banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11883 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 595  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Zadnji tiket ?
PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
e braco moja imali ko kakav dobar sedmicni tiket da odigram???

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Cosa Nostra je napisao:
Tesko da ce ti taj sta pomoci :pukeleft:

Ташко je napisao:
Bravo Musko, bravo, bravo!
Odigrao sam 7 tiketa, po 3-4 para. Za sada sve i jedan prolazi. Izbjegao sam par cupavih utakmica i pola tenisa nisam nasao...

shakal je napisao:
Hvala Musko Bre-u :) na savjetima danas. Prosla mi dva po 50KM, ulagao po 10. Jedan pao al' ko ga jebe...veselo je i ovako

Barsa je napisao:
Muško tebra hvala jopet. Prođoh tj. prođosmo i ovaj drugi večeras 8)

Stavi i sutra još koji tiket :D

:)

Poslednji put menjao MuskoBre dana 18 Sep 2011, 21:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cosa Nostra je napisao:
Tesko da ce ti taj sta pomoci :pukeleft:

Boga m' ja sam fino u plusu. Skoro Stojanka.

Musko, cim prodju ispiti, bice piva i ukoso u nekoj od pivnica. Te naravno, slikanje sa cekom za bracu iz Gvineje Bisao.

Poslednji put menjao Ташко dana 18 Sep 2011, 21:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovo postavljanje tiketa koje ste prosli ne znaci apsolutno nista,bar nekome ko igra kladionicu duze od godinu-dve.Na svaki ovaj koji postavite,siguran sam da dodje bar 5-10 "crvenih",a mozda bi ljudi vise naucili iz tih 80% tiketa koje sakrivate. Bez ljutnje,ali ovako kao da samo radite navlakusu za kladionice i palite raju...ili prikazujte sve ili nista!
Vise bi vrijedilo i bilo bi korisnije da svako kaze po jedan,po njemu,najsigurniji par toga dana, sa kvotom 1.60-2.50 i to naravno prije pocetka,pa onda probati nesto izgatati,nego postati ovih 10-tak % tiketa koji prodju i ljudima izvlaciti zazubice,iako ste vjerovatno u minusu jer igrajuci ovoliko parova na tiketu,i matematicki je tesko biti u plusu na duze staze.

nhf...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager, evo ja prvi TVRDIM da sam SVAKU godinu (od 12 koliko ih imam na kladionicarskom stazu) zavrsio u plusu, i to lijepom.

Ja dnevno u prosjeku imam 50 maraka uplate, i naravno da je veci broj gubitnih tiketa, nego dobitnih, osim ponekad ako odigram jedan ili 2 tiketa dnevno.

Koliko god da ja postavim tiketa dobitnih, doci ce neko i reci da sam taj dan imao vise gubitnih, ili da postavim svih 5 prije pocetka, i da prodju 3, doci ce neko i reci kako sam ja ustvari taj dan odigrao 15 tiketa, ali sam 10 sakrio u startu.

Zadnja 2-3 dana sam pojedincima slao na PP moje neke prognoze, bilo je preko 50 tipova, i neka kazu ljudi kako su prosli.

Poslednji put menjao MuskoBre dana 18 Sep 2011, 21:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
To pokusavam objasniti Musko ali frajer ne kopca ja nemam nista sto on postavi prolazni tiket kad se sve zavrsi.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije covjek Crveni krst.

Ja morem potvrditi da je bilo finih prolaza, pa pisali smo o tome. A Slager, mozda nije niko postavljo gubitnicke tikete, ali bilo je rasprava ko i sta nas je oborilo.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma ne kazem ja da ti lazes,vec ne shvatam poentu postavljanja samo dobitnih tiketa na forum. Dodju klinci skontaju "jest ovo super,ne radis nista a lova kaplje",a i ti i ja znamo da nije bas tako...Cak i da si svih 12 godina u plusu (ja nisam),znas koliko bi i znanja i rada i vremena i srece i discipline trebalo za takav poduhvat!. To moze 1 od 10 000 ,da 12 godina bude svaku godinu u plusu!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
To pokusavam objasniti Musko ali frajer ne kopca ja nemam nista sto on postavi prolazni tiket kad se sve zavrsi.

Pa nisam ja ovde da bi ti imao nesto od toga. Fino pise tema "Zadnji tiket". Ti otvori temu "Kladionicarske prognoze" i sve 5.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
jbg,ja ne mogu vise ni bih ligu skinuti...evo juce me travnik obori...a i beogradski rad je izgubio..jednostavno nece pa ga jbi.. a ko bi rekao da ce lacio danas pobjeci iz 1x... i poslije stara pita gdje je plata...

p.s.ne kune majka sina sto kocka,nego sto ide da se vadi !

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najvaznija stvar kod kladionice je da ne budes pohlepan. Sto posto.
Na velike uloge, 2-3 tekme po tiketu moze se fino proci, ako se ne buba na pamet.
Ja na primjer ne igram male kvote, nista ispod 1.3, ako nije dvoznak. A i ne gledam toliko kvotu, nego ako imam neki kont, odigram tu utakmicu i zdravo. Naravno, nekad te povuce, ali jbg...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ma ne kazem ja da ti lazes,vec ne shvatam poentu postavljanja samo dobitnih tiketa na forum. Dodju klinci skontaju "jest ovo super,ne radis nista a lova kaplje",a i ti i ja znamo da nije bas tako...Cak i da si svih 12 godina u plusu (ja nisam),znas koliko bi i znanja i rada i vremene i srece trebalo za takav poduhvat!. To moze 1 od 10 000 da 12 godina bude svaku godinu u plusu!

Nisam ja ni pokusao reci da ti tvrdis da ja nesto lazem. Sto se tice tih zavrsnih pluseva, mnogo manju ulogu igra sreca nego sto se misli. Ne postoji iole ozbiljan kladionicar bez dobrog money managment-a. Cak se i knjige pisu na tu temu. Od primitivnih Martingale sistema, pa nadalje. Mozes ti biti sjajan tipster, ako nemas strategiju kako igras kad te krene, i kako igras kad te stane, nema te nigdje, barem ne na duze staze. I btw znam dosta ozbiljnih igraca koji imaju pluseve na duze staze, tako da bas 1:10 000, ne znam..Prije bih rekao 1:1000.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije se jos rodio taj koji je zajebao kladionicu...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ja ne vidim nigdje problem što Muško postavi prolazni tiket ovdje. Dosta puta diskutujemo i o onim tiketima koji nas obore.

Slager za tu djecu koju navodiš: Djeco bježite od kladionice

Edit: da mi živimo u normalno sređenoj državi, vladavini prava i zakona, djeca ne bi mogla ulaziti u kladionice. Tako da tu nismo krivi ni mi a ni Muško

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elem..

Sutra probati na manji ulog CFR Cluj - Vaslui 2/1

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@Musko

Ako pratis tu tematiku,MM, postotak ulaganja od banke,yield,units i slicne stvari,znas da bi se sve i jedan vrhunski igrac zgrozio da vidi tvoje tikete. Oni ce mozda jednom mjesecno odigrati treble (tri para na tiketu),iskljucivo single ili ponekad double....A na ovim tiketima koje ti postavljas ispod 4 para nema nikad.

Ali eto,ako ti ide tako,nastavi dalje,"tim koji pobjedjuje se ne mijenja",ali sumnjam da ce jos nekome poci za rukom da dugorocno bude u plusu stavljajuci mnogo parova na tiket.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
@Musko

Ako pratis tu tematiku,MM, postotak ulaganja od banke,yield,units i slicne stvari,znas da bi se sve i jedan vrhunski igrac zgrozio da vidi tvoje tikete. Oni ce mozda jednom mjesecno odigrati treble (tri para na tiketu),iskljucivo single ili ponekad double....A na ovim tiketima koje ti postavljas ispod 4 para nema nikad.

Ali eto,ako ti ide tako,nastavi dalje,"tim koji pobjedjuje se ne mijenja",ali sumnjam da ce jos nekome poci za rukom da dugorocno bude u plusu stavljajuci mnogo parova na tiket.

Dobrim dijelom si ti u pravu. Medjutim, ja jednostavno nisam tip igraca koji voli da igra singl. A takodje znam dosta "vrhunskih" igraca koji su gubili ogromne svote ganjajuci singlove, i azijske hendikepe. Tako da...Prije bih se za "vrhunskog" igraca odlucio nekoga ko za 365 dana napravi solidan plus, nego nekoga ko izgubi ogromne svote ganjajuci singl.

Teorija (i matematika) se poznavati moraju, ali praksa na terenu jedina na kraju pokaze koja je ispravna strategija, a zgrozavanje bih ostavio drugima :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja znsam samo jedno, a to je da se samo sistemom moze pobjediti sistem. zato kladionice zabrajuju sistem. mi imamo srece pa imamo ove zemaljske kladinice pa se moze nesto kombinovati sa uplatama. meni je to izvalcilo zaista mnogo vremena (pratio sam tenis) i kad mi naleti ispit ili neka obaveza pa jedno 15-tak dana ne pratis, ispadnes iz igre. zato sad samo ponekad bacim koju marku da me zelja mine... :(

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto, danas sam promasio City za najveci dobitak ove godine. Skinuo Juve, Rennes, Southampton, ManU, Spance al' dzaba sve kad naftasi ne daju da se i ja obogatim.

Uspio sam proci jedan sa kvotom 3 i 10 ulozenih al' nikakva utjeha.

Je l' sad bolje kad kazemo i sta smo promasili?

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2011, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
kako ljudi uspiju zaspamovati prespremnu temu to je sramota i za majmuna... je l' zadnji tiket jest', covjek prolazi, ide mu i dobro... ovaj ga napada zato sto ne govori sta uplacuje, ovom nije po mjeri sto on tako igra, onaj mu prica kako takvim sistemom igre ne moze napraviti nista... ja npr ne igram 12 godina, ali igram zadnjih 5 i svake godine sam sve vise i vise u plusu... ove price kao nema tog koji je kladionicu zajebao, naravno da nema ako uplacujes pola marke i nadas se jack pot-u od 50 000, odigraj kvotu 1.1 uplati 20 km i kreni lagano, za par mjeseci bices na odlicnom nivou... ja inace na vece pare igram singlove, na srednje uloge ganjam kvotu do 2, na manje uloge igram na shmek i tako radim zadnjih 5 godina...
btw crnjeg vikenda nije bilo u zadnje 2 godine...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11883 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 595  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]