banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 00:43 Danas je 23 Jun 2026, 00:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2012, 12:57
Archangel je napisao:
Ovako:

Vjerovatnoca da se pogodi jedna utakmica je 1 / 3 (1 ispravan od 3 ishoda)
Vjerovatnoca da se pogodi 10 utakmica je:

1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 = 1 / 3^10 = 1 / 59049....

Procitaj malo mnozenje vjerovatnoca, pa onda pisi o tome... Kada je uslov da se pogodi nesto "i" da se pogodi jos nesto, onda se vjerovatnoce ta dva dogadjaja mnoze...

I ne, 30% nije premalen dobitak na 80 utakmica, jer se uvijek ulaze ista kolicina novca... Tj, vec poslije 4 utakmice ti si povratio svoj ulog, to znaci da ostalih 76 utakmica ti je profit...

Pa naglasio sam u singlovima. Kapiraš? Pročitaj tekst koji si ti označio.A to fixevi se odnose na igru full time.

Sve si slagao i plus si pogrešno izračunao i kasnije nesojski priznao.Tvoje društvance oboljelih od PTSP-a su prvi krenuli sa uvredama,pogledaj.Nisam vam ja kriv što ste kidali glave u ratu jedni drugima.

Tvoje "dve" statistike? Pa i Albanija ima veće plate od vas jer na fakultetima prolaze stručnjaci poput tebe.

Poslednji put menjao Davidoff dana 18 Dec 2012, 22:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5owcIFe2fdM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Prejak je. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ташко je napisao:
Ajd kad si tu; da te priupitam...
Ja sam davno baratao statistikom, ali ispao iz forme i tu :(
Ako znas igrati belu, zanima me kolika je sansa da se dobije 100 zvanja?
I tre'a mi racun.

Mi smo se jednom ponapijali i kao racunali i dosli do 31% sto je zbogom pameti. Za citavo vece igranja, ne dodje 4-5 puta.

Ma jasta, to mora biti tacno. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Koliko je Tasko Nacic jak lik :)

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
бранее на твоју марку ја дајем 1 евро,да момак поједе,попије,појебе....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uy6IolTXZcc[/youtube]

стављам петака да неће дочекати сабаха!

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Davidoff je napisao:
Archangel je napisao:
Ovako:

1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 * 1/3 = 1 / 3^10 = 1 / 59049....

Procitaj malo mnozenje vjerovatnoca, pa onda pisi o tome... Kada je uslov da se pogodi nesto "i" da se pogodi jos nesto, onda se vjerovatnoce ta dva dogadjaja mnoze...

I ne, 30% nije premalen dobitak na 80 utakmica, jer se uvijek ulaze ista kolicina novca... Tj, vec poslije 4 utakmice ti si povratio svoj ulog, to znaci da ostalih 76 utakmica ti je profit...

Pa naglasio sam u singlovima. Kapiraš? Pročitaj tekst koji si ti označio.A to fixevi se odnose na igru full time.

Sve si slagao i plus si pogrešno izračunao i kasnije nesojski priznao.Tvoje društvance oboljelih od PTSP-a su prvi krenuli sa uvredama,pogledaj.Nisam vam ja kriv što ste kidali glave u ratu jedni drugima.

Tvoje "dve" statistike? Pa i Albanija ima veće plate od vas jer na fakultetima prolaze stručnjaci poput tebe.

Pa ako racunas kao singlove, da bi prosao 10 singlova, mora proci 10 singlova... Ako racunas tiked od 10 utakmica, opet mora proci svih 10 da bi prosao... Ne vidim razliku, ako postoji, molim te, prosvjetli me... A nek si ti strucnjak, napravio 3 kardinalne greske...

@Tasko, sad cu izracunati

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
papučar je napisao:
Koliko je Tasko Nacic jak lik :)

Знамо се?

Немојте брисати тему ни под разно, евентуално на кафе. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Archangel je napisao:
Davidoff je napisao:
Archangel je napisao:
Ovako:

Pa ako racunas kao singlove, da bi prosao 10 singlova, mora proci 10 singlova... Ako racunas tiked od 10 utakmica, opet mora proci svih 10 da bi prosao... Ne vidim razliku, ako postoji, molim te, prosvjetli me... A nek si ti strucnjak, napravio 3 kardinalne greske...

@Tasko, sad cu izracunati

Razlika je u uplati. Na 10 singlova se uplaćuje 10 novčanih jedinica a na tiketu od 10 utakmica je uplata 1 novčana jedinica.To bi ti trebao znati,ali kako ćeš kada tvoja fakultetska diploma sa kojom se hvališ važi samo na ratnom koridoru i nekakvim distriktima.Jebe vas vjekovima ko stigne,a onda komplekse liječite vrijedjanjem.Opet ti kažem,pogriješio sam samo za orvu stvar.Ostalo je sve tačno što sam napisao.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Згембо, не глуми да си неко ко ниси.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ne glumi, stvarno je idiot. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Davidoff je napisao:

Razlika je u uplati. Na 10 singlova se uplaćuje 10 novčanih jedinica a na tiketu od 10 utakmica je uplata 1 novčana jedinica.To bi ti trebao znati,ali kako ćeš kada tvoja fakultetska diploma sa kojom se hvališ važi samo na ratnom koridoru i nekakvim distriktima.Jebe vas vjekovima ko stigne,a onda komplekse liječite vrijedjanjem.Opet ti kažem,pogriješio sam samo za orvu stvar.Ostalo je sve tačno što sam napisao.

:cat: :cat: :cat: а однос добитак-улог фродо???
колико новчаних јединица(боже каква глупа фраза) мораш да стављаш на 10 синглова да би добитак био као на тикету са свим утакмицама заједно :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao vlakanje dana 18 Dec 2012, 22:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

PTSP-ci nastavljaju sa vrijedjanjem. :lol: Zerocool je najgori.Ili je bio u nekom logoru žrtva ili je bio batinaš.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Davidoff je napisao:

Kakve veze ima uplata sa prolaznoscu tiketa? :-? :-? :-?

Pitanje je: Kolika je vjerovatnoca da prodje 10 utakmica, ili 10 singlova... I nigdje se ne spominju uplate... Da bi prosao i jedan i drugi oblik kladjenja, mora proci svih 10 utakmica, ulagao po 1 KM ili po 1 000 KM, nije bitno...

Tj, po tebi ako ulozim 10 KM na tiket od 10 utakmica, ili ako odigram 10 singlova po 10 KM (tj ukupno ulozim 100 KM), postoji razlika u vjerovatnoci da cu sve proci?

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Davidoff je napisao:
PTSP-ci nastavljaju sa vrijedjanjem. :lol: Zerocool je najgori.Ili je bio u nekom logoru žrtva ili je bio batinaš.

Koji si ti debil mater ti nenormalnu derem,sad me može prijaviti i proroku Muhamedu ako hoćeš boli me patka.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Davidoff je napisao:

Jos jednom tako pricaj o mom momku i vidjeces svog Boga.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

De sta se nerviras, namjerno troluje. Zgembo, Drinin ili tako neko po stoti put.

To Shakal, brani me! <3

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Archangel je napisao:
Davidoff je napisao:

Kakve veze ima uplata sa prolaznoscu tiketa? :-? :-? :-?

Pitanje je: Kolika je vjerovatnoca da prodje 10 utakmica, ili 10 singlova... I nigdje se ne spominju uplate... Da bi prosao i jedan i drugi oblik kladjenja, mora proci svih 10 utakmica, ulagao po 1 KM ili po 1 000 KM, nije bitno...

Tj, po tebi ako ulozim 10 KM na tiket od 10 utakmica, ili ako odigram 10 singlova po 10 KM (tj ukupno ulozim 100 KM), postoji razlika u vjerovatnoci da cu sve proci?

Već smo to razjasnili,vrtimo se samo u krug.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

добар је мемо :D
проср'о се па сад једе....

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2012, 23:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Davidoff je napisao:

Koji si ti debil mater ti nenormalnu derem,sad me može prijaviti i proroku Muhamedu ako hoćeš boli me patka.

Što moj Muhamed? Pa vi ste bili pod Kurdima 500 ljeta.I još uvijek ste,zanimljivo.Tursko Srajevo vam je glavni grad.Svi su se oslobodili osim vas.Zato ste tako divlji. Čast izuzecima.

I ne plaši se da ću te prijaviti.Nisam ja cinkaroš kao vi iz Banjaluke,nadaleko poznate ljudine po čuvenju.

Vrh

[ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]