A.J.V.A.R. je napisao:
Od kako sam se pridruzila ovom forumu, dobar dio forumasa seniora mi lijepi etiketu ´klona´. Da se odmah razumjemo nisam tim nesto ni uvrijedjena jer nemam pojma o cemu se radi

. Koliko sam shvatila bilo je nekih likova koji su pravili havariju po forumu. Medjutim ono sto me zanima je: sta je to neko mogao toliko lose uraditi pa da svaki novi clan ide prvo na obdukciju? Sve vulgarosti, neprikladne odgovore i svadjalacki nastrojene postove sankcionise moderator. Sta je onda bio problem sa tim ´klonovima´?
Nije mi namjera da dizem prasinu, vec sam samo radoznala.
PS samo da ne bude kako je radoznalost ubila macku 
I ne treba da budeš uvrijeđena, vrijeme pokaže kakav je ko.
Što se tiče klonova to nisu bili tek puki neprikladni odgovori ili slično nego daleko neprijatnije stvari. Ja se nisam nešto lično nalazila na udaru tih likova (osim par sms sa implicitnim slikama i sadržajem

) ali drugi itekako jesu, od vrijeđanja porodice, iznošenjem imena i ostalih ličnih podataka, sabotiranja rada kompletnog foruma (obaranje sajta) i da ne nabrajam čega još sve ne.
S obzirom na prethodno napisano nije ni čudo što svako sa podozrenjem gleda na nekog novog člana jer se pokazalo da je daleko veći broj klonova povratnika i osoba sa lošim namjerama nego zaista novih članova kojima je najmjera online druženje i korektno pisanje na zadate teme.
Svaki novi član je dobrodošao, ali ne pod svaku cijenu.
Ovo pišem i zbog ostalih novih članova koji se isto pitaju kao i ti.