Detroit - Chicago WS(4)(1.inn) X 1,80
Tampa Bay - Oakland(4)(6,5) Više 1,70
Kansas - NY Yankees(4) 2 1,60
Washington - Philadelphia(4)(6,5) Više 1,90
LA Angels - Toronto(4) 1 1,75
S.Francisco - Milwaukee(4)(6,5) Više 2,00
Ovo sam ja odigrao na dva tiketa... E sad... Od ovih svih, Yankeesi bi ladno trebali doci, imaju los niz, pocinju sa odlicnim bacacem, koji je startovao u 3 utakmice i sve tri dobio, dok Kansas startuje sa bacacem koji je od 3 utakmice sve tri izgubio... Prateci neke savjete po netu (igrati nasuprot loseg/dobrog niza), plus gledajuci startne bacace, trebalo bi bez problema doci...
Pored njih, San Francisko bi takodje trebao doci vise... Zadnja utakmica je u zbiru dosla 5, ali ovaj put startuju dva bacaca koja u prosjeku svaki drugi (San Francisko), tj svaki treci inning (Milwaukee) daju po jedan run, uz po 1 strikeout po svakom inningu od tri udaraca.. Posto je granica dosta niska, kontam da bi trebalo doci preko, ali opet, svasta se moze desiti...
Najveci problem ovih utakmica je sto su prve izmedju ovih timova... Oni igraju po tri kola sa istim timovima, pa mjenjaju, a ovo je cetvrto kolo, pa su novi parovi.. Malo je tesko porediti uspjesnost bacaca i udaraca, kad se totalno promjeni tim, ali opet po nekim statistikama, trebalo bi doci... Ja i da padnem oba tiketa, bicu zadovoljan samo da prodjem bar pola utakmica, jer pratim baseball odnedavno na TVu (a zadnje dvije godine preko neta), i bas sam se uputio u pravila, ali i dalje nemam toliko iskustva, ali bih koliko toliko sebi dokazao da nesto i znam