banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Okt 2011, 11:12
nasao sam zanimljivu biljesku na fb, ima dosta lajkova, valjda ce se i vama dopasti. ima dobrih recenica :lol:

Citiraj:
MLADI U BL 1/10 DANAS sutra PREKOSUTRA

OBJEKTIVNA LJEPOTA (OLJ) -
AGRESIVNOST-RUZNI MANIRI - (RM)
LAJKOVI NA FB (TRENUTNO DOK SU MLADI) (FB)
SANSA ZA USPIJEH (SU)
NOVAC I STVARANJE ISTOG (NO)
SRECA U ZIVOTU (SR)

1. BUDUCE SPONZORUSE - svi znamo o kome se radi, osobe koje se udaju za kategoriju ispod. gdje su one tu su i pare. jos iz djetinjstva vuku egoizam i uobrazenost. ljepe, veoma ruznih manira, 150-200 lajkova na FB, ima i par exklusiva od preko 300 lajkova. sanse za uspjeh ako nalete na kategoriju ispod. jako malo srece u zivotu!!

2. BUDUCI KRIMINALCI - u pocetku sitne ribe koje kasnije pocinju da se bave ozbiljnim djelima. u glavi plitki, ali im se moze. ne postuju nikoga oko sebe. kategorija koja se zeni za kategoriju iznad. ruzni, na FB ih niko nikad nije primjecivao, stalno nervozni i agresivni, mlate pare i nisu srecni.

3. BUDUCI POLITIKANERI - vladine birokrate, nasljednici rezima m. dodika. malo rade, malo vise kraduckaju. jos iz mladosti vuku politicki rijecnik, a umjesto crtica sjebane sinhronizacije na RTRS gledali su dnevnik i pecat. imaju drustveno korektan rijecnik, psovku neces cuti, na FB s vremena na vrijeme upadljivi, oni kazu da su srecni, imaju para. ljepota individualna.

4. HIPSTERI - kako svi ljudi idu na jednu stranu, oni moraju biti kontra. oni moraju biti mimo svega. uzivaju u kupovini, trose novac roditelja, kod hotela zvanog MAMA zive do 35 godine. obicno su nastanjeni u zgradama. u svom svijetu. kad ih pogledas dvoumio bi se da li su normalni, da li imaju neki problem ili su jednostavno pederi. ali njihova stvar.

5. STREBERI - muski dio sanja o zenama, zenske bi se rado dale i u univerzitetskoj od muke. imace solidan zivot (materijalno), ali ce ispastati na drugu stranu (seksualno). blagi su, ruzni, imace dovoljno novca za dobar zivot, ali umjesto da se odvale u kristalu, oni odose da kupe novi set knjiga.

6. KATEGORIJA RUZAN SAM I GLUP/RUZNA SAM I GLUPA SAM - od svih kategorija najvise ce ispastati u zivotu. buduci prosti puk, koji ce materijalno lose stajati, raditi lose poslove i dosta se muciti, ali seksualni zivot ce im biti odlican. zene ce potajno sanjati da su sponzoruse, ali to ne mogu biti a muskarci su obicno veliki srbi, vjernici u prvom redu, stovaoci boga ali im nije strano da nekad razbiju zenu od batina. LOSE!

7. "PURE" WORKING CLASS - obicni ljudi, u neku ruku za mrvicu iznad prosjeka, bar jedno od supruznika ima fakultetsku diplomu, zive mirno, prosjek su u svemu , djeca su im kulturna, od pon-pet su na poslu, subota im je za neku opustenciju, rostilj i sl, nedeljom su u Merkatoru ili tempu.

8. - NAIZGLED SAVRSEN/ENA - to je ona zena iz komsiluka koja zraci pozitivnom energijom. da moze, svaki muskarac bi je sutra zenio, lijepa, pametna, podize dvoje dijece a opet cesto komsijama prebaci svoje kolace da probaju. muz njena kopija, samo u muskom smislu, dobar posao, pazljiv, uctiv, kulturan. obicno vas neki blizi rod, tipa moja sestra koja je zapela na cetvrtoj stomatologije slini za njenim muzem, a zna da takvog nikad nece imati. djeca su im za primjer. ne znam da li je to samo maska ili su oni kao i svi mi ostali ali su po vidjenom savrseni.

9. - LOKALNI TAJKUN - da, da, da, to je onaj mali sto smo ga ja i kum vrza sa starcevice zajebavali u osnovnoj. ko bi rekao covjece, ali tako stvari idu. on se vremenom odvojio od nas lokalaca, napravio karijeru, stekao brdo love, lijepu zenu. u mladosti bio skroz neprimjetljiv... povucen, ne zeli da se zajebava sa nama a iskreno ni ja nebi da sam u toj situaciji. neki kazu da kraducka i vara drzavu, ali dokaza nema. znaci biznismen, siva zona i to

10. - ISELJENICI/DIJASPORA - nasa "draga dijaspora", sirotinja sto je prebjegla u sjevernu i zapadnu evropu. oni su ujedno najveci srbi, najveci modni manijaci, najveci prostaci i usedlice. dodju sa mercedesom iz svedske al im puna usta kako je lose i kako im pakiji otimaju poslove. al oni obuceni tip top.

11. - SPORTISTI - lokalni treneri sportisti ljubitelji sporta koji djeluju u okviru borca ili sl klobova ili malobrojni sto su se probili vani, kad je pitanje para, oni su veliki srbi, pljuju tita al ne znaju da im je tito nepismene roditelje smjestio u novi stan u boriku al nema veze. to su oni sto te tjeraju da im pises zadace u gimnaziji a poslije te u gradu ni ne pozdrave. obavezno imaju zenu avion na koje kolektivno dr*a cijelo naselje. otkud ona s njim to sam bog zna.

12. - SELJANI - ne misli se na seljake u pogrdnom smislu. to ti je ona ljudina koja ce ti uvijek pomoci. imaju nekoliko djece, zena mu spema najbolji rucak od svih kategorija, nemaju nesto para ali su zdravi veseli i rumeni. zive na periferiji grada..

13. - KLADIONICARI - vec sa 10 godina je znao sastavljati tikete, voli da popije kad god se ukaze prilika. prati borac ali nije zagrizen, kladio bi se i kontra njih da zna da ce biti para. nema djece, tokom sezone se zabavlja sa ligama petice, a van sezone sa norveskom drugom. nema planove za buducnost. kad ima para, sve ih potrosi, kad nema sjedi ispred prodavnice.

14. - PLACENICI - svaki grad, svaka regija, svaka drzava mora imati svog cedu jovanovica ili sonju biserko kod zena. to su oni koji jos u osnovnoj smisljaju spletke, mamu bi prodali a zenske bi dale guze samo da dobiju peticu. intelekt osrednji, pare vole vise od svega, vole prevariti, drze se na distanci.. ozenili su se samo zbog interesa i ne libe se da to priznaju. smradovi.

15. - RASPUSTENICE/Ci - muski dio prati sport, hejteri su, u dugovima, nervozni, zenske su ruzne kao grob, prije bi kitu lupio od kaktus nego ga uvalio u nju. , nervozne, galame na djecu sa igralista, gledaju sve sa nepovjerenjem i nekim cudjenjem.

16. - ALTERNATIVA - osobe koje imaju preko 30g, dubokoumni, u vezi su ili zive sami, ateisti, sirokih svatanja, vole pomoci, imaju dobre poslove, malo nisu previse socijalni. zene su osrednje, iste kao oni, s tim da vrlo tesko daju.

17. - SVI OSTALI...... FACEBOOK PRIJATELJI NAVEDITE OSTALE I KOJA STE VI KATEGORIJA???

Bilješke Nova bilješka

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Kako nema kategorija BODIBILDER???

Ali nema veze, i u ovo se savrseno uklapam:
Ruffo je napisao:
13. - KLADIONICARI - vec sa 10 godina je znao sastavljati tikete, voli da popije kad god se ukaze prilika. prati borac ali nije zagrizen, kladio bi se i kontra njih da zna da ce biti para. nema djece, tokom sezone se zabavlja sa ligama petice, a van sezone sa norveskom drugom. nema planove za buducnost. kad ima para, sve ih potrosi, kad nema sjedi ispred prodavnice.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Citiraj:
1. BUDUCE SPONZORUSE - svi znamo o kome se radi, osobe koje se udaju za kategoriju ispod. gdje su one tu su i pare. jos iz djetinjstva vuku egoizam i uobrazenost. ljepe, veoma ruznih manira, 150-200 lajkova na FB, ima i par exklusiva od preko 300 lajkova.

Poslije ovog boldovanog stvarno nisam mogla nastaviti citati :confused4:

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Citiraj:
12. - SELJANI - ne misli se na seljake u pogrdnom smislu. to ti je ona ljudina koja ce ti uvijek pomoci. imaju nekoliko djece, zena mu spema najbolji rucak od svih kategorija, nemaju nesto para ali su zdravi veseli i rumeni. zive na periferiji grada..

Ovo mi vuče na...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Fali kategorija "NEPISMENI".

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat