Borac u srcu je napisao:
Mi jesmo zadržali većinu ekipe po prvi put, samo koliko se razmišljalo o tome da je ekipa totalno izraubovana fizički i psihički nakon 60-70 utakmica prošle sezone i gubitka/predaje svih trofeja, i da ostanak čak i čitavog tima ne garantuje rezultat bez nekoliko novih dobrih pojačanja, a kamoli ovo kad je otišlo par igrača a nikog nisu doveli. Da smo prošli na sreću večeras bilo bi to bolje korigovali bi oni roster , ali sreću smo potrošili protiv Egnatije isto ovako smo igrali bezvoljno i malokrvno ali prošli, i ove godine je trebalo računati da se prođe na kvalitet
Ma ljudi pustite te suplje price “ psihicki iscrpljen poslije 60 utakmica prosle sezone”. Ljudi ne rade u rudniku 12 sati dnevno svaki drugi dan, ne kopaju kanale. Igraju jebeni fudbal i od toga uzimaju jako finu kintu. Radnika nesretnika ( ko sto si i sam, a i ja sa tobom) pitaj kako se osjeca poslije posla.
Ove dve utakmice su pokazale da vecinu njih boli qrac za ovom sezonom. Ja iskreno vjerujem da od ponedeljka krecu odlasci ( kula, vuka, ogrinec itd ).
Drugo, trebali su biti mangupi pa izaci pred narod i reci pred prvu utakmicu da ove godine evropa nije cilj, nego se okrecu prvenstvu i napadaju titulu za 100 godina kluba. Bilo bi kud i kamo postenije od ovog silnog lozenja da smo Borac, a ispadosmo…..
Sramota, to je rijec koja opisuje ove dve utakmice.
Onaj Serif nije ni za klupe nego za ispisnice. Graha je za klupu odavno, blizu je da preuzme Subin status zadnje dvije godine. Nadam se da ce dovesti jos nekog krstenog, da se pobijemo u ligi i napadamo tu titulu, jer sve mimo toga ce katastrofa biti.
I svaka cast momcima koji su otisli na ovo gostovanje, prevalice preko 3000 km a u glavi su imali rezultat sa gradskog. Kapa do poda!