Ja to radim već dugo (celu ovu 2013.), ali sam malo preambiciozan. Naime, krećem sa 10€ na kvotu preko 2 i na 6 vezanih dobitnih tiketa. Nekom će zvučati možda i lako, a većini nemoguće, ali nije uopšte lako, ali nije ni nemoguće. Uspeo sam krajem aprila uzeti 1000€, jednom sam bio na korak (uložio 400 na kvotu 2.5 i pao), a mnogo puta pao sa ulogom 200. Posle svakog pada krećem otpočetka sa ulogom 10€ ali kvotom dosta većom od 2, najčešće 2.50-3.00 ali zna biti i 4, ako prođe ide ulog 20€ na kvotu oko 2.50 ( a višak dobitka stavljam u štek), pa ako i to prođe, onda svih 50 na kvotu 2.00-2.50 pa ako i to prođe onda idem sa 100 na kvotu 2.00-2.50, pa ako i to prođe onda sa 200 na kvotu 2.50-3.00 i ako to prođe onda sa 400€ na kvotu 1.90-3.00. Sad sam u krizi, malo je dobrih mečeva, a zicere mafija okrene u kontru, pa sam odlučio letos zaustavljati se na 3-4 ''epizodi''. Njčešće ja malo smanjim ulog u korist ostavljanja para u šteku za nove serije, pa tako umesto da uložim 200 ja uložim 180, ali sve to zavisi od kvote.
I da, ja lično sm vrlo loš kladioničar, ali am našao solidne, pa prepisujem od njih, ima dosta blogova-sajtova na kojima ima dobrih tipera.
A ako neko ne veruje da sam uspeo dići 1000€, mogu mu poslati slike na pp. To ipak neću da okačinjem javno, što bi rekao legendarni Drinin Vuk: ,,nije za foruma''.

Uglavnom sa tim sam u velikom plusu, al' kad đavo neda mira pa mnogo trpam na ''narodne'' tikete i na prelaze i sisteme sa velikim kvotama, pa to proguta dosta tog plusa, ali nekad se i tako nešto dobije, mada manje od uloženog, ali ipak sam u solidnom plusu zahvaljujući duplanju.