Citiraj:
U svakom slucaju, razmjena moze kad i gdje se dogovorite/mo.
Inace ovaj album radi AS Sport (Bonart) po licenci Guliver/Getty Images London i do sada
sam skupio 300 (od 400) sa oko stotinjak duplih sto je vise nego odlicno u odnosu na Panini
Ne nagovaram vas da se prebacite (ja bi skupljao Panini da znam da ce biti kesica) nego trazim
jos nekoga za razmjenu

Svaka cast legendo, ja sam (trenutno) nalijepio tek oko 100-tinjak slicica u AS SPORT (Bonart) i imam oko 10-ak duplikata! Ali do sledeceg petka (9. aprila) skupicu ja toga jos, pa se onda vidimo na parkingu kod parka Mladen Stojanovic da uradimo neku vecu razmjenu! 100% si u pravu za PANINI, ovi nasi kiosci nabave jedan, maksimalno dva kontigenta slicica i to je to, ko se snasao-super, ko nije-ko ga j..e! Ja sam trenutno u panini album zalijepio oko 150 slicica i imam samo 6 duplikata, tako da cu najvjerovatnije kompletnu platu spiskati na slicice (nece mi biti prvi put

).
[/quote]
Da li je ovo stvarno ovako? Ne mislim za prodaju vec izgled albuma.[/quote]
Album nije spektakularan, ali nije bas ni toliko los! Slicice jesu premalene, ali to je stara paninijeva boljka na koju sam se vec navikao i oguglao
Dakle ljudi, skupljamo li se definitivno 9. marta na parkingu kod parka Mladen Stojanovic (i ako skupljamo) u koliko sati vam najvise odgovara???