supersonic je napisao:
ElPadrino je napisao:
Iako teška situacija i sve ostalo, meni je ovo super. Transparentno do srži. Za svakog sponzora piše kolika je uplata za sponzorstvo, za svaki prevoz piše koliko je itd. Znači ni po babu ni po stričevima nego sve crno na bijelo. Druga stvar je sramota što nekad simbol grada nema podršku nijedne institucije.
Mada bolje i to nego da dolaze u dvoranu oni što su slali ljude da tuku banjalučku djecu.
Svaka čast i svim bivšim igračima koji su tu za svoj klub kada mu je teško.
Transparentnost da, saglasan sam. Ali to se moglo na drugaciji nacin, izadjes sa ukupnom cifrom za gostovanja, pa koliko je uslo/izaslo. Ovako kao prosijaci. I tim igracima u klubu nije svejedno, kad gledaju ona krizanja ko je koliko dao za doboj, ljubuski. RK se bas bas srozao zadnjih godina, zalosno
Slažem se da i meni ima više smisla takva ideja. Opet, kontam da je ovo urađeno da bi svaki sponzor mogao da bude promovisan na odvojenom gostovanju. Ovako bi neko to morao sve u komadu platiti. A sad, kad se ide u Doboj, promovišeš samo tog sponzora tu sedmicu, onda Trebinje drugog itd. To iz ugla sponzorstva ima više smisla. Svakako ima i za i protiv, ali meni je okej da se kaže tako je kako je ljudi.
Nažalost, mi nismo svjesni koliko je ustvari loše u klubu što kaže Morijentes pa ljudi se zaista nisu pojavili na finalu kupa iz finansijskih razloga. To je baš dno dna. A država i grad ćute. Mada opet kažem, ako će nam dolaziti iskrivljena vilica ili neko sličan za predsjednika kluba, onda bolje ovako. Iz nekog ugla si i prosjak, ali makar pošten i čistog obraza.