_зока je napisao:
motozeljo je napisao:
kutak je napisao:
Moto, ja sam milion puta napisala da znam Zoku skoro svoj cijeli život. Nisu ti drugi morali govoriti.
Valjda ćemo zatvoriti ovu priču oko Milana. TNS ga je banovao, a njega sam upoznala u subotu. Top that!
Mlada damo ukopavas se sve vise, vidim da ti je pravi prijatelj , nije sastavio 24 sata na mjestu administratora a vec prijeti teskim rijecima.
De jarane šta si ti navro? Je li ti branio ko da se ponudiš da preuzmeš forum? Jesam li ja banovao Milana? Je li Milan zadnje dve godine od kad intenzivno pije zatrpavao forum besmislicama i jednorečeničnim postovima koje su ostalim korisnicima ubijali volju da pišu? Je li to "minuli rad"? Je li on jedini? Nije. Jesmo li trebali banovati sve danas? Očigledno da jesmo.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
a iz poštovanja prema tvome ratnim stažu neću koristiti teže riječi.
Ovo su tvoje rijeci, prvo Zoka stariji sam od tebe, nekulturno je ovako se obracati nekom koga ne poznajes(a ja tebe znam),
ne sporim ovo sta je Milan radio, ali koliko toliko bi bilo fer da ste sve ovo ostavili iza sebe i od juce uveli nova pravila a ovako ispada da je Milan kolateral za nesto sto je radio prije nego ste vi svi dosli na mjesto administratora. Samim ovakvim ponasanjem pitam se sta cete sledeci put izvuci iz naftalina kada budete banovali nekog??? Da li to znaci da cete se vracati nepar godina unazad da vidite ko je sta pisao pa na osnovu toga banovati (opravdano ili neopravdano) forumase.
Gledajuci tako 80% forumasa treba da bude banovano....
I da Zoka, jarani su u Sarajevu....nema njih u Banja Luci nit ih je kad i bilo....