banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 11:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Sinoc sam bas uz cugu sa drustvom pricao na tu temu...
Mislim da ce biti smak svjeta ali neverujem da ce 2012.te..

Nemoj da te to zamara.. zivi svoj zivot, nerazmisljaj o ovakvim temama.. Molio bih moderatora da stavi ovo na LOck.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
E moj ti, fenomenska papazjanija zvana 2012. ti je vijekovima vješto osmišljavan plan tajnih svjetskih društava kako bi izazivanjem panike nagonili ovce da počnu dizati kredite, da dočekaju taj famozni 21. 12. 2012. popularizovan od strane okultista (cosa)Nostradamusa, ubrzo shvate da se dogodio STRAAAAŠNI 22. 12. 2012. i da će, zbog abnormalnih zaduženosti i ulaganja u ''poslednja životna iskustva'', biti robovi nekog novog zlog sistema.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kada se desi SMAK SVJETA lagano pivo i grickalice i onda razmisliti kuda i kako bliže i dalje

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ako bude smak svijeta kod nas definitivno cu da odselim u njemacku

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
De se javi kada kreneš. Da podijelimo prevoz. Ja već počeo sada da ulažem u zlatne zube, jer sam čuo da ako se smak desi, marka neće više biti konvertibilna...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 11:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
PlavaMaca je napisao:
Nisam kopala, nek se vucaraju, kad sam mrtva nije me briga :D

Ma ja mislim da taj "smak svijeta" neće biti takav da će nas neka sila zbrisati sa lica zemlje, već ćemo se poklati između sebe.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 14:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Hehehe, a kad dodje 2012, onda ce datum da pomjere za 2013, i tako sve zavisi kako bude isla reklama.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka

Halpert je napisao:
E moj ti, fenomenska papazjanija zvana 2012. ti je vijekovima vješto osmišljavan plan tajnih svjetskih društava kako bi izazivanjem panike nagonili ovce da počnu dizati kredite, da dočekaju taj famozni 21. 12. 2012. popularizovan od strane okultista (cosa)Nostradamusa, ubrzo shvate da se dogodio STRAAAAŠNI 22. 12. 2012. i da će, zbog abnormalnih zaduženosti i ulaganja u ''poslednja životna iskustva'', biti robovi nekog novog zlog sistema.

pa ja nisam ni vidio ovaj pearl uh sanshajn ti kalajisani da nisam procitao ne bi se ni sjetio da sam jope jutros preskocio terapiju

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

chils je napisao:
Halpert je napisao:

pa ja nisam ni vidio ovaj pearl uh sanshajn ti kalajisani da nisam procitao ne bi se ni sjetio da sam jope jutros preskocio terapiju

Ja sam dosad za tebe mislio da si jedna zelena raspjevana Irčina koja samo devera u pubu, ali kad pročita da ćeš zapaliti u Švabiju u slučaju smaka svijeta shvatio sam da si iz zemlje sanjara i idealista. Peace :lol:

Inače, ja mislim da će neko zaraditi na 2012., štafetu je prvi poneo Roland Emmerich...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nemam ja vremena za smak svijeta. Imam pametnijeg posla.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka

Halpert je napisao:
chils je napisao:
Halpert je napisao:

Ja sam dosad za tebe mislio da si jedna zelena raspjevana Irčina koja samo devera u pubu, ali kad pročita da ćeš zapaliti u Švabiju u slučaju smaka svijeta shvatio sam da si iz zemlje sanjara i idealista. Peace :lol:

Inače, ja mislim da će neko zaraditi na 2012., štafetu je prvi poneo Roland Emmerich...

samo dojcland i rattus norvegicus prezivljavaju kataklizme sto je sigurno sigurno jeb ti to

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

chils je napisao:
samo dojcland i rattus norvegicus prezivljavaju kataklizme sto je sigurno sigurno jeb ti to

I Drvar, takođe! :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 17:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
spremla kofere i cekam.. 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 22:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
BMary je napisao:
PlavaMaca je napisao:
Nisam kopala, nek se vucaraju, kad sam mrtva nije me briga :D

Ma ja mislim da taj "smak svijeta" neće biti takav da će nas neka sila zbrisati sa lica zemlje, već ćemo se poklati između sebe.

Pa i kad se pokolješ ostanu nekakve kosti, barem više kostiju nego kad te viša sila smoždi.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
A žene crnjaka....

Kontam prestala a ona sve gora i gora :D

Mislila sam kako će biti 2012. drži se teme, pusti kosti više :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
ako me nebanuju do smaka svijeta trudicu se da postanem moderator za novi podforum "Forumsko Muvanje"

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pisaćemo peticiju da dobiješ taj podforum i prije smaka svijeta, samo ako naučiš pisati negaciju odvojeno od glagola :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2011, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kad se to desi biće smak svijeta. :D
Nego, nešto brojim... koliko sam već smakova svijeta pregurala do danas. :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
I kako znamo da vec nije pocelo? Sta jos ocekujete da se desi? sto reko pero do sad se vec svasta izdesavalo evo skoro bio potres na novom zelandu,vulkan na cileu ,poplava ima svugdje, a u americi tornada i svasta nesto, svako malo bude neka katastrofa,a za one koji to prezive vjerujem da im izgleda kao "smak svjeta" ali valjda nije dok se desava drugima,,,,

Btw vjerujem da ste svi vec culi za ona 4cuvena konjanika apokalipse koji ce se po prici pojaviti pred kraj, evo par cinjenica

Rat-ne znam ima li potrebe da navodim ali cini mi se da se UVJEK negdje ratuje, a predstavnici ovoga su ako cemo po orvelu "globalne snage za ocuvanje svjetskog mirovnog poretka"

Zagadenje/Bolest -isti slucaj ko prethodno,nikad nije bilo vise bolnica i ljekova a reklo bi se i bolesti i ko da to nije dovoljno svako malo "iskoci" neka nova "zaraza" i "mutirana bakterija",a nakon svih mogucih zivotinja doslo na red i povrce krastavci i grah ko zadnji primjer,

Glad-najsiromasnije zamlje svjeta nikako da rjese taj problem,a najbogatije preko medija i modne industrije propagiraju extremnu mrsavost/glad kao simbol neke "ljepote" i "uspjeha "
Primjer i promoteri za to su im manekenke i glumice, evo na sta lici angelina joli u najnovijoj reklami za lui vuton, ogadi mi citav brend!
http://www.vijesti.ba/muzika-film/43721 ... itton.html

Zadnji zna se,,,, uvjek dodje,,, na kraju 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Rat - ne znam ima li potrebe da navodim, ali od prvobitnih zajednica do danas, skoro da nije bilo trenutka da se negdje nije ratovalo. Danas samo ima mnogo više ljudi koji imaju mnogo ubojitija oružja, a vijesti se mnogo brže šire, uzroci ratova su manje-više isti.

Zagađenje/bolest - prije nego što je uvedena kanalizacija, veliki broj ljudi je umirao od prljavštine. Velika kuga u 14. vijeku zbrisala je trećinu tadašnje evropske populacije. Umiralo se od bolesti koje su danas smiješne ili nepostojeće. Danas ima veliki broj virusa koje čovjek stvara, i koji mogu napraviti sranje, ali nismo tako bespomoćni kako se to pokušava predstaviti.

Glad - iako je i danas nedopustivo mnogo ljudi na svijetu gladno, ipak je tehnologija proizvodnje hrane napredovala toliko, da je ih je manje nego ikada u istoriji.

Prirodnih katastrofa je bilo i prije, i biće ih. Danas za sekundu saznamo za nešto, pa nam sve djeluje strašnije. No, zaključak je da su "tragovi Apokalipse" postojali oduvijek, za nekog ko želi da život podredi tim stvarima. Treba stvari sagledati bez panike. Čovjek je prilagodljiva vrsta, mnogo prilagodljivija nego što mislimo, preživjeće svašta. Mada, možda to nećemo biti mi, ali neko hoće.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]