banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Jul 2025, 05:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119801 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5044, 5045, 5046, 5047, 5048, 5049, 5050 ... 5991  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Feb 2021, 21:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Jovo mora na operaciju, nece ga biti u subotu i to je veliki hendikep, sad se prisjećam jedne rečenice koju je izrekao jedan igrac jesenas: da nema Jove mi ne bismo znali sta cemo i evo obistinilo se nazalost

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 21:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Aj opusteno oko toga sa dinom. Pripremna je tekma, sta jel mora 90 minuta igrati?
Ako ga izvadi protiv olimpika u 60oj pri rezultatu 0-0, e onda cemo o tome.

Mene zabrinjava to sa Jovanovicem i Jovom.
Hoce li biti spremni za Olimpik?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 21:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ziljke je veceras navodno rekao Marku da nema pojma

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 21:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
iskusniborcevac je napisao:

Ето. Није ништа погрешно ни рекао. Браво Зиле. Штета за Јову, баш штета. Брз опоравак му желим.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 21:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Nema pravo igrac to da kaze treneru. Mislim moze mu reci a trener ako je trener onda se sledeci koraci znaju na toj relaciji....klupa,tribina,trening u 6h ujutro

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 21:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47

Zbog te recenice bi ga ja ekserima zakovao na tribini, al ne obicnim, nego desetkama onim za beton...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Zbog te recenice bi ga ja ekserima zakovao na tribini, al ne obicnim, nego desetkama onim za beton...

Može ga povući dole, Ziljke je uradio za ove dve godine što Marko nije uspio za cijelu karijeru u Borcu. Momak je pokazao mnogima kako se bori za grb Borca, kad bi se ostali ugledali bar 50% na njega i Jovanovica titula se ne bi dovodila u pitanje.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:12 
Veteran
Veteran

Da je on mesi licno a trener nikola nikic,nema pravo da daje takve komentare.
Ali dobro,to se desava kada igrac umisli da je iznad svih.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ziljku ponese osjećaj, nije u pravu, ali jednostavno takav je . A Marko mora da shvati da se autoritet gradi znanjem, korektnošću i rezultatima a ne dernjavom. I nisu to pjetlići pa da ih prozivaš svaki čas poimenično i govoriš pomjeri se 20 centi tamo vamo, ljudi ne mogu igru pratiti od njegove vriske.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Obožavam ovu temu :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
borac_sampion je napisao:

Može ga povući dole, Ziljke je uradio za ove dve godine što Marko nije uspio za cijelu karijeru u Borcu. Momak je pokazao mnogima kako se bori za grb Borca, kad bi se ostali ugledali bar 50% na njega i Jovanovica titula se ne bi dovodila u pitanje.

Igraci ne mogu biti ti koji smjenjuju trenera, smijenili su Jagodica, sad im i ovaj ne valja, pa dokle vise, sta je vama ljudi, nije stvar kako se trener zove, nego odnos prema igri, to se gleda, igrac ma kako se zvao nije taj koji donsi sud o tome ima li trener pijma ili nema...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
supersonic je napisao:
Pripreme ne govore puno, ali mi imamo poraze, prekinutu utakmicu i nula datih golova. Marku klepku opaliti ako opet izjavi da nije to lose, bile su 2 3 prilike..

Koliko sam skontao, u dobrom dijelu utakmice je krupa bila bolja od nas i to dobrano.. Sto je jos jedan minus, ako se uzme u obzir da smo ih dobijali u prvom dijelu i da su ljudi kandidati za ispadanje.

Druze o cemu pises ti, cuj ako se uzme u obzir da smo ih dobijali u prvom dijelu. Morali su nas pustiti da ih pobjedimo obe i da su imali pozitivan rezultat. Normalno da su pripremne utakmice drugacije od prvenstvenih ali na takvim utakmicama trazis formu i radis na samopouzdanju ekipe a nama je samopouzdanje izgleda na minimumu jer gola nismo dali. Daj u Srijedu neku tekmu sa drugoligasem, da ne kazem pevoligasem da zabiju gol-fol da se malo dignu pred nastavak.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:30 
Veteran
Veteran

Meni nikad nece biti jasno da neko stavlja pojedince iznad kluba i da se hijerarhija stavlja u drugi plan cak i sam klub!?
Ne kazem da je marko sjajan i bajan ali tako igrac da komentarise.....iskreno se nadam nekom demantu ove informacije,makar i lazan bio.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Popriličan je podvig ne dati gol na pripremama bez obzira što je rez u drugom planu.
Naravno, ne mora ništ da znači.
Treba proguglati, možda smo kakav negativan pripremni rekord oborili :D

Da odmah kažem, da ne bude poslije da sam general poslije bitke, mi ako budemo igrali ko pod Vladom, da se udaramo nogom u dupe. A sjetimo se šta su ovdje pojedinci čovjeku psovali.
Goruću poziciju, vezni red nismo riješili, trener početnik uz to, još ako se budu igrali football menagera...

Hvala qurcu, za 6 dana se nastavlja liga, prenos na areni, baravno.

Aj Borac, aj u evropu, aj pun stadion u julu ! ! !

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Sve i da su nas morali pustiti, ljudi su zadnji dole negdje na tabeli, vise energije i zelje pokazu u pripremnoj sad protiv nas, koji se kao borimo za evropu. Pa ako je ovo generalka, kakva ce biti prva utakmica u ligi sad za vikend?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 22:37 
Veteran
Veteran

Када тренер постави правила, ја то поштујем и треба свако да се казни ко та правила не поштује. Али када имаш у клубу појединве ( у овом случају појединца) који раде шта хоће и нико му ништа не смије, е онда та правила падају у воду. Притом тај појединац није са својим играма заслужио да га било ко трпи, а све и да је најбољи треба да буде као неко ко носи капитенску траку да буде примјер свима на терену, а не да се понаша као да је Роналдо. Зиле је апсолутно у праву што је то рекао. Својим играма заслужио је да игра, а не да га неко да тако кажем понижава и убацује се у игру менаџерски играчи да играју. Марко је незналица, али није он крив ови су га ту инсталирали, јер су им потребни климатори, а Марко то очигледно јесте. А Марко упала одлична прилика да се покаже и докаже као тренер, а како ствари стоје од тога неће бити ништа. Зиле и Јовановић су заслужили са својим играма на терену и понашањем да их се поштује, а не да им ико ишта каже. А да се Карлеуша толерише, јер ето јбг на њега смо навикли.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2021, 23:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Opet se staje na pogresnu stranu ovde. Jeste klub je iznad svega ali ajde posto nam je klub onda u najvcem interesu da vidimo ko je i koliko doprinjeo tom klubu.

Potezi uprave odavno nisu ni za cudjenje ni komentarisanje. Ganjas titule i evrope, a dovodis trenera pocetnika. O dovodjenju ovih igraca iz hrvatskih pasnjak liga i pranje para preko Mamiceve agencije da ne pricam. Nisam rasista ali uzmite samo ove afrikance, brazilce sta su vec, nisu dovedeni da dignu kvalitet igre vec da igraju na "poziciji crnca" u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2021, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uglavnom prvenstvo je na pragu. Prepucavanja bilo koje vrste se sad završavaju. Imali su najbolje uslove za pripreme i sve su podredili Olimpiku ni jedan meč nije igrao najbolji sastav. Idemo sad. Stisni. Navali. Trpaj. Pobjedjuj. Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2021, 12:00 
Veteran
Veteran

Ови из Жеље за кифле немају, припремне утакмице играли по теренима горег од тушња, а играју и боре се, И биће боље пласирани на крају од нас на табели. Ови наши имају феноменалне усливе, а на терену се понашају као да плате нису добили годину дана. Оно јуче је било ужасно за гледати, крупа нас апсолутно надиграла, ми поштено голу нисмо пришли, сем оног шута Зилета који је голаман одбранио уз помоћ стативе. Када на све то додамо ово менаџерисање и тренера који док није преузео Борац нема дана искуства вођења озбиљне екипе. Без гола на припремама. Олимпика можемо да добијемо само ако овај наш главоња подмаже или припријети судији. Са оваквом игром још без Јове, а можда и без Марка, ја нисам оптимиста, волио бих да гријешим, али сумњам.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2021, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma da. Ali pritisak navijača ili tenzije unutar ekipe neće popraviti stanje. Nama sad nije cilj loš rezultat pa da još više pišamo po Marku, jer ćemo izvisiti za Evropu tako da pišamo po sebi. Nama su cilj pobjede a i on je koda pripravniku daš direktorsko mjesto, luta, pokušava se snaći, naravno naši ljudi su takvi nikad neće reći da nešto ne mogu, sve mogu, sve znaju, sve prihvataju. Šta je tu je. Plaćeni su da prave rezultat. Jedino to sad želimo od njih svih

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119801 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5044, 5045, 5046, 5047, 5048, 5049, 5050 ... 5991  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]