijent.

Mi sad imamo 1.500 ... Je l se bodovi dobijaju iz utakmicu u utakmicu npr. 0.5 za poraz, 1 za remi, 1.5 za pobjedu ili iz kola u kolo.

Nema više bodovanja na taj način. Od ove sezone bodovi se dobijaju u zavisnosnosti u kojem pretkolu lige konferencija se ispalo.
Slika

1. pretkolo 1 bod
2. pretkolo 1.5 bod
3. pretkolo 2 boda
4. pretkolo 2.5 boda

U slučaju da se nekada dođe i u te grupe mora se odbraniti koeficijent iz kvalifikacija, ta 2,5 boda. Pobjeda u grupama donosi 2 boda a remi 1 bod, te da bi se nastavili skupljati bodovi i u grupama mora se napraviti pobjeda i remi, ili 3 remija.

U slučaju da 5 godina zaredom igramo Evropu, da ne budemo prvaci i da ispadamo odmah, onda ćemo skupiti 5 bodova.

U slučaju da 5 godina zaredom budemo prvaci, što je vrlo vjerovatno :D , onda ćemo skupiti minimum 7,5 bodova.

Brigate brate, zaprdio si i ti godina, daj mijenjaj te potpise, uozbilji se :D
Što se tiče kvaliteta Kluža to nije upitno, ali nada uvijek postoji pa makar i minimalna. Ako nam još nešto ide u prilog to je što igraju meč superkupa 10-og jula u Bukureštu.

Чек, чек, ако бисмо ушли у групе конференција и у њима све изгубили од утакмица, колико бодова нам остаје? Ваљда 2,5. А на тих 2,5 се додаје све што направимо у групи, осим пораза. За реми је бод, дакле ако бисмо на крају имали однос 0-1-5 у утакмицама у групи, то би било укупно 3,5 бода (2,5 због уласка у групу + 1 за тај један реми).

Бар сам ја тако схватио. Не контам шта треба да бранимо? :-?

Иначе, свака ти част за све ове извјештаје!

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo ja ću ti pojasniti.

:D Braniš ta 2.5 boda.

Dakle u grupi tek ako imaš više od 2 pobjede i remija, onda nastavljaš dodavati bodove na 2.5. Do tad ništa ne dobijaš, ostaje 2.5

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pitanje usput onako: da li su u planu novi dresovi, novi dizajn, nesto? Po meni bi bilo bezveze da se igra u dresovima od prosle godine, i Evropa i sezona u kojoj branimo titulu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 18:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
https://pravdabl.com/rumuni-objavili-ci ... -za-borac/

Moglo bi se do rumunije :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Јој, немој та тужна времена ](*,)
Borac u srcu je napisao:
Evo ja ću ti pojasniti.

:D Braniš ta 2.5 boda.

Dakle u grupi tek ako imaš više od 2 pobjede i remija, onda nastavljaš dodavati bodove na 2.5. Do tad ništa ne dobijaš, ostaje 2.5

То значи да онај ко оствари 6 пораза и онај ко побиједи и ремизира по једном добијају исто бодова. А пошто ми (ако некад уђемо у групе) тешко можемо остварити 2 или више побједа, најбоље је да шањемо јуниоре да играју Европу, да нас се не умарају и не поврјеђују главни играчи, њих чувамо за лигу. :evil3: Такође, мало ми глуп систем додавања бодова, значи 2,5 бода си зарадио кроз квалификације, али их мораш поново зарадити, ако хоћеш још. :roll:

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2021, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Vijetnamac napustio Sarajevo. Oni su u totalnom rasulu, a nama je put do titule (duple krune) raskrcen.

Novi dresovi? Promocija utakmice? Bomba pojacanje?

Daj se probudite. Ovo je grad sampiona, a vise se po gradu pricalo o Borcu dok je situacija oko stecaja bila nego danas.
Nije marketing placati 2 hostese i 1 fotografa da objavljuju slike na instagramu. Ne cudite se poslije sto razno razni klubovi imaju promocije i karavane po nasem gradu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5153, 5154, 5155, 5156, 5157, 5158, 5159 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]