|
Novi pokusaj s BH Premier ligom (malo se dobijalo ovih dana, pa mozemo eksperimentisati)
Olimpic:Zrinjski - 1 (2.05) (Olimpic ima strasnu ekipu, vidim poceli su i da dovode ljude na stadion, a nadam se da ce to ovjekovjeciti i pobjedom, protiv Zrinjskog koji je kiksao proslo kolo)
Celik:Slavija - 1 (1.30) (Celik dobro odigrao protiv favorita Zrinjskog, a Slavija davljenik mislim da ce sada posustati, ne bi trebao Celik steliti)
Zvijezda:Rudar - 1 (1.35) (Malo ko je nosio bodove Zvijezdi s domaceg terena, pa ne vjerujem da ce i Rudar)
Borac:Siroki - 1X (1.20) (domaca publika, imperativ pobjede, novi trener, sve govori da ce biti pobjeda Borca, ali na drugoj strani je ipak Siroki, i oni imaju novog trenera i ovo im je odlicna prilika da se dokazu navijacima, zato 1X)
Zeljo:Travnik - vise od 2.5 gola (1.85) (ne treba puno pricati, Zeljo jede malu djecu, znaju igrati sa ovim slabim ekipama, a uvjek igraju na gol vise, tako da mislim da ce i u ovoj utakmici to biti slucaj)
Velez:Sarajevo - 2 (2.60) (Ovim se zatvara kladionicarsi krug, jos jedna dvica, solidna kvota, da ne govorim da ce biti degeneka ako papci ne dobiju Velez, trener Veleza Varesanovic ima jednu jedinu ljubav a to je Sarajevo i ako bude trebalo i pustit ce nam ovo, jer njemu utakmica nije toliko vazna, ne bori se za Evropu)
GOŠK: Kozara - Ne moze covjek biti pametan sta da odigra na ovaj GOSK, pobijegli su iz opasne zone, pa mislim da ce opet steliti tako da bi mogla biti dvica da uzmu pare od kladionice, eventualno da ne bi bilo sumnjivo, jer se za njihovo ime uvijek veze neki cudan rezultat, mozda ce odigrati 1. Ali u svakom slucaju ce biti neki ludi prelaz, eventualno 1/2, 2/1, 2/2.
_________________ Dnevna kladionica - S nama ne mozete biti u minusu!
|